TravelingRejsetips

10 byer med den utålelige indelukkethed og den varmeste by i verden

Hver af os sandsynligvis lider varmen. Når bogstaveligt ikke kan trække vejret, du føler virkelig vigtigt. Men når det bliver lettere, når du ved, hvad temperaturen kan "prale" den varmeste by i verden. Anyway, vejret optegnelser antyder, at det ikke er så slemt det samme 30-35 grader Celsius.

den absolutte leder

Selvfølgelig er det umuligt at sige med sikkerhed, hvad storbyen kan gives en sådan titel som den hotteste by i verden. Vejret er altid relativ. Men mange kilder hævder, at den varmeste by i verden - El Paso. Det er placeret i USA, i Texas. Dens befolkning er omkring 673 tusinde mennesker. Udviklingen af den æra af det vilde vesten, denne by er berømt for sin enorme ophobning af banditter og eventyrere.

Så tør og varm ørken klima. Nedbør forekommer meget sjældent og primært mellem juli og september, når der er monsunregn. Sommeren er ulideligt varmt og vintrene er tørre. Absolut maksimum (ifølge statistikken) er 45,6 grader. Denne temperatur blev registreret i juni. Mens der er en rekord høj. Den gennemsnitlige temperatur af hele sommeren holdes ved 35 grader.

Denne by er virkelig for varmt. Ikke så mærkeligt, det kaldes også det mest svedig. Hvis du mener forskernes beregninger, 4 timers ophold på gaden lokale udskille sved så meget, at du kan fylde en olympisk swimmingpool.

vejrdata

Nå, blev ovenstående fortalte om de hotteste by i verden. Men det er ikke alt. Hvad med de steder, der ikke tager i byen?

I 1913, den 10. juli, på ranchen Fornis Creek (Death Valley, Californien), temperaturen på 56,7 grader blev registreret. I 1922, den 13. september, i El Azaziah (Libyen) indspillet et maksimum på 58,2 ° C! Denne lille by, hvor omkring 4 tusinde mennesker.

I 1942, den 22. juni, blev religiøs Tirat Zvi Kibbutz (Israel) temperatur på 54 grader Celsius registreret. Der bor omkring 700 mennesker.

Den australske by Cloncurry, hvor antallet af omkring 2500 indbyggere, indspillede den maksimale temperatur den 16. januar 1889. Han var 53,3 grader.

andre optegnelser

I øvrigt, Antarktis, også har sin egen termisk præstation. Minus tallene ingen vil blive overrasket, hvis den snak om kontinentet, men på den "varme" kan fortælle. Januar 5, 1974 Antarktis, om Vanda station blev indspillet temperatur på 15 grader.

I Sydamerika, posten hører til den argentinske by Rivadavia (48,9 grader), og i Europa - Grækenlands hovedstad, Athen (48,0 ° C). Indikatorer er blevet rapporteret af 1905/12/11 og 1977/10/07 hhv.

Af den måde, kan Rusland også prale af en rekord. Temperatur indikator 45,4 ° C blev registreret i Kalmykia i 2010, den 12. juli.

Indien, Kina og Mexico

Nu er det nødvendigt at diskutere og toppen af de hotteste byer i verden. Som nævnt ovenfor, er det relativt, da vejret er vægelsindet.

Chennai Indien indtager 10. pladsen. Lokale kalder denne metropol "ild stjerne", fordi om sommeren er der regerer mindst 35 graders varme. Plus, i denne by med høj luftfugtighed. Ikke et meget behageligt klima. Af den måde, når den maksimale temperatur, og det var 44,8 grader blev registreret. Overraskende var det ikke engang juni og maj. Og i Chennai er der ingen vinter. Det absolutte minimum, der blev nogensinde der registreres var 13 grader. Og så, i gennemsnit - et eller andet sted 23-25 ° C. Denne vinter i denne by.

9. plads er den kinesiske metropol Wuhan. På grund af det faktum, at der er høj luftfugtighed (65% eller mere), en 30-graders varme mærkes overhovedet +40 ° C.

Og på den 8. plads - den mexicanske by Mexicali. Den gennemsnitlige maksimale temperatur her er omkring 42,2 grader. Og i det mindste - omkring 25,6. Selvom en gang her indspillet en rigtig "kolde" 6 grader. Interessant nok i 1997 herskede varme til 54 ° C. Og så i byen tørrede op hele vegetationen, herunder træer.

Pakistan, Thailand og USA

Optælle på listen over de hotteste byer i verden, er det værd at være opmærksom på de 7-th sted mange placeringer. Og det tager de pakistanske storby Lahore. Gennemsnitlig maksimal der er mere end 40 grader. Og én gang, i 1955, derefter indspillet 48,3 ° C Og i 2007 i denne by herskede næsten den samme temperatur, kun 0,3 grader mindre.

6. plads er thailandske Bangkok. Denne by har en sub-ækvatoriale klima. Og selv om det absolutte maksimum på kun 40,2 grader, følte han hele 50. Alle de utrolige fugtighed. Det er så stor, at de stigninger i bruseren simpelthen meningsløs. Hvis du ønsker at se seværdigheder, er det bedre at gå i vinteren. I december, for eksempel. Når der koster kun 30 grader.

En 5. plads er byen Phoenix i Arizona. I løbet af de 110 dage af året (ca. en tredjedel) der hersker mindst +38 ° C Ja, det er ikke den varmeste by i verden, end at bo her let.

På toppen af stemplet

Den fjerde plads er besat af Dubai. Der er bare ikke nødvendigt at gå til slutningen af foråret og frem til midt på efteråret, fordi der i disse steder er varmt ved 35 grader, selv om natten. Selv vandretur til stranden og badning vil ikke spare, da vand har en temperatur på kroppen. Cool mislykkes.

Tredjepladsen gik til Irak til Bagdad. Maksimale gennemsnitlige temperatur her er +44 ° C. Hvis vi til denne utålelige bagende sol og støvstorme, får vi helvede. Og alligevel er der næsten ingen nedbør. Nogle gange ser det ud til, at det er Bagdad - den hotteste by i verden.

På andenpladsen - Kuwait. På dette tidspunkt, den ørkenklima hersker. Fordi det ikke er overraskende, at temperaturen ofte når 55 grader. Og det er i skyggen.

Og det første sted går til de iranske metropol kaldet Ahwaz. Hvis vi taler om, hvad der er den hotteste by i verden, er det måske rimeligt at kalde hans navn. Efter alt, denne metropol ligger i ørkenen. Og derefter rækkefølgen af temperaturområdet 40-50 grader. Især da det er også en af de 10 mest forurenede byer i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.