ModeShopping

Hvem har brug for en usædvanlig fodtøj?

Du ofte opstår omkring på de forbipasserende, usædvanlige sko? Det afhænger af, hvad der menes med dette udtryk, ikke? For en person af syre-grønne sko er allerede rider originalitet. Og nogle gerne lejlighedsvis bære noget fra "Wow!" Kategori. Men mange designere skabt sådanne usædvanlige sko, som du begynder at tvivle - og uanset om det er sko på alle? Og hvis der er en "gal hattemager", så naturligvis er der også en "skør skomager." Selvfølgelig er en meget usædvanlig damesko ikke skabt til salg og daglige slid, og hvad der kaldes "sjælen."
Hvis vi vender os til internettet, så han vil udstede et sæt adresser til "cool sko". Så hvad er de usædvanligt?

For det første, den mest grobund for usædvanlige ideer sko - hæle. I form, som de bare ikke gøre - det pote dyr, den kristne krucifiks, stiger, kløer, skeletter, træ terninger ... så usædvanlige sko lamslået ved første øjekast. Og kan helt fjernes hæle, men tilføjer platformen til den forreste del af sålen. Jeg spekulerer på, hvordan det er muligt at gå i sådanne sko? Mens Hollywood-stjerner eller anden måde gå.

Næste "feature", som er karakteriseret ved en usædvanlig damesko - dekoration. Her, som du kan gætte, alle fantasi er ikke begrænset af noget, og usædvanlige sko begrunder sit navn for et hundrede procent. Ønsker sko ... i form af hestehove? Please! Indsamling til at besøge løbene. Vil du gerne - her er gennemsigtige støvler! Vil du - for dig at usædvanlige sko, som om fra et eventyr om feer: alle de blomster og kronblade. På dette må vi se nøje, ikke hvad de skal bære.

En separat tema - arkitektoniske sko, eller deres form hvis lettere. Der er så fede sko, der ikke forstår - hvordan man kan sætte det? Nogle gange de ligner de er iført baglæns. Der er sko i en plastik viklet rundt om benet bands eller metal: nogle designere skaber sko fra et stykke metal, og såler. Usædvanlige sko, ingen ord ... Askepot glassko med en pause! Prøv at gå i nat af jern støvler! Men for selvudfoldelse og til at blive berømt - hvorfor ikke?

Og hvordan kan du sko, klistret træ terninger? Og lavet af spejle, næsten usynlig? Hvad kan jeg sige - selv for påfuglefjer sko gøre!

I lyset af sådanne originale ideer kitsch af sidste år - sko med hæle - det synes at være noget meget velkendt og enkel. Tænk - sports fodtøj hæle dekoreret! Her nogle kreative sko så pereshnuruet der allerede, og du ikke forstår - hvad enten malet spindelvæv, eller velkommen til deres sociale normer inspiration ...

Generelt, selvfølgelig, blandt disse tilfælde kommer her og kun usædvanlige sko. Smuk, høj kvalitet, så vidt som den oprindelige, men sådan at det er muligt og slid. For en gangs skyld i dit liv, en god ferie, og til alle gispede! Men først og fremmest, selvfølgelig, er der ideer, som kun kan sige: "Cool sko" Sig, beundrer, og gå til butikken for at købe efter alle disse lyse røde sandaler. Fordi du allerede ved, at de "usædvanlige damesko" - er en helt anden. Og så bare simpelthen lyse ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.