ComputereNotebooks

Anbefalinger om 'hvordan man adskille den bærbare computer'

Husk den sovjetiske film "Guest fra fremtiden", som var en fantastisk enhed til at læse tanker - melafon? Hvis bruge den til at lytte til de tanker en mand med kun en generel idé om computing og vælger at gemme en bærbar computer, kan du høre noget som dette: "Den bærbare computer er helt sikkert mere sikkert. På displayet er en masse reservedele til computere og bærbare computere til meget lidt. Derfor, faste brudt oftere. Jeg behøver ikke at vide, hvordan at adskille den bærbare computer, fordi det aldrig bliver nødvendigt. " Måde at tænke på er ganske forståeligt og logisk, det er bare en konsulent, der udfærdiger et køb, uanset fylder garantibeviset ...

Faktisk, visningen af pålideligheden af sådanne mobile computerenheder er ikke sandt. Som en konventionel personlig computer eller bærbar består af meget tilsvarende komponenter med samme pålidelighed. I modsætning til sidstnævnte reducere energiforbrug, mindre varme, modstandsdygtighed over for stød og kompakt størrelse. På samme tid, kan du sætte et kraftfuldt kølesystem, der minimerer effekten af højere opvarmning og rystede krop ingen vil, så problemerne med shakes kan ikke være. På mange online-fora Besøgende ofte spekulerer hvordan man åbner den bærbare computer. Dette indikerer, at et behov stadig eksisterer. Og det er meget nyttigt at have mindst en generel idé om, hvordan man adskille den bærbare computer. I dagens artikel vil vi bare belyse problemet. I nogle tilfælde vil det hjælpe med at spare penge på et besøg til servicecentret. Husk: ved adskillelse først afbryde strømforsyningen og træk strømkablet.

Der er flere grunde, der kræver demontering af huset. Oftest dette behov for at rense kølesystemet på grund af tilstopning af alle komponenter, der er overophedet og programmer fungerer korrekt.

Spørgsmålet om, hvordan man kan adskille den bærbare computer er temmelig trivielt. Det ser ud til, at: fjerne dækslet og alle. Faktisk ligesom alt andet, er der nogle funktioner. Laptop Demontering begynder ... med en søgning i hjemmet garantikrav dokumenter ark. Ja, præcis. Man skal altid huske, at en uafhængig obduktion noget udstyr i løbet af garantiperioden fratager både sælger og producent af alle forpligtelser over for køberen. I øvrigt er det helt sikkert er angivet i listen. Så ikke selv dykke ned i, hvordan man kan adskille den bærbare computer, hvis det stadig er under garanti. Problemerne med sådant udstyr er ikke din - det er det arbejde, som servicecentre. Men hvis den periode er overstået, så kan du håndtere teknikken i din egen.

Langt størstedelen af mobile computere er samlet på det samme princip: kan tilgås adgang til alle de indre indretning efter fjernelse af bunddækslet. Det er stadig uklart, hvordan at adskille? Bærbare computer på hovedet og fjerne batteriet. Normalt med hånden på låget er der et par fangster med låse. De er meget nemme at opdage med forklarende anmærkninger. Fjern først låsen (ikon "lock åben") og derefter låsen. Batteriet kan fjernes. Forlade det tilsluttet uacceptabelt, som i dette tilfælde er der risiko for beskadigelse af komponenter (fx ved et uheld sprang skruetrækker lukker ledninger).

Dernæst skru skruerne. Ikke alle, men kun holder dækslet. Side har normalt særlig teknologisk afsats, som gør det muligt at tilslutte. Faktum er, at ud over at skrue fiksering udføres af plast fremspring kommer ind i rillerne i hovedlegemet. Poddevanie bare giver dig mulighed for at forsigtigt frigøre dem. De vigtigste ting - ikke at bukke under for provokationer og ikke at bruge skarpe genstande såsom knive, fordi så næsten helt sikkert forblive spor af åbningen, der ændrer udseendet. Alt er gjort uden hastværk, eftertænksomt. Efter afmontering af låget giver adgang til mange interne komponenter. Vigtigt: I nogle modeller, for at rense kølesystemet vil kræve yderligere demontering, herunder fjernelse af bundkortet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.