ModeShopping

Piercing "Medusa" - det er stilfuldt!

De unge i dag forsøger at ligne kan være stilfuld. Dermed hjælper det designere og stylister, men selv dette er ikke for meget til tider. Oftere og oftere på gaden meddelelse om unge med tatoveringer og usædvanlige piercinger forskellige. Naturligvis, det er både en del af mode billedet, og en måde at skille sig ud fra mængden. Men jeg må sige, at for nylig vores unge mennesker kan ikke klare sig godt, fordi de gør det ikke kun for sin identitet, men ofte ekstravagante tøj, sko, og selv piercing. I dagens artikel vil vi tale om , hvad de piercing læber "Medusa": hvordan det gøres, og hvorfor det er dette navn.

Mode til piercing dukkede op i vores land relativt nylig, så de kan sikkert kaldes fashionable nyheder. Med deres hjælp, begyndte unge til at tiltrække sig opmærksomhed fra voksne. I første omgang har denne mode slået rod i Europa, så til verden. Til dato er det umuligt at nævne de lande, hvor det ikke havde været en enkelt piercing og tatovering stuen. Piercing og tatoveringer er blevet rigtig populær blandt unge mennesker, da de ikke kun tiltrække opmærksomhed, men også bringe en masse penge. Af den måde, i Europa, en masse mennesker, gør dig selv en piercing rækkevidde 30 år, men det forhindrer dem ikke i at blive stadig unge af sind. Hertil kommer, at næsten alle rockerne har flere tatoveringer og piercinger, der gør deres fans til at efterligne deres idoler.

«Medusa» Piercing dukkede først i 1990 i Canada. Grundlæggeren anses for at være en frisør og mode Carrick, der boede og arbejdede i Toronto. Det var ham, der kom op med denne usædvanlige form for piercing, som senere blev så populær, ikke kun blandt børn, men også blandt voksne og mennesker har allerede fundet sted. Piercing "Medusa" fik sit navn på grund af placeringen - det er under underlæben i et hult. Hvis det ønskes, kan du spørge dig selv til at komme med et par punkteringer, bro eller deltage flere enkelt kæde, men oprindeligt "Medusa" kiggede på den måde.

Som Kerrek selv sagde, "Medusa" - piercing, billeder af, som kan ses i vores artikel - det er en meget kompleks teknologi. Blot en forkert bevægelse - og underlæben af mennesket kan simpelthen stoppe med at arbejde, fordi det er i et område, hvor punkteringen er udført, er der et stort antal nerveender. Det er grunden til den "Medusa" Piercing er ikke tilgængelig i alle saloner, og tage sit eneste sande fagfolk.

En type punktering - "Estrum". Han udførte i stort set samme måde som det primære, men med en tydelig forskel. Hvis "Medusa" eksternt synlige, kun én bold, i "Estrume" udvortes begge bolde bundet enkelt kæde. Denne type piercing kan ses i mange rock berømtheder, især for smede.

Piercing "Medusa" helbrede i ca. 4 uger. I løbet af denne periode, er det ikke anbefales at indtage en stor mængde af slik og fed mad. Det er bedst at afholde sig fra anstrengende motion, da sved kan komme ind i såret, der forårsager betændelse der. Piercing proces er nødvendige flere gange om dagen med en speciel væske, som du vil give en mester i kabinen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.