TravelingHoteller

Hotellets "Renaissance" (Minsk), beliggenhed, anmeldelser, billeder

Hviderusland vinder momentum og er efterhånden ved at blive et af de førende lande i Europa inden for områderne økonomi, videnskab og kultur. Intensivt udvikle i landet og turistindustrien, som det fremgår af de nye moderne hoteller, der indgår i systemet. En af dem - hotellet "Renaissance" (Minsk), opfattes ikke kun som et klassisk hotel, leverer tjenesteydelser til rejsende, men også som en stærk storstilet convention centrum af hovedstaden. Derudover er der store muligheder for sociale arrangementer af forskellig art.

Beliggenhed

Femstjernet hotel "Renaissance" (Minsk), hvis adresse - Prospect Dzerzhinsky, Bygning 1 F, blev bestilt i 2014 (til World Hockey Championship). Det ligger ikke i byens centrum, men interessant for dem, der rejser på Hviderusland og bekvemt for deltagerne af forskellige business-arrangementer område kaldet Moskva. I nærheden, kun to hundrede meter, er der en vogn busstoppested. Kun 10 minutters gang adskiller hotellet fra metrostationen "Grushevka", som du kan komme til avenue Dzerzhinsky. Lidt længere i den modsatte retning er metrostationen "Ploshchad Lenina". Fra tog / banegård afstand til hotellet er lidt mindre end 3 km fra lufthavnen - 55 km. I området af hotellet er der butikker, apotek, restauranter, caféer, i gåafstand fra den unikke Cat Museum, katedralen, teatret. Så dit valg faldt på hotellet "Renaissance" (Minsk). Hvordan kommer man til det hurtigt og nemt? Der er flere muligheder:

1. jernbane- og busstationer, den trolley № 36. Exit Stop "2nd lane Rosa Luxemburg".

2. Fra lufthavnen med bus nummer 300c. Stå af ved jernbanen / togstation, og derefter - på ovenstående rute.

3. I bil på motorvejen fra Moskva, Østersøen, Warszawa, er indgangen til byen udført på så videre. Dzerzhinsky, så er du nødt til at følge det til hotellet. Fra Kiev Minsk rute fører M8 / M5, som indgang udføres så videre. Partyzanski. På det du har brug for at flytte op til krydset med Minsk ring, hvorpå der kan gå til Prospect. Dzerzhinsky og følg til hotellet.

beskrivelse

Hotellet "Renaissance" (Minsk) består af en bygning på 11 etager. Dens udvendige design kombinerer lethed og soliditet, elegance form og harmoni af toner. Til hjælp for gæster i bil, er hotellet udstyret med en to-niveau parkering (metro til 26 biler, og jorden, hvor de kan placeres endda busser - til 123 biler). Den rummelige og stilfulde lobby, reception arbejder døgnet rundt. Her kan du hurtigt løse ethvert problem relateret til indkvartering, fødevarer eller tjenesten. Også i lobbyen og på første sal i en lobbybar, en gavebutik, veksling, SPA-salon, et wellness klub. Ved tilrettelæggelse af business-arrangementer hotellet "Renaissance" (Minsk), tilbyder ti mødelokaler i forskellige kapaciteter. Deres samlede areal - 940 "firkanter", der gør det muligt på de store internationale begivenheder, såsom workshops, udstillinger, konferencer. Og for sociale receptioner den er udstyret med "Ballroom", den største i Minsk.

værelser

For at imødekomme gæsterne tilbyder 267 luksuriøse værelser, hotellet "Renaissance" (Minsk). Foto giver en idé om deres design og interiør. Der er endda plads "Standard" ser luksuriøse. I hver af dem er der en ny god kvalitet møbler, moderne VVS og apparater, badeværelser har en lang række personlige hygiejneprodukter (sæbe, brusegelé, lotion, shampoo, hårbalsam). Rengøring sker med høj kvalitet og hver dag.

Kategorier følgende numre:

1. "Standard" på 30 kvadrater. Udstyr: meget komfortabel og stor kingsize seng eller to enkeltsenge, og meget komfortable senge, LCD TV, minibar, klimaanlæg, telefon, pengeskab, te te, kaffe og angive de relevante redskaber. De sundhedsmæssige værelse har en håndvask med bordplade, toilet, hårtørrer, bad med brus.

2. "Junior," et areal på 45 kvadrater. Den adskiller sig fra "standard" design.

3. "Suite" område op til 62 pladser. Disse værelser er to-værelse, en stue, soveværelse og toilet rum.

4. "Club". Disse værelser ligger på de to øverste etager. Deres gæster kan nyde executive lounge, hvor der serveres morgenmad og snacks hele dagen, serverer drinks.

5. Ud over disse "Renaissance" værelser har en "Presidential Suite" og "ambassadør Suite" samt en eksklusiv nummer "Renaissance Penthouse." Alle af dem er tre-værelses, har et luksuriøst design, udstyret med alt det nødvendige for en stor hvile og frugtbart arbejde.

mad

Hotellet "Renaissance" (Minsk) har en hyggelig i sin infrastruktur, stilfuld og spektakulært indrettede restaurant "Arborea", hvor morgenmaden af typen af "selv". På menuen et udvalg af lækre retter og produkter: korn, smør, marmelade, ost og udskæring pølse, skinke, kager, frugt, juice, vidunderlige høj kvalitet kaffe, te og andre drikkevarer, varme måltider. I samme restaurant kan gæsterne nyde frokost og middag. Menuen er fuld af lækre retter af kød, fisk, skaldyr og grøntsager. Bestil indenlandske og importerede alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, kan gæsterne være i lobbybaren, R-bar og executive lounge.

fritid

For en perfekt afslapning på sin gæster hotel "Renaissance" (Minsk) tilbyder en stor indendørs swimmingpool med komfortable liggestole og madrasser, boblebad, to saunaer, multifunktionelle fitnesslokale med moderne udstyr. SPA-salon giver skønhedsbehandlinger til ansigt og krop (både kvinder og mænd), udført massage. Hotellet har en frisørsalon, hvor de udfører klipning, manicure, pedicure. Derudover kan hotellet købe høj kvalitet eksklusiv kosmetik.

Hotellet "Renaissance" (Minsk): anmeldelser

Dette nye og moderne hotel er værdsat af logerende, sæt bedømmelse på 4,8 ud af 5 mulige point. Fejret plusser:

  • chic rige design på ydersiden og indersiden;
  • dejlige værelser, komfortable møbler, men andre VVS;
  • rengøring kvalitet, renhed interval;
  • lækker morgenmad;
  • stor SPA-center, et besøg, som omfattede;
  • rigelig parkering;
  • fremragende arbejde af personalet.

Konstaterede mangler:

  • placeringen er ikke i centrum;
  • Morgenmad er ikke inkluderet i prisen;
  • høje priser (fra 6500 rubler / værelse for 1 nat).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.