Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Ivan Oganesyan: biografi, filmografi og personlige liv

Han spillede mange forskellige roller: Dmitry Volkov "Girlfriend Special Purpose" og Maksima Voronova i "Ivan Podushkin: Gentleman undersøgelse," Ivan Platonov "for snemænd Halskæde" og Konstantin Vladimirovich i "ligning med alle kendte Andrei Pankratov i loven" og orden "og Victor Lebedev i" Sniffer". Men alle hans figurer forenet af én ting - de får en reel, interessant og levende. Ja, så længe det ikke er inkluderet i listen over berømtheder "første lag", men stadig ganske velkendt. Hans ros kritikere og direktører. Og der er ingen tvivl om, at meget snart hans karriere vil snart flytte til et helt nyt niveau. Så hvem er denne smarte og en arbejdsnarkoman? Nå, selvfølgelig, den smukke Ivan Oganesyan. Rossiyanin have armenske rødder.

barndom

Marts 9, 1973 i familiens pianist og operasanger søn, der fik navnet den simple russiske opkaldt Ivan. Drengen bare var bestemt til at blive musiker. Det er nødvendigt at nævne, at næsten hele familien var meget stærke bånd, der er forbundet med musikken. Huset er konstant lød klassiske værker af Schubert, Chopin, Tchaikovsky og Mussorgsky.

Vanya næsten fra de første uger af livet, ledsaget af deres forældre og voksede op på vejen, så at sige, i skyggen af vingerne. Familien flyttede ganske ofte, fordi den har modtaget et interessant tilbud, mor og far straks opsamles min poser og skynde sig at mestre følgende konto af scenen.

På trods af, at den kommende skuespiller blev født i Saratov, i den første klasse han gik til Bisjkek. Så flyttede familien til Jerevan, og derefter - i Batumi.

ung cellist

Som han absorberes fra barndommen musikalsk atmosfære, er det ikke overraskende, at dette var det øjeblik, hvor Ivan Oganesyan blev også tiltrukket af kunsten musik. Af den måde, har huset været for ham et instrument: cello, som var omkring hundrede år. Engang var det en gave fra min mor fan-cellist. Men det ingen spiller, hun stod, dækket af støv. Ivan troede, det var forkert. Allerede som barn begyndte han at studere hårdt, lære at spille cello. Lidt senere han selv flyttede til Minsk, hvor der kun var en i den sovjetiske skole, som blev udarbejdet af verdensklasse cellister. For unge talenter var endda boarding, hvor børn genbosat fra andre byer. I en alder af 14, flyttede han tilbage og Vanya. Det blev oprettet for at drengen nemt kunne lære. Men det var der.

I 1989 flyttede han til Moskva. I kapitalstrømme på musikken fakultet rata. Men her har han ikke opholde sig i lang tid, fordi det endelig indser, at musikken - det er ikke for ham. Og væggene i denne samme institution Ivan Oganesyan, hvis personlige liv blev interesseret i fans fra den allerførste optræden på skærmen overføres til et andet fakultet - cast.

Dubrovka

Hovhannisyan var ikke i stand til at afslutte mine studier: en del af truppen af den jødiske teater "Gesher" han gik på at det forjættede land. Men på grund af nogle problemer med de dokumenter, han måtte forlade Israel tilbage til Moskva, men tilbage til instituttet er det ikke accepteret. Og så kommer jeg til ved hjælp af cello. Ivan Oganesyan Jeg huskede, hvad han lærte i Minsk, og tog et job på Metropolitan operetteteater Orkester. Hver gang du spiller i orkestergraven og se på, hvad der sker på scenen hver aften, blev musikeren tænke over, hvordan du kan finde dig selv der.

Drømmen om talen under hvælvingerne i teatret blev realiseret, når Ivan var 29 år. Tilfældigvis åbnet i selskab med den populære på det tidspunkt, musicalen "Nord-Ost". I 2002 blev han tilbudt at spille rollen som en af piloterne. Forestillinger gik hver dag.

