Kunst og underholdningLitteratur

Dante, 9 cirkler af helvede. Guide til helvedescirkler fra "Guddommelige Komedie" Dante Aligeri

I en vidunderlig, fantastisk skabelse, "Den Guddommelige Komedie" Dante Aligeri i maling malerier skildrer straf af syndere. Udtrykket "9 cirkler af helvede" har modtaget levende visualisering, som uden tvivl i høj grad påvirket de troende. Og i vor tid, et produkt af Dante undersøgt og fortolket, så meget som der vil være en religion, vil det samme være relevant straf for ugerninger foran Gud. Vores artikel beskriver cirkler af helvede det kendte produkt. Repræsentere dig selv og den unikt billede, der strækker sig foran karaktererne gennem øjnene af de "Guddommelige Komedie".

Generaliseret særlige helvede af Dante

Rejser gennem de forfærdelige cirkler af helvede, kan du se mønstret. Den første cirkel repræsenterer evig straf for udskejelser i livet. Jo længere væk, synder de mennesker mindre materiale, der er, påvirker de moralske aspekter af livet. I overensstemmelse hermed med hver runde af den onde frygtelige pine. Hvordan til at give læserne af Dante 9 cirkler af helvede, det forårsager en storm af følelser og hvordan vi håber at regne med forfatteren af antikken, advare folk væk fra onde gerninger.

Grafisk gengivelse af Dantes helvede geografi, selvfølgelig, var ikke den oprindelige information. Digteren udtrykte sin erfaring og teorier om filosoffer og videnskabsmænd, forstadier, der beskriver de 9 cirkler af helvede. Ifølge Bibelen, er en lignende opfattelse i de syv niveauer af udrensning sjæle syndere.

Så Dante i hans arbejde er baseret på centreret struktur helvede, hvor lokale grupper er kendetegnet ved varierende grader af synd. Som vi allerede har bemærket, jo tættere på centrum, det alvorlig synd.

Aristoteles i hans "Etik" klassificerer synder rækker: Den første - udskejelser, den anden - den vold over andre og over en tredje kategori - bedrag og forræderi.

Nu vi gå i gang med en rejse rundt i verden, hvor hersker den straf, og for hver lovovertrædelse blive belønnet i fuld - starter ud med cirkler af helvede.

Første Cirkel. lemmer

I den første kreds af helvede lider smertefri syndere. Straffen her - den evige sorg, og det faldt på den del af dem, der ikke var blevet døbt.

Så der er retfærdige blandt sørgende bruser Limbe Gamle Testamente (Noah, Abraham, Moses), de gamle filosoffer (blandt dem og Virgil). Dogging cirkel Charon - de samme carrier sjæle gennem floden Styx. Næste - en interessant, som omfatter "Den Guddommelige Komedie" af Dante, på de andre kredse.

Anden Cirkel. salacity

På den anden omgang, skabt til straf i livet i umådeholdne i kærlighed syndere vogter sig selv kong Minos, den meget far til uhyret Minotaurus. Her fungerer han også som en fair dommer, udlevering sjæl af de relevante kredse.

I denne kreds af konstant mørke, som er grasserende orkan. De sjæle, som snydt på sin kone / mand, nådesløst kaster vinden.

Tredje cirkel. frådseri

I den tredje kreds af helvede pinsler er dem, der i løbet af sin levetid var voldsomme vaner. Overeaters hælde kold regn, mudder under fødderne evig.

Grovæder værge til ansvar for helvedes hund med tre hoveder -Tserber. Disse syndige sjæle, der kommer på tværs af hans ben, tygger han. Og vi vil fortsætte med at uddybe på den måde præsenteret af Dante 9 cirkler af helvede.

Fjerde cirkel. grådighed

Følgende vifte af straf blevet endnu hårdere. Her er de sjæle, som havde været grådige i forskellige områder af livet. Det ser sætning som denne: i det store sletten af to masser bruser skub mod hinanden store sten. Når linjerne står, er det nødvendigt at sprede igen og nachinach arbejde igen.

På vagt grådige syndere bør Plutos - den græske gud for rigdom nævnt i Homers "Odysseen".

Femte cirkel. Vrede og dovenskab

Den femte cirkel er et bredt sump. