Nyheder og SamfundBerømtheder

Andreev Vadim skuespiller: biografi, filmografi, familie

Vadim Andreev - den berømte russiske skuespiller: charmerende, karismatisk, populære. Hele hans liv var dedikeret til kunsten: arbejdet i teatret, optagelse af en film, lyd animerede figurer.

Skuespiller Vadim Andreev: biografi

30 marts 1958 - dagen for fødslen Vadima Andreeva. Glad for at handle færdigheder i den tidlige barndom, regelmæssigt deltog teaterforestillinger, i håb om en dag at være på scenen.

Deres medfødte talenter skuespiller Andreev Vadim begyndte at vise i klasseværelset drama skole på Palace of Pioneers. Forsøger at holde scenen var altid på sit felt for observation, Vadim fundet arbejde på Moskva teater illuminator dukker. Lille løn generer ikke den unge mand, en sand fornøjelse at bringe magien sker på scenen. I 1974, den kommende skuespiller Andreev Vadim forberedt et par favorit passager fra værker af teater og gik til VGIK take eksamener. Han blev indskrevet i et kursus Lva Kulidzhanova og Tatiana Lioznova.

De første skridt i teknikken

Inden for 5 år inden for murene af denne institution Vadim male handler; Han spillede sin første rolle på scenen. Spillefilm "Bellman" (1978) Vadim Andreev i titelrollen var hans succesfulde debut i filmen verden. Filmen fortæller historien om Petre Gorohove, ankom i Moskva fra landsbyen Diadkova at gå på college. Vanskeligheder vises på provinsielle livets vej Mennesket har altid modstået lykkelig begivenhed og en mystisk, og han blev kaldt en ballademager for stædige forsvar af sine principper. Spectator, roste spillet af unge talenter, blev interesseret i, hvem Vadim Andreev? Skuespiller, familie, personlige liv, kærlighed, biografi - alt til mindste detalje gerne vide, at fans fra hele landet.

Vadim Andreev i film

Den talentfulde mester i reinkarnation er blevet set: det er aktivt at blive inviteret til en række forskellige projekter. Som studerende, Vadim Andreev formået at spille i filmen "Love i halv", som fortæller om opførelsen af den sovjetiske og bulgarske specialister pipeline "Druzhba". I 1979 blev Vadim indkaldt til hæren, der er absolut ikke forhindret hans skydning nye filmprojekter. Disse 2 år har vist sig frugtbart for sådanne film:

 • "Sejlerne er ingen spørgsmål," Vadim Andreev i titelrollen. Billedet fortæller historien om en tilfældig bekendtskab fly Sani Fokine og Alka Shanina og en tre-dages historien om udviklingen af deres forhold.
 • "Karneval". Andreev som direktør for amatørteater Vadim Arturovich.
 • "Føreren af en flyvning." I denne film, Vadim, der spillede rollen som Sani - i praksis Sophia Tishanovo, haft mulighed for at arbejde med sådanne meter af russisk biograf, Lydia Fedoseyev-Shukshin og Oleg Efremov.

Vadim Andreev, skuespiller (se foto en ung alder. Ovenfor), som blev populær efter demobilisering, fundet arbejde på den Gorky Film Studio. 1980-1990-erne den mest frugtbare i hans arbejde betragtes. Dette er en gylden tid, hvor skærmene kom ud omkring 20 nye film, der medvirkede Vadim Andreev - skuespiller, hvis filmografi er omfattende og forskelligartet.

Hans film

 • "Inspector Losev" (1982) - Vadim Andreev som Shred. Den tv-serie fortæller historien om hverdagen for politifolk at undersøge mord og røverier på hoteller og formået at uskadeliggøre en bande af store statsejede plyndringer.
 • "Fædre og bedstefædre" (1982). Andreev Vadim skuespiller i rollen som Michael bulldozer. Intim komedie om tre forskellige generationer løg familie: bedstefar, søn og barnebarn, deres relationer, følelser, interesser. På platformen med det unge talent, vi har arbejdet sådanne målere som Anatoly Papanov, Galina polsk, Valentin Smirnitsky Nicholas Merzlikin Yevgeny Lazarev.

