ModeShopping

Fragrance "Dolce & Gabbana Rose SE van": smag beskrivelse og vurderinger

Spirits "Dolce & Gabbana Rose Ze Wang", dukkede for 7 år siden, er stadig på toppen af sin popularitet. Dette er ikke overraskende, fordi duften er skabt til selvsikre kvinder, der fortryller den stærke køn ved første øjekast. Parfume ikke kun med torden kom ind i modeverdenen, men også til at blive en klassiker.

Kort om den verdensberømte mærke

Verdenskendte mærke skabt to indfødte italienske Domenico og Stefano, hvis navn blev grundlaget for et mærke. Erobringen af modeverdenen er allerede i gang med den første kollektion frigivet. Trods stor for disse tider sexet tøj, har en helt fundet mange beundrere blandt både kvinder og mænd.

Giddy succes samlinger af tøj var en god mulighed for at udvide horisonter for nye idéer. Således snart viste det sig den første samling af tilbehør, og senere - parfume linje.

Det understregede samling af dufte skabt i de tidlige stadier af udviklingen af den stil af mærket "Dolce & Gabbana": liberal moderne menneske, for hvem det første sted er deres egen mening og personlige stil.

Den første duft, udgivet i 1992, annoncerede for hele verden om den nye parfume og en meget stærk konkurrent. Allerede i 1993 at evaluere aroma af Det Internationale Akademi for parfumerivarer uddeler præmie. Det var dette øjeblik skubbede grundlæggerne af mærket til at skabe den næste mesterværk - Mænds Eau de Toilette Dolce & Gabbana pour Homme.

Historien om den variant af "Dolce & Gabbana"

Ifølge beregningerne for markedsføring, i begyndelsen af dette århundrede mærke "Dolce & Gabbana" kom ind i top ti af skaberne af de bedste parfumer i verden. Siden 1992 handelshus parfumefabrikanter skabt 19 mesterværker, der imponerede offentligheden med sine stærke og elegante aromaer. Ifølge den udført forskning, den bedst sælgende kollektion var The One, hvis søde noter erobrede ikke kun kvinder, men også mænds hjerter.

Uanset hvad er frigivet under logoet for brand, er alt designet til at understrege stilen i sin ejer. Det er grunden til den "Dolce & Gabbana" foretrækkes af mange stjerner, skuespillere, sangere og offentlige mennesker. Ikke alene skal de lægge på deres tøj, men også villige til at bruge deres parfume kompositioner.

Style skabt af disse italienerne i hele historien om mærket, er den bedst egnet til de modige og selvsikre mennesker i vort århundrede.

Mange mennesker tror, at deres smag trodse den offentlige og luftige kompositioner - praleri. Men på trods af dette, er disse parfumer hvert år at finde flere og flere fans. Er det ikke den succes og anerkendelse verden over?

Hvorfor er det "Dolce & Gabbana"?

Fordi det er ikke bare et tøjmærke, men et separat univers, som har til formål at lære folk, hvordan at oversætte til virkelighed drømmen om luksus og smukke livsstil.

Domenico og Stefano er berømte i modeverdenen for sin passion for det arbejde og sans for detaljer, det være sig en samling af tøj eller parfume sammensætning - alt skal gøres for at det sidste slag. For at oprette en duft brand grundlæggere tiltrukket kun de bedste parfumefabrikanter.

Men i 2005 varemærket "Dolce Gabbana Parfume" er blevet solgt til en af de største brands i verden - Procter & Gamble.

Den linje af parfume The One

Den første duft af denne samling blev præsenteret i 2006. Aroma er blevet så populær, at skaberne besluttet at fortsætte den linje, og efter 2 år optrådte parfume L`Eau The One, der erobrede folk med sine elegance træagtige noter. I samme år i samlingen er der en anden nyhed og samtidig en stærk konkurrent til de tidligere kreationer.

2009 oplevede frigivelse af en blomst arrangement "Dolce & Gabbana Rose Van Zee", hvor duften af hvide lilje harmonisk sammenflettet med noter af pæon, lilje og bulgarsk rose.

