ModeShopping

Uitni Tompson - vinderen af reality show 10 Tyra Banks

For nylig, på podiet piger vises med de tal, som vi ser på gaden. De er sammenlignet med standard modeller er overvægtige. En af de første korpulente kvinder, der har besluttet at blive en top model, var Uitni Tompson. Før hendes 5 kvinder med ikke-standard størrelser for at prøve lykken i reality show. Men de er ikke lykkedes. Uitni Tompson, der har en attraktiv ansigt, korrekte proportioner af figuren, har indgivet en ansøgning om at deltage i showet Tyra.

CV

Hun blev født den 1987/09/26 i byen Atlantic Beach (FL). Bliv model var hendes gyldne drøm. Derhjemme, hun optrådte tre gange på forsiden af "Jacksonville." vedholdende Whitney arbejdede i en folkeskole, var engageret i at tage sig af børn før og efter skole, hun studerede ved universitetet i Duncan. På trods af at Uitni Tompson højde, vægt og andre parametre ikke var egnet til modellering forretning (178 cm, 85 kg, mængden af brystet - 94 cm, talje - 81 cm, hofter - 108 cm), Taira med dommerne indkaldelsesvarsler på det grønne hår kastanje contender.

begynder

Fra alle stater i USA blev udvalgt videoer og fotos af 35 piger. Hver contender kort fortalt om sig selv, og blev efterladt 13 piger, der skulle deltage i reality show "Amerikas Next Top Model". 10 sæsonen startede med, at de 8 deltagere blev taget til New York. Alle pigerne var forskellige, og i øjeblikket Uitni Tompson blandt dem var tabt. Det tog hende til at ændre udseende. For det begyndte stylister. De gjorde hendes lyse blonde hår opbygget, forårsagede en spektakulær makeup.

prøve

Hver dag, pigerne førte til skyderiet. Tilbehør har været meget anderledes, samt makeup, der er anvendt for at arbejde med fotos. Hver dag, en af de deltagende høj jury fratrukket, og hver dag deres numre faldt. Modeller holdt i spænding. Ikke altid forholdet mellem pigerne var venlige. Nogle netop sagt det - konkurrencen, og venner, de ikke vil.

Hvad gjorde du med pigerne

  • Den 3-serie på en yacht nær aftenen af Brooklyn Bridge på en solrig kold blæsende dag skønhed annonceret lingeri fra El Makferson. Alle peremerzla, men smilet aldrig forladt deres ansigter. Det var den første virkelige test - drejning i modellen på alle tidspunkter.
  • Det var forfærdeligt at se en serie af fire, når pigerne blev bragt til kødet-pakkeriet og "klædt" i stykker af råt kød. Handlingen foregik, så pigerne ikke kun havde en dejlig tur, men næsten kæle med hængende på kroge rå slagtekroppe. Whitney har især ikke vise sig, hverken god eller dårlig.
  • De 5-serie modeller i ansigtet dryppende farvet maling. Pigerne i den gamle bygning blev bedt om at lære at lave forskellige positurer til en photo shoot. De skulle vise i billedet en anden føler. Uitni Tompson forsøgte, men det virkede ikke. Hun er en dommer besluttet, modvilligt stillet og viste ikke et stærkt ønske om at vinde.
  • Den 6-serien er i stand til god musik Whitney afslørede musikalske stil melodier. Hun bemærkede, som den bedste i denne konkurrence.

Farvel, Amerika!

  • Den 9 Series konkurrence opgave bestod i marchen til festen. Det evaluerer alle: takt, manerer og evne til at anvende sig selv i samfundet og føre en let diskret samtale. Piger blev advaret om, at den næste ting, de skal gøre - flyve til Italien. Delight var ikke enden. I lufthavnen var der en regelmæssig photo shoot. Sammen med dem kufferter, klatre op ad stigen, tog spektakulære udgør. Whitney var igen gennemsnitlige.
  • I en serie på 11 unge kvinder blev bragt til midten af gladiatorer. De lægge på rustning, gav skjolde og sværd og begyndte at lære at håndtere et våben, så glem ikke at vise al sin skønhed, styrke, selvtillid og ro i sindet. Efter en træning, en fotosession i en gammel borg. Whitney blev kåret som en af to finalister.
  • De 12 deltagere i en række sort-hvide rammer var at sidde i nærbilleder. Piger reinkarnerede i de italienske stjerner, der er skjult fra nysgerrige paparazzi. Whitney kunne lide arbejdet med mange.
  • Kommerciel til mascara gjort piger endnu mere nervøs. Det var nødvendigt på scenen sagde, taler om berettigelsen af slagtekroppen. Vores heltinde har været den klart førende. Model Uitni Tompson holdt jobbet som professionel. "Seventin" blev skudt i låget af den næste ting i de sidste to tilbageværende piger. Og endelig - den endelige catwalk i outfits fra Donatella Versace. Piger holdt glimrende, og alligevel det bedste var Whitney. 10 Whitney blev vinder af showet. Der var glædestårer, mange skud med dommerne. Og, selvfølgelig, præmier!

Uitni Tompson nu!

Efter showet, hun ændret hendes hår farve og blive mørkt, og derefter malet igen. Før og efter virkeligheden havde hun hørt snak om, at hun er "fedt ko". Hun holdt op med at være opmærksom på det. Whitney kiggede for anvendelsen af deres styrker og stod på, der åbnede en butik for piger og kvinder, der lider af det faktum, at de er overvægtige. På billedet er hun klædt i hendes samling. Uitni Tompson søger at bevise, at damen i kroppen fortjener lykke. Deres vægt - er ingen hindring for ægteskab og karriere. Hun mener, at Storbritannien er i denne forstand et meget interessant marked for størrelse "seng plus". Whitney mener, at vi kun skal bære det tøj, hvilket er praktisk. Hun elsker lyse silke, læder og sorte jeans. Thompson sidder på cyklen og ride på det, ligesom alle almindelige mennesker. Og hun siger, at hvis hun ønsker, er hun spiser bøf og chips og rådgiver alle med vægt ikke er for stor, bare lytte til din krop og nyde livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.