På den skæbnesvangre dag den 23. oktober, 2002, at landet vil huske i lang tid, kunstneren, som sædvanlig, kom til at arbejde. Hvad der skete var forfærdeligt under udførelsen. Teater Center på Dubrovka blev epicentret for de frygtelige begivenheder, der ophidsede hele landet. I løbet af 3 dage terroristerne gidsel auditorium og teater kunstnere. Selv efter 13 år, skuespiller Ivan Oganesyan Jeg husker denne smerte, fordi så kan han ikke tro, hvad der sker, da, at denne terror mest, at hverken er sandt.

Det tager noget tid efter hændelsen, og han begyndte aktivt at deltage auditions. Og alle begyndte at bygge.

filmkarriere

Siden 2003 begyndte at forekomme ganske betydelige for Oganesyan ændring i hans arbejde. Hans filmkarriere debut var en lille rolle i tv-serien skak "Jeg ville ønske." Han blev spottet direktører og kritikere. Senere har hans rolle udvidet skala. Og i tv-serien "Redning og overleve" og "Persona non grata" han selv blevet tilbudt en temmelig stor rolle, som han med succes opfyldt.

Ivan Oganesyan filmografi, som nu er blevet genopfyldes hurtigt sikker: Takket være den triste, men skandalen med "Nord-Ost", og de sidste to roller første popularitet kom til ham. Han begyndte at tage en samtale og inviteret til forskellige shows. Men nye og interessante roller var han stadig ikke kommet.

2005 bragte ham blot fire nye roller. Alle tegn var anderledes, det er derfor spille dem var meget interessant: Dmitry Volkov, Barbara hver "Girlfriend særligt formål" ærlig og sympatisk Politi Major Maxim Voronin "Gentleman Detective Ivan Podushkin" Denis Tarasov "Altid sige" Altid-3 "" og Igor i "Snedronningen".

Afvikling af de sidste par år

Inkarnationen af tegnene på skærmen, som er nævnt ovenfor, har givet et stort løft til karriere skuespilleren. Ivan Oganesyan filmografi, som i de senere år har genopfyldes et par gode roller til fire år inkarnerede på skærmen af en af hovedpersonerne i den detektiv filmen "Law & Order: Operationelle Undersøgelser Division". Denne rolle er tilføjet ropulyarnosti den allerede genkendelige skuespiller.

Han havde en chance for at være på en ramme med en af de smukkeste skuespillerinder i moderne biograf Olgoy Budinoy: en fire-billede "ligning med alle kendte" (psykolog) og "halskæde til kvinder Sne" (Ivan, som ikke tror på kærligheden til en ung mand).

Så forlader sit præg på de afgivne forskellige film, Ivan Oganesyan, hvis personlige liv er ikke længere interesseret i de unge kvindelige fans, cementeret et billede af macho rock. Uden undtagelse, alle tegn er altid rigtige mænd og i det ene øjeblik kan slå hovedet af enhver kvinde. Og en dag han dukkede op på skærmen i sitcom "My Fair Nanny", spiller en ung mand - den steppe, som er meget næsten forført Victoria Prutkovsky.

For to år siden, i sagaen om "fælde", han spillede Garik - Igor Shemyakin, kriminel myndighed. Hans karakter er ganske brutal, men samtidig - en elegant, stilfuld, har en fantastisk sans for humor mand. I dette billede, den høje kvalitet er overalt: i at handle, i at lede, i scriptet.

Kærlighed, familie, datter

Hans kommende kone Anna Ivan Oganesyan mødtes i begyndelsen af 2000'erne. Men deres forhold var meget vanskelig. Måske familien aldrig ville dannes, hvis skuespillerens forlovede ikke gravid. Ivan lært af den forestående fødsel af sin søn besluttede at gifte sig.

Desværre, efter datteren, Olesya, familie længe eksisteret. Den berygtede liv ødelagt alt. Fraskilt ægtefælle er meget vanskeligt.

Så endnu en gang var der en Ivan Oganesyan. Hustru (nu ex) og datter bor nu i London. Olesya far ser ofte, at de er de bedste venner. Og skuespilleren er nu gør alt for at stadig finde en soulmate.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.