ModeTøj

Den klassiske sorte kjole: beskrivelse, model, mønster og anmeldelser

Den klassiske sorte kjole - en stor del af en kvindes garderobe. Moderation af dele, mangel på print og et stort antal rhinestones gør det en afdæmpet, men samtidig, disse modeller er meget elegant, smuk. Den klassiske sorte kjole, kan normalt suppleret med en lille elementer blonder eller sem. Betal din opmærksomhed skal også være på stoffet kvalitet. Billige muligheder er i dette tilfælde er uacceptabelt. Dette tøj vil tillade dig at skabe en fantastisk billede. Føl dig selv i det, vil du være en rigtig dronning.

Den klassiske sorte kjole - lidt historie

Lad os starte fra begyndelsen. Enhver kvinde ved udmærket, at den klassiske sorte kjole aldrig går af mode. Desuden vil det se perfekt på enhver figur. Men historien om dens forekomst er ikke så enkel. I oldtiden, ikke enhver kvinde risikerede hendes outfit til at bære denne farve. Hun begyndte straks at være forbundet med trolddom eller død. Fordi den dag i dag og har nået så mange forskellige overtro forbundet med krager og sorte katte. De menes at bringe uheld.

Men i middelalderen begyndte den såkaldte rehabilitering sort. Tøjet af de herskende monarker og riddere i stigende grad begyndte at dukke elementer i denne farve. På samme tid slid klæder af denne farve kan kun have folk, der tilhører adelen. Mange år gået. Som et resultat, Koko Shanel indført en sort kjole high fashion samfund. Men mange kritikere stadig kalde denne version af begravelsen. Så de stadig havde ingen idé om, hvad model vil være bare en standard klassikere i verden af mode.

Sådan køber til din model?

Den klassiske sorte kjole i dag er repræsenteret i samlingen af hver respekt designer. De mest populære modeller er dem, der er gavnlige for at understrege den kvindelige figur. Og i betragtning af, at hver designer accenter i deres egen måde, kan du vælge mellem et stort udvalg af kjoler. Lige før du vælger en bestemt stil, skal du beslutte, hvad der er i deres figur ville skjule og hvad at understrege.

Særlig omhu skal være fuld af kvinder. I dette tilfælde skal stop være på kjoler, fremhæver brystet linje. Der lægges vægt på hænderne er ikke værd at gøre. Lange ærmer er den bedste løsning. I løbet af sommeren, skal de være fremstillet af et tyndt guiPure. En anden anbefaling er for ejere af storslåede former - på maven, kan ikke lægge vægten. Her passende kjole, lavet i græsk stil. Et meget slankere tal vil se på modeller med strømmende klud, startende fra brystet linje.

nogle funktioner

Mange stilarter adskiller sig fra hinanden. Ikke desto mindre, noget de stadig forenet. Som regel den klassiske kjole antager dækkede knæ. Koko Shanel hævdede, at denne del af den kvindelige krop er den mest grimme.

Fraværet af mange elementer i indretningen - en forudsætning. Slanke kvinder har brug for at vælge en model med obligatorisk vægt på taljen. Suppleret med en aften billede af sorte strømpebukser og lukkede domstol sko. Bruges på festlighederne ofte også den klassiske sort-hvide kjole.

Hvad kamp?

Det næste øjeblik. Vælg den klassiske lille sorte kjole - det er kun halvdelen af kampen. Værd at tænke over, hvad det ordentligt kombinere. Oftere end ikke med den kjole båret perlerække af store perler. Den vigtigste ting, at det ikke var alt for kort. Ellers visuelt hals vil også blive forkortet. Men med en lang tråd, koket gå ned til brystet, halsen vil se meget slankere. Du kan erstatte perle som dekoration på en enkelt farve, lavet af halvædelsten eller ædelsten. Men i dette tilfælde, må det nødvendigvis være stort nok. Relativt håndtasker - er dette billede egnet lille clutch. Stor skuldertaske er ikke en gyldig valgmulighed.

Sko til udvalgte parter i hælen. Således vil benene synes længere end visuelt. Men dagligdags kjole og den perfekte akkompagnement til simple læder mokkasiner.

anmeldelser kvinder

Hvad taler messen køn af denne storslåede elegant tøj? Klassisk sort kjole med ærmer og uden at det giver dem mulighed for at føle den virkelige dronning. Især når det kombineres med smukke udsmykning: halskæder og armbånd. Med lange øreringe kun kombinere lyse tilbehør mode elskere anbefaler ikke. I dette tilfælde kvinder foretrækker at stoppe det på armbåndet.

Mange reagerer godt på en kombination af sorte kjoler med en fælles jakke. Det eneste tidspunkt, hvor du skal være forsigtig med dette valg af hans farve. Den bedste mulighed, ifølge kvinder, er en lys jakke, så moderne dame ser et par år yngre. For at tiltrække stor opmærksomhed over den sorte kjole anbefales at bære en rød jakke. Resultatet er en såkaldt dødelig skønhed.

Sy deres egne hænder

Af den måde, sendes til sådan et køb i butikken er ikke nødvendigvis. Du kan faktisk gøre denne artikel i tøj, og selv deres egne hænder. Mønster klassisk sort kjole lige snit er meget enkel. Det færdige produkt sidder perfekt i figuren. Men det ser mere og meget fristende på grund af de smalle skuldre.

Efter udskæring af stoffet du skal (fortrinsvis Poplin), interlining, et par små pugovichek, skjult lynlås og en særlig fod til symaskine til pritachivaniya denne slange. Du kan også stoppe og kjole med foring klud. I stedet for knapper, kan kroge bruges med jumpere. Nå, så er du bare nødt til at bruge lidt tid og vise deres syning færdigheder.

Feminin og smuk

Under alle omstændigheder, uanset hvilken model du vælger, den klassiske sorte kjole til knæet og over ser altid lige gorgeous, bare "som en konge". I de samlinger af moderne designere - masser af forskellige muligheder. Stilarter kan variere "eventyrets motiver," indeholdt i udformningen af en stor tøj. Der er modeller og enkle nok, at i princippet er deres elegance ikke aftage. Sort-hvide klassiske kjoler besætte også en høj plads i den moderne samlinger. Crystal hvide farve kombineret med en sort muliggør meget klart understrege yndefulde linjer af den kvindelige figur. Kort sagt, de ser elegant og smuk.

Rene sorte flyvende kjoler passer til enhver kvinde, der kan lide den frie bevægelighed. Det er tætsiddende stil for i dag - det er ikke nødvendigt. Kort sagt, mode byder på et stort udvalg af smukke damer. Men alle disse modeller er kombineret med en - enkel og elegant, i stand til at gøre enhver kvinde endnu smukkere og mystisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.