SundhedPræparater

"Corvalol": instruktion, narkotika handling og indikationer for dens brug

"Corvalol" repræsenterer et beroligende stof med antispasmodic effekt. Udbredte i det tidligere Sovjetunionen, er det stadig ukendt for de fleste europæiske lande, og i nogle stater (f.eks USA) for at importere dette stof er strengt forbudt. "Corvalol" Dette skyldes sammensætningen af lægemidlet. Guide indeholder en detaljeret beskrivelse heraf.

"Corvalol" produceres i form af små dråber. Det er en farveløs og stærkt lugtende klar væske, det hældes i flasker af mørkt glas. Præparatet omfatter alfa-ethylester bromizovalerianovoy syre og natrium phenobarbital. Disse stoffer i mange lande anses narkotika og forbudt salg og import. Den første af disse har en lignende virkning ekstraktet af baldrian, kun stærkere: beroliger, lindrer spændinger og kronisk indgivelse i store mængder frembringer en hypnotisk effekt. Den anden er en alvorlig sedativ , som foruden en markant vasodilatorisk virkning. Knyttet til stoffet "Corvalol" manuelle siger, at det også omfatter pebermynte olie. Denne komponent udvider blodkarrene og fjerner dem spasmer, giver en behagelig duft af lægemidlet.

Brugen af "Corvalolum" vist ved forhøjet irritabilitet og nervøsitet, hypokondriske syndrom og panikanfald, spasmer i koronarkar, højt blodtryk, takykardi, cardialgia. På grund af dens antispasmodic egenskaber "Corvalol" (instruks bekræftes) den er i stand til at fjerne de kramper i glatte muskler af tarmen. Det bekæmper effektivt søvnforstyrrelser, fremme rolig nattesøvn, forfriskning. "Corvalol" er det middel, der tager hjerteanfald før ankomst "ER". Kendte og utraditionel brug af dette stof: det bidrager til at bekæmpe herpes. Topisk påføring "Corvalol" herpes, patienterne opnår en smuk effekt: synlige og betændt sår forsvinder inden for blot et par dage. For at gøre dette, en vatpind fugtet "korvalola" og flere gange om dagen smurt udslæt til deres helbredelse.

Inde tage medicin afhængig af indikationen, 2-3 gange om dagen. En enkelt dosis på fra 15 til 50 dråber - det bestemmer lægen. Vaskulær spasmer, og takykardi er normalt større end de neuroser og søvnløshed. Den individuelle intolerance af lægemidlet "Corvalol" - vejledningen på denne advarsel. Derudover hvis dosis valgt korrekt, kan patienten klager over svimmelhed og døsighed ekstraordinært. Cope med disse fænomener er meget nemt - lige nok til at reducere doseringen. På lang receptionen det ofte udvikler vanedannende, og derefter annullere "korvalola" kan være ledsaget af en forværring af patientens tilstand.

Babyer "Corvalol" (om nødvendigt) administreres i en mængde på fra 3 til 15 dråber per dag. Dosis og varighed af modtagelsen bestemmes af lægen: i dette tilfælde afhænger ikke kun af det kliniske billede, men også på patientens alder. Udover individuelle intolerance "korvalola" komponenter er lægemidlet også kontraindiceret hos patienter med nedsat nyre- eller leverfunktion. I betragtning af den alvorlige hans handlinger bør ikke tages dette stof i alle tilfælde på egen hånd, uden at konsultere en læge.

Det stof er ikke anbefalet til gravide kvinder til at modtage. Under amning og ikke skaber en "Corvalol": kontraindikationer for dets anvendelse kræver ophør på tidspunktet for amning.

Store "Corvalol", ligesom de fleste lægemidler i et køligt, godt ventileret sted, væk fra børn. Holdbarhed af lægemidlet ikke bør overstige fem år fra datoen for dens udgivelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.