Nyheder og SamfundBerømtheder

Tiffany Trump - datter af USAs præsident

Formanden for USA tre sønner og to døtre. En af dem - Tiffany Trump, født den 13. oktober, 1993 i New York. Faderen var til stede ved fødslen af sin datter. Ifølge minderne om Trump, han, på opfordring af læger, skære personligt navlestrengen, hvilket fik ham fantastiske følelser og vakte en utrolig kærlighed til den yngste datter.

Ikke desto mindre, i dag det nyder den mindste opmærksomhed Tiffany-millionær far. Hvad er årsagen til journalister er stadig et mysterium. Det er derfor, den yngste datter af præsidenten er en person, er af særlig interesse blandt repræsentanterne for forskellige lag af et publikum på millioner.

Tidlige år yngre datter af præsidenten

Tiffany Ariana dit navn var til ære for et tilstrækkeligt kendt mærke af smykker. Alle ansvar for datteren opdragelse faldt på moderen, den berømte skuespiller Marla Maples, da samliv af forældrene er blevet krænket skilsmisse. Efter at Tiffany med hendes mor slog sig ned i Los Angeles (CA). Trods afslutte forholdet, millionær fortsatte med at støtte sin ekskone og datter økonomisk.

Skole og college år, Tiffany

Tiffany Trump studeret på Calabasas. Gennem skole og elev års pige sjældent mødte han med sin far. Fordi datatjenester og kaldte hende "glemt barn" af den nuværende præsident i USA. Efter gymnasiet blev Tiffany optaget på samme University of Pennsylvania, der engang uddannet fra hendes far. I templet videnskabens lærte hun det grundlæggende i sociologi og urbane studier.

Ønske om at forlade skolen på datter af en millionær var ikke. Hun planlagde at yderligere at undersøge retspraksis, som det engang gjorde sin storesøster på fædrene side - Ivanka Trump.

Familie og karriere

Donald Trump datter Tiffany - identiteten af omfattende udvikling. Og i 2014 hun oprettede det indre som en fugl. Det er dog stadig kun i den musikalske repertoire af datter af ekstraordinære politik.

Den kvindelige halvdel af familien af Donald Trump er primært relateret til modellering forretning. Det var ikke ligeglade med verden af glans og Tiffany Trump. Unge modedesigner Endryu Uorren i 2016 foreslog, at den unge dame til at fremvise deres arbejde på et podium i konkurrencen "Fashion Week i New York."

Overførsel til hovedstad i verden

Gennem sine studier Tiffany tager initiativet i spørgsmålet om Vogue magazine. Efter et stykke tid, den yngste datter af Trump flyttede til New York, hvor han deltog i valgkampen af hans berømte far. Selv på trods af, at ægteskabet af forældre Tiffany styrtede ned datter viser forbløffende opmærksomhed mod sin far. Hertil kommer, med ekstraordinær stolt bærer hans navn.

Ikke kun moderen, men også en ven

Tiffany og hendes mor er i forholdsvis tætte og venskabelige forbindelser. Hun engang indrømmede, at hendes venner som et tillidsfuldt forhold til moderen synes overraskende. På trods af den stramme tidsplan, en masse tid sammen Marla Meyplz og Tiffany Trump.

Billeder fra præsidentens datter, moderen lægger hendes profil i "Instagrame". Således viser hun de personlige liv over hele verden. Hertil kommer, at mor og datter regelmæssigt organisere fælles ferie resorts.

Og endelig,

Datter Ivanka og Tiffany Trump er ikke kun smukke, men intelligent og målrettet pige. På trods af den svage tilknytning til den yngre, hans far er stolt af dem begge. Trump efternavnet oversættes til "trumfkort." Måske er det derfor at præsidenten har mulighed med stor fornøjelse "trumf" foran publikum med deres børn.

Selvfølgelig kan børn af de rige og berømte forældre har råd til forskellige former for hobbyer og underholdning. Denne funktion er ikke blottet for den yngste datter af præsidenten - Tiffany. Hun har mange venner og beundrere. Den nærmeste er den Kira Kennedi, Olympia (Grækenland Princess) og andre repræsentanter for den gyldne ungdom.

Med stor opmærksomhed refererer Tiffany til sin nære ven Ross mekanik, hvis far er de juridiske eksperter fra den største ejendomsselskab. Deres venskab begyndte i års studier på universitetet. På trods af forskellene i politik (Ross begunstiget Hillary Clinton i valgkampen til præsidentposten i Amerika, og Tiffany støttede inderligt faderen) de finder en konsensus om modstridende domme og er venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.