RelationerSeksualitet

Erogene zoner af kvinder: hvordan man kan bringe sin elskede himmelske glæde

Sandsynligvis hver af os har hørt, at i relationer og familieliv i almindelighed, de vigtigste faktorer er gensidig forståelse, respekt og gensidig interesse. Selvfølgelig, uden tilstedeværelsen af nogen af ovennævnte stærk familie er simpelthen umuligt. Men det sker nogle gange, således at fuld damp ved første øjekast, hvor alt er glat, uden skænderier og fred pludselig bryder. Hvad kan forårsage en sprængning af relationer, hvor alle disse faktorer er til stede i overflod? Den vil fokusere på intimitet.

Nogen med at rejse spørgsmålet med dine kære, nogen mener, at bare fint. Åh, og nogle simpelthen ikke engang, hvad en stor rolle at spille for at opnå seksuel nydelse erogene zoner. Kvinder, der ikke bevandret i sådanne mænd, ved den måde, er meget mindre. Men det modsatte køn, er tingene en lille smule værre. Forskere har vist, at nogle gange selv de mest erfarne partner ikke betaler nok opmærksomhed til denne "kærlighed punkter" på kroppen af dame.

Således kvinders erogene punkter. Hvor meget gør de? Åh, ja, bestemt ikke fem eller seks. Snesevis, hvis ikke hundredvis. Og for hvert sæt kan individualiseres. Så nu vil vi liste kun de vigtigste erogene zone hos kvinder, der normalt er den mest almindelige. Lad os starte fra toppen, efterhånden faldende lavere på kroppen.

  1. Læber. Hvorfor synes du om den lidenskabelige kys en pige kan få vakt næsten øjeblikkeligt? Ja, netop fordi det er på læberne, det er så følsom over for kærtegn punkt. Der er næsten hver repræsentant for messen køn.
  2. Øreflip og pladsen bag det. Faktisk kvinders erogene zoner er uforudsigelige. Nogle oplever meget mere glæde, når de ømt kysser bag øret end utålmodigt oblizhut læber tungen.
  3. Hals. Måske omkring det område, du naslyshanny bedre end andre. Efter alt, hvad kvinden sjældent er smeltet fra ærbødig berøring af hans sarte hals. Men vær forsigtig, kan man akavet bevægelse og spænding blive til irritation. Dette sker ofte, hvis resultatet af effekten af kildrende kærtegn tur. Og det er meget få folks smag.
  4. Kvinders erogene zoner på brystet - dette naturligvis brystvorten og glorie omkring dem. selv rører kraveben kan imidlertid være et signal til din partner, at det er tid til at slappe af og nyde.
  5. Spina. Brug dine fingerspidser langs rygsøjlen, og du kommer tilbage en sløj blik fra sin partner. Overraskende i disse zoner huden er meget følsom over for eventuelle fysiske påvirkninger. Det er derfor, den massage som en specifik virkning på en stor del af den mere retfærdig køn.
  6. Balder. I modsætning til bryst røv kvinde perfekt modstå hårdere "knus". Og hvis brystvorter vækket fra en let slag på ånde eller pen, her mands hænder helt har ret til at lade mig gå. Dette vil kun ophidse din partner.
  7. Pubis, mellemkødet og skamlæber. Her er alt gennemtrængt af en ekstremt følsomme nerveender, så stimuleringen forekommer særlig alvorlig agitation. Men undgå de rå og stive bevægelser. Husk, at vævet i et område yderst bud.
  8. Det har længe været observeret, at kvindelige erogene zone ikke ender på klitoris. Lys stimulation af anus kunne bringe partner himmelsk nydelse. Specielt effektiv nærmer hendes orgasme.
  9. Inderlåret side ganske ofte efterladt uden ordentlig opmærksomhed. Og det er en væsentlig fejl. Efter at kysse på disse områder af kroppen kan føre partner i en lidenskabelig gys.
  10. Ben og fødder. Det er også meget følsom over for kærtegner spændende område af den kvindelige krop. Gør din kæreste en fodmassage , og være sikker på at det vil sætte den til den romantiske stemning. Special effects har et strejf af sprog. Derfor, hvis du ønsker at forstærke effekten, blidt slikke kvindelige ben.

Aldrig stoppe på denne liste. Udvid din kvinde for sig selv som ulæste bøger hver gang, når du går i seng med hende. Og du vil blive for hende den mest fantastiske kæreste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.