ModeShopping

Hvad er T-shirt-alkoholiske og om du kan bære det?

I dag er det stykke tøj er i næsten alle skab. Mike-alkoholiske båret af alle, uanset alder og køn. Den er velegnet til enhver lejlighed, hvad enten det er vigtigt forretningsmøde eller en fest med venner. Så hvorfor har så populære skjorter er uæstetisk navn? Hvorfor "alkoholiker"?

Dette spørgsmål opstår i mange. Det faktum, at dette tøj tidligere blev betragtet som udelukkende mandlige undertøj og flagre det uden overtøj ydes eneste person helt glemt reglerne for etikette, så at sige, alkoholikere. Sandsynligvis hver af os husker hendes nabo fra en fjern barndom, eller bare en bekendt onkel, der gik hele tiden i en hvid skjorte og blå sweat bukser med "vabler" på hans knæ, som reeked af uaktuelle per kilometer. Men disse dage for længst væk, men foreningen forblev, og nu denne underkjole kaldes en "vest-alkoholiker."

Dette navn shirt er kun for os i det tidligere Sovjetunionen. I den vestlige del af "alkoholiker" kaldes «kone tæppebanker skjorte», som oversat til engelsk betyder "skjorte dej kone." Faktum er, at en dag i midten af sidste århundrede, mange amerikanske tv viste billedet af en mand anklaget for at slå sin kone. På billedet gerningsmanden, selvfølgelig, var iført den samme hvide trøje.

Først shirt-alkoholiker, som en særskilt del af garderoben, blev hun set i filmen "En Streetcar Named" Desire "" på den populære i disse dage, skuespilleren Marlon Brando. På sin muskuløse overkrop, det så fantastisk! At være den mest passende, denne T-shirt, stadig anses for undertøj, understregede han i et gunstigt lys til at træne kroppen skuespiller.

Siden da har shirt-alkoholiske blevet en integreret del af de fleste mode kollektioner. Fra år til år er det begunstiget ikke kun almindelige mennesker i hverdagen, men også berømtheder, spille koncerter og handler i film. Sådan en ting er populært, fordi det har en meget enkelt snit, meget praktisk. Desuden at den moderne "alkoholiker" er ikke kun hvide og kun passende. De kommer i alle farver og stilarter. Nu er disse produkter anvendes til forskellige applikationer, inskriptioner og krystaller.

Glem ikke, at det at bære beklædningsgenstandens antyder tilstedeværelsen af en god figur. At være meget åben og stram, det er i stand til ikke blot at fremhæve fordelene, men også fremhæve mangler. Således ejerne af denne type tøj bare nødt til at holde dig i god fysisk form. For eksempel, T-shirt-alkoholiske mænd meget rentable understrege muskler og perfekt abs. Denne forestilling vil tiltrække opmærksomhed. A mest appetitlige former og de tynde talje show shirt-alkoholiske kvinder.

Bær disse ting kan produktet være hvor som helst og med noget. Den er ideel til både kontor (bæres under en jakke), og til en vandretur i klubben, komplet med en række tilbehør. Mike-alkoholiske er ganske passende i gymnastiksalen (med træningsbukser), samt sightseeing og shopping (i kombination med jeans eller shorts). Ved at udnytte sin alsidighed, kan du oprette en bred vifte af stilfulde billeder. Så alkoholfri T-shirt til at bære er ikke kun muligt, men nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.