Kunst og underholdningLitteratur

Russisk huse udgivelse: listen, placering, adresse

For tyve år siden, har den russiske udgivelse markedet været ret beskeden. I dag, som i andre områder af erhvervslivet, der hersker en høj grad af konkurrence. Publishing Company adskiller sig fra hinanden i størrelse, fremstillede emne litteratur og en række andre funktioner. Denne artikel viser de store forlag i Rusland. Listen over sådanne organisationer er primært interesseret i forfattere, der drømmer om at se deres kreationer på papir, samt iværksættere, hvis hovedaktivitet er realiseringen af bogproduktion.

Elektronisk eller papirkopi?

Der er en opfattelse af, at elektroniske enheder snart vil erstatte papir. Bog i den klassiske version vil blive en sjælden ting. Men denne opfattelse benægter omfattende liste, der omfatter store og små forlag i Rusland. Listen over sådanne selskaber med udviklingen af computerteknologi er ikke faldende. Publishing blomstrer trods den vanvittige popularitet af forskellige elektroniske medier.

Hvem kan være interesseret i at udgive?

Sælg bøger og skabe kunstneriske eller journalistiske værker - det er helt forskellige aktiviteter. I det første tilfælde er der tale om produktsalg. I den anden - den kreative proces. Men under alle omstændigheder er der tale om at opnå et overskud fra salget af trykte produkter. Det første skridt til boghandleren, og for den russisktalende forfatter at være studiet af rating-organisationer kendt med udtrykket "russiske forlag." Liste over dem nedenfor. Men før man går videre til beskrivelsen af de forlag skulle sige et par ord om de vigtigste typer og detaljerne i deres arbejde.

Udgiver og butik

I enhver virksomhed der er regler, viden om som stadig ikke garantere succes. Før dem, der besluttede at åbne en boghandel, er det ikke en nem opgave. Udvalg af trykte materialer er ganske bredt. Og med indkøb af bøger bør overvejes ikke egne litterære smag, og de særlige forhold i det moderne liv. Derfor boghandel ejere nødt til at samarbejde med en række leverandører. Nogle forlag har specialiseret sig i genudgivelsen af klassiske litteratur. Andre - på værker af nutidige forfattere. Under logoet for den tredje type af forlag producerede primært undervisningsmateriale.

En af de mest populære destinationer i litteraturen i dag er en fantasi. Men hvis boghandlere er fyldt udelukkende af sådanne publikationer, forretningsmanden risikerer at gå konkurs i løbet af få måneder. Chekhov og Tolstoj i Rusland stadig læse. Offentliggørelsen af værker af Zweig og Remarque også involveret i mange forlag i Rusland. En liste over disse organisationer brug for at vide en spirende iværksætter i første omgang. Efter alt, kan bogen produktion klassificeres ikke kun om emnet, men det format, og derfor - omkostninger.

Romanen "Forbrydelse og straf" kan købes for et-to hundrede rubler. Men udgifterne til publikation, som har det samme navn, nogle gange er værd tre til fire gange højere. Hvorfor sådan en forskel? Alt sagen i de forskellige indikatorer for kvaliteten af produktionen, som produceres russiske forlag. Liste, der kan ses i "katalog over bøger" på stedet af en af disse organisationer kan omfatte produkter med identiske navne, men forskellige omkostninger. Prisen er baseret på typen og kvaliteten af den bindende tilmelding. Derudover er der højt specialiserede forlag i Rusland. Liste over varer i sådanne selskaber er begrænset til bøger i en billig paperback. Der er også virksomheder, der producerer ekstremt dyre gave udgaver.

Udgiver og forfatter

Mange nybegyndere og uerfarne forfattere er i den illusion, at deres kreationer er interessante for et bredere publikum. En sådan tro de kommer på baggrund af de positive anmeldelser af slægtninge og venner. Talentfulde arbejde læste en nær slægtning til forfatteren og kom til den konklusion, at dette mesterværk absolut bør se lyset. Og nyligt skribent mener, at udgivelse fagfolk ville tage for at fremme sin bog. I virkeligheden er situationen noget anderledes.

Kan opdeles i to kategorier, alle bøger udgivet i Rusland. Listen består af kommercielle og budgetmæssige organisationer. I denne artikel, vi overveje, først og fremmest, at offentliggøre huse i den første kategori. Selv hvis den håbefulde forfatter skrev en rigtig god bog, betyder det ikke garantere, at det vil være på hylden i en stor boghandel. Udgiver - en forretningsmand, der søger at gøre rentable investeringer. Forbruge finanser til fremme af lidet kendte forfatter - en begivenhed, der ikke kan kaldes rentable.

