TravelingRejsetips

Hvor bedre at slappe af i Abkhasien

Abkhasien - i hjertet af Sortehavets kyst, et sted, hvor sjælen hviler. Resort omgivet greens kaukasiske bjerge, charme det blik.

Dette stykke paradis er fyldt med en masse hemmeligheder, der kan findes kun af dem, der nogensinde havde været der. I øjeblikket er den udvej gradvist genvinde sin tabte popularitet, som havde i sovjettiden. Tidligere her året rundt ferierejsende fra hele landet nu rejse er blevet meget mindre. Den udvej masser af smukke og interessante steder, men hvor bedre at slappe af i Abkhasien?

Enhver, der nogensinde har været i en solrig dal Apsny (Abkhasien land), vil være tilbage her igen og igen, men hvilken by at vælge, hvor man kan bo, for at løse ganske vanskeligt. Først og fremmest beslutte, hvordan du planlægger at slappe af. Stille og afslappende familieferie leveres til dig i Gagra. Dette er den varmeste og tørreste sted på Sortehavskysten af Kaukasus. Klart vand, stenstrand, en overflod af grønne parker og en smuk promenade - alt dette er i Gagra. Hvor bedre til at slappe af i Abkhasien, hvis du kommer til at svømme i havet og nyde dyrelivet væk fra folket og nattelivet? Selvfølgelig, i Gagra! Indlogering er tilgængelig på et af de hoteller og feriesteder, også ud for overgivelse i leje huse og værelser. Mamzyshha på bjerget er der flere udsigtsplatforme, som er placeret på forskellige niveauer. Efter at være steget til en højde på 800 meter, vil du se alle de abkhasiske Sortehavskyst, og endda gøre ud den tyrkiske kyst. Blandt andet er der en park ved navn Gagra Oldenburg Prince restaurant med et århundredes historie, søjlegangen og mange andre skønheder.

Vender tilbage til spørgsmålet om, hvor man kan hvile i Abkhasien, er det værd at nævne den nye Athos. Denne by er berømt for sine turistattraktioner, for at se, som tiltrækker folk fra hele verden. Mystiske huler, den smukkeste sø Ritsa, placeret i en højde af 926 meter og har en tusindårig historie, den berømte New Athos kloster og talrige vandfald, som hver har sin egen legende. Bo i Abkhasien vil sætte dig tilbage et beskedent beløb, men det vigtigste og mest underholdende udgifter vil være direkte udflugt for al den skønhed Apsny, der er forpligtet til at besøge enhver turist i denne udvej.

Den mest levende by, hvor nattelivet, hvor der er masser af underholdning for børn og voksne, er Pitsunda. Her er koncentreret alle de store resorts og hoteller Abkhasien. Sommer cafe, hvor du forberede en velsmagende grill og give at drikke vin, har en særlig charme. Sange om russisk og abkhasiske sprog i live-optræden påvirket de fineste strenge af din sjæl, og chacha varm på en kølig aften. Pitsunda er godt, fordi stranden er fint sand og havet er så klar som i Gagra, hvilket er praktisk for familier med børn. For underholdning finder du her apery, og byens største attraktion er templet bygget i det 12. århundrede.

Hvis du stadig ikke ved, hvor de skal hvile i Abkhasien, tro mig, uanset hvor du slap, vil dette land give dig sådanne følelser, som du vil komme tilbage her mere end én gang mere. Ture i Abkhasien kan findes i rejsebureauer. Sæsonen her starter i maj og slutter i november.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.