I 2013 fødslen er virkelig et mesterværk af parfume - duft The One Desire med østlige blomsteragtige noter.

I 2014 var der en damp Parfume, hvis udseende tiltrak mere opmærksomhed end aroma. Mand hætteglas blev udført i nøje nuancer af brunt og kvinde - i en lidenskabelig rubinrød. Begge dufte prydet placer guld af antikke græske mønter.

Hele linje af dufte The One kan beskrives i fire ord: luksus, respektabilitet, rigdom og raffinement.

"Dolce Gabbana Rose SE van": en beskrivelse af smag

Det fulde navn: Dolce & Gabbana Rose The One til kvinder.

Fascinerende, og måske den mest romantiske duft er lyserød fortsættelse af elite parfume, udstedt i 2006 og 2008. Allerede ved den første anvendelse af det indtryk, at sammensætningen, takket være blomsteragtige noter og berusende charme bulgarsk rose, har tendens til at indhylle sin besidderen blid og elegant tog.

Face af den nye duft er blevet en Hollywood-skuespillerinden Scarlett Johansson. Salgsfremmende video ledsager sangen Ennio Morricone, i henhold til hvilken diva forekommer os i form af en glamourøs blond, i stand til at afvæbne og forføre med sin skønhed nogen mand.

Åbner aroma forførende flirt af tre komponenter: solbær, pink grapefrugt og mandarin. Feminine hjerte noter af duft "Dolce & Gabbana Rose SE van" åbner bulgarsk rose, forsigtigt pakket ind i en kvartet, der består af pæon, litchi sensuel, delikat liljekonval og hvid lilje. Sensuel base af denne duft er baseret på noter af krydret moskus, sød vanille, ambrette frø, og fuldende billedet af en elegant træagtige aftalerne af sandeltræ.

Flaske duft "Rose Dolce Gabbana se Wang" (vist nedenfor) er farvet lyserødt nuance og fås i tre bind: 30, 50 og 75 ml.

positive anmeldelser

Om "Dolce & Gabbana Rose SE van" vurderinger er mere begejstrede end negativ. På trods af, at næsten alle de parfumer af dette mærke har en meget tung og til tider barske noter, Rose den ene har overgået alle forventninger. Messen sex har bemærket, at sammensætningen af gevinst tillid, men i en feminin blød.

Nogle gange begynder det steg en smule at kvæle sin krydderi, så kvinder kunder ikke rådgive spiritus "Dolce & Gabbana" (kvinde) "Rose SE van" for den varme årstid, men om vinteren, de vil varme besidderens naturlægemidler og grønne noter.

Mange anmeldelser er blevet skrevet om den del af sammensætningen af den ingrediens - Litchi. Mange varianter af andre komponenter mærker afslørede for sexet, og "Dolce & Gabbana Rose Van Zee" han er så diskret og blid, at jeg ønsker igen og igen for at inhalere sin aroma.

Parfume fans kommenterede solbær, som efter deres mening, holder hele sammensætningen inden.

Ikke forblev uden opmærksomhed og aroma reklame, nemlig kvinderne værdsat interiør og perfekt afstemt farveskema af klippet.

negative anmeldelser

På trods af de mange begejstrede anmeldelser, den "Dolce & Gabbana Rose SE van" var der også svagheder. Nogle kvinder enige om udtalelser, der 30 minutter efter påføring af duft, han ophører med at kunne mærkes. Også, shoppere var skuffet over, at den første duft åbnede champagne spray, derefter gik sour fra blomster. Selvom faktureret som krydret aroma. Således har kvinder kommet til den samme konklusion: ikke så sød som jeg gerne vil.

Eau de toilette og parfume "Dolce & Gabbana"

Afslappet, let at følge på deres egen måde at leve på, et par dråber af stolthed og arrogance, aromatiseret charme og livsglæde - det er de væsentligste forskelle af parfume kompositioner fra "Dolce & Gabbana".

Indehavere af ånderne af brandet én gang for at spilde kostbar tid i tomgang snak. Disse mennesker ved, hvad de ønsker af livet, og opnå dette på nogen måde, ligesom de gjorde tilbage i 1994, Stefano og Domenico.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.