Roller i krigsfilm

 • "Bataljoner Spørg efter Fire" (1985). Tv-serien er baseret på romanen Yuriya Bondareva om en af de afgørende faser i den store patriotiske krig - krydser Dnjepr i 1943 af sovjetiske tropper. For at distrahere de fjendtlige styrker i den katastrofale gennembrud på bredden af Dnepr besat af fjenden, to bataljoner kastet. De vigtigste styrker var at støtte dem med fly og artilleri ild. Dog ændrer, kommandoen den plan for angreb og blade uden ild support bataljoner, og dermed dømme dem til den visse død. I rollen som en almindelig Derevianko - Vadim Andreev.

 • "End of lys efterfulgt Symposium" (1986-1987). Trehseriyny tv-filmen vist på tv kun én gang, og det samme er forbudt. Årsagen - en skarp plot på det tidspunkt - den kolde krig. Vadim Andreev spillede hovedpersonen - en journalist Michael Trent.

Alsidig og talentfuld

 • "Katenka" (1987). Melodrama om en ældre mand, der ankom i en provinsby - i stedet for sin ungdom. Den lille pige, ligesom hans første kærlighed, som to dråber vand, returnere den til det virkelige liv, at slippe af med den strøm af erindringer. Vadim Andreev spillede rollen som Eugene.
 • "Charged Død" (1991). Kriminalitet thriller om den fælles kamp service kystvagt USA og sovjetiske grænsevagter mod en gruppe af farlige kriminelle. Andreev spillede en af kriminelle opkaldt brusk - Gregory Vadimovich Fedoseyeva som tog 2 overbevisning.

 • "Jeg ønsker" (2003). 12-episode tv-serie, baseret på en roman Yuriya Perova gik "Beautiful buttet." Maria Grigorieva på sin 60 års fødselsdag modtager fra fremmede en konvolut, hvor der er en ring og et budskab. Dens forfatter er en sød pindsvin. Mary har at udøve meget hukommelse er at forstå, hvilke af de mange kærester, som hun brugte såkaldte, kunne sende denne rørende budskab. Vadim Andreev som Ryabchinskogo.

Vadim Andreev i serien

 • I 2006 kom serien "Kadetstvo", hvor skuespilleren Andreev Vadim spillet en stor rolle - Major Vasilyuk Pal Pawlowitsch. Dette er en historie om drenge, der foretrækker en velkendt ungdommeligt liv vil på den foreskrevne. Det viser opgave - at vise det daglige liv i hæren af den yngre generation, samt den måde at blive en model soldat.
 • "Jeg er detektiv" (2007). Den vigtigste rolle - Mlechnikov. 12-del film om detektivbureau, er ved at undersøge en række ting: fra de mindste til de forbrydelser i staten skala.
 • "Kærlighed og Separation" (2011). Rækken af kandidat Anna Pædagogisk Skole, som vender tilbage til sin fødeby og accepterer tilbuddet om den lokale distrikt Ivan Andreyevich Trohina (Vadim Andreev) at gifte sig med ham. Ved brylluppet, Anna møder Lacho - en sigøjner, der forelsker sig i en pige.

Desuden kan arbejdet Vadima Andreeva nydes på serien "Children of the Arbat", "The Last Guardian", "Carmelita", "Euphrosyne". For nylig, skuespilleren spiller meste forretningsfolk, politikere og retshåndhævende myndigheder, ofte optræder i rollen som negative tegn.

Sound film - en af de retninger af Vadim Andreyev

Ud over at filme skuespilleren Vadim Andreev, hvis personlige liv er af interesse for mange fans af hans arbejde handler dubbing. Hans stemme kan høres i filmen "Politiskolen", "Die Hard", "Ghost Hunters", "Star Wars", "venstre af elevatoren," tegneserie "Teenage Mutant Ninja Turtles", "Shrek", "skyllet væk," dramaer "X-Files", "Santa Barbara".

Personlige liv

Vadim Andreev - skuespiller, hvis familie består af hans kone Galina og søn Andrew. Galina, ikke at skulle filme og vise erhvervslivet irrelevant, Vadim gift i 1978. Lykkelige par lige siden. Son Andrew blev ikke fulgt i sin fars fodspor og åbnede sin egen forretning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.