Bøger, der ikke er offentliggjort

Historien kender mange tilfælde, hvor de sindssygt populære i dag værker blev først offentliggjort efter mange smertefulde forsøg på deres skabere. Mere end ti gange Dzhoan Rouling sendt historier om Harry Potter i forlagsbranchen, før han blev berømt. Den berømte roman af Margaret Mitchell blev afvist af forlag i mere end tredive gange. "Lolita" af Nabokov mange år ønskede ikke at tage de amerikanske repræsentanter for bogbranchen. Og forfatter til "Lord of the Flies" var enogtyve fiasko. Kun toogtyvende forsøg Golding udgive hans arbejde blev kronet med succes.

Må udgive en bog - en umulig opgave? Nå, ja og nej. Vejen ved at gå. Men først skal han bevæbne sig. Udgivelse af bøger i Rusland, er en liste over hvilke præsenteres i denne artikel, er det helt bestemt organisation. Aspiring forfatter bør have flest mulige oplysninger om aktiviteterne i det største og vigtigste af dem. Det skal forstås, at hver af disse virksomheder er i konstant søgen efter forfattere, hvis arbejde kan bringe overskud.

I Rusland, mange talentfulde mennesker. Men endnu mere scribblers. Og fordi de litterære redaktører af daglige browsing mange manuskripter. Offentliggørelsen af de nye værker af forfatteren - en enorm risiko. Derfor, selv en talentfuld forfatter har brug for en stor indsats for at hans arbejde bemærket. Han må ikke omgå en udgiver. I dette tilfælde henvises det til disse organisationer med ekspertise til at matche temaet for manuskriptet.

Rusland Forlag: liste over

Fiktion i boghandlere repræsenteret af produkter under forskellige navne. De fleste større forlag omfatter følgende virksomheder:

 • AST.
 • "White City."
 • "Eksmo".
 • "Fiction".

Hver af disse organisationer har sine egne principper for arbejdet med nye forfattere. Og, selvfølgelig, disse udgivere er ikke begrænset til samarbejde med repræsentanter for genren fiktion.

AST

Den udgivelse på markedet, virksomheden indtager en førende position. AST startede sine aktiviteter i 1990. Hvert år forlaget producerer omkring fyrre millioner eksemplarer. De vigtigste retninger af ACT:

 1. fiktion
 2. Børnebøger
 3. Anvendt litteratur.

Forlaget arbejder afdelingen med speciale i at søge efter nye forfattere. Først og fremmest de ansatte i dette selskab er interesseret i sentimental og højaktuelt prosa. Computer og pædagogisk litteratur kan også være interesseret specialist redaktion. Manuskripter betragtes op til tre måneder, som i andre lignende organisationer, der ikke vil blive revideret. Hvis produktet af forfatteren til de nye medarbejdere er ikke interesseret i udgivelse, så ring, skriv, og i endnu højere grad at retfærdiggøre hans afvisning, vil de ikke.

"White City"

Fremme af nye forfattere, er organisationen ikke er engageret. Men "White City" har en særlig plads på den trykte produkter på markedet. Russisk forlag, hvis rating for flere år omfatter uvægerligt navne som "ACT" og "Eksmo", er baseret på aktiviteterne i de tyve vigtigste repræsentanter for bogbranchen. "White City" er også inkluderet i top tyve. Dette forlag har specialiseret sig i produktion af gaveartikler. Rækken af produkter af den "hvide by" er domineret af en række albums og compilations. Udgifterne til den gave udgave læderindbunden volumen kan nå 200 tusind.

"Eksmo"

Bøger, på forsiderne af hvilke der er denne mærke, der fyldte hylderne i boghandlere over hele landet. "Eksmo" er inkluderet i listen over "The Best russiske forlag." Listen over "bøger og andre oplysende litteratur" består af bøger produceret af forskellige virksomheder. Men ikke det sidste sted, den indtager "Eksmo". Og det til trods for, at udgiveren producerer bøger af forskellige genrer. Spektret af hans aktiviteter er meget bred. Nedenfor er en liste over genrer. Ifølge forskellige bogen sortiment "Eksmo" efterlader langt bagefter andre russiske forlag.

liste

 • Lærebøger.
 • Fiktion.
 • Litteratur på fremmedsprog.
 • Kognitiv litteratur.
 • Hjem og fritid.
 • Børnelitteratur.
 • Business-litteratur.

Særlig opmærksomhed værdig børns forlag i Rusland. Liste over små og består af virksomheder, der producerer ikke kun bøger for unge læsere. "Eksmo" kan også være inkluderet i denne liste. En af de største forlag opdateres jævnligt sit sortiment af den nye bog produktion for børn. Normalt fungerer det af russiske, sovjetiske og udenlandske klassikere. Nye forfattere skriver i denne genre, ansatte i forlaget "Eksmo" ringe interesse. Men ifølge opgørelsen af bogen fagfolk, børnelitteratur, sammen med poesi, er den mest lovende genren til nye forfattere.

Ud over disse virksomheder, er fortjener opmærksomhed og andre russiske forlag. Listen over "Lærebøger for ACT" mest fuldt repræsenteret i vifte af produkter, som vil blive diskuteret nedenfor.

"Erhvervsuddannelse"

Dette forlaget er klassificeret som ikke-kommerciel. "SPA" Specialisering - produktion af pædagogisk og metodisk litteratur. Russisk Scientific Publishers, hvilken liste er ikke så omfattende som i forhold til listen over virksomheder, der udgiver skønlitteratur, er non-profit organisation ledet, "Faglig uddannelse". Aktivitetsområder af forlaget - Offentliggørelse af litteratur for forskere, lærere, universitetsstuderende og studerende.

Hvad andet bør navngives udgiver Rusland? Listen over adresser, og hovedlinjerne i den mest populære af dem er præsenteret nedenfor.

Litteratur Publishing til børn

"Børnelitteratur" - den ældste organisation af dem, der er specialiseret i produktion af børnebøger. Rækken af produkter omfatter kognitive, fiktion og bøger for børn. Organisation Adresse: Moskva, Don 2. passage, 4 ..

"Veche" - Publishing Association, skabt i halvfemserne i det sidste århundrede. Organisationen har specialiseret sig i kognitiv litteratur. Særlig præstation er produktionen af offentliggøre en række bøger i genren historiske og faglitterære, dedikeret til den tresindstyvende årsdagen for Victory i Store Fædrelandskrig. Organisation Adresse: Ul. Rød fyr, d. 24.

"ABC" - forlag, hvis hovedaktivitet er produktion af illustrerede ordbøger og værker af russiske og udenlandske forfattere. Fuld kendte logo i markedet kan ses ikke kun børnebøger, men også arbejder for verdens klassikere litteratur. Særligt populære er den serie af "ABC-Classic", der tager sigte på genudgivelsen af de velkendte historier og romaner i paperback. Organisation Adresse: St. Petersburg, ul. Resetnicov, d. 15.

anden udgivelse

Mere end tredive procent af lærebøger på det russiske marked udgør bøger udgivet af "Enlightenment". Organisationen blev grundlagt i begyndelsen af trediverne i sidste århundrede. Hun har en lang historie og en gang var den vigtigste sovjetiske virksomhed inden for forlagsbranchen. Næsten hundrede års eksistens har ændret sig lidt. Og i dag "Enlightenment" er den førende uddannelse og uddannelsesmæssige udgivelse.

Litteratur om den økonomiske tema er udgivet af "Peter". Hertil kommer, at under dette mærke i boghandlere for bøger om mange faglige spørgsmål, samt lærebøger og referencematerialer.

Et af de ældste forlag er "Progress". Denne organisation blev grundlagt i 1931. Det udgiver bøger på fremmedsprog.

Offentliggørelsen af litterære oversættelser af udenlandske forfattere beskæftiger virksomheden "Foreigner". Dette forlag blev grundlagt i 2000. Det var gennem hans aktiviteter russisktalende læserne at vide om arbejdet i J. K. Rowling, J .. Moyes, Frédéric Beigbeder og andre repræsentanter for udenlandske moderne prosa.

"Colibri" Publishing House, der er ikke så længe siden. Det blev grundlagt i 2006. Specialisering af virksomheden - produktion af litteratur i genren af faglitteratur.

For ledere, ejere af mellemstore virksomheder, studerende og almindelige læsere, der ønsker at selvudvikling, forlaget "Mann, Ivanov og Ferber" producerer litteratur om marketing og ledelse. Organisationen udgiver også bøger om psykologi, madlavning og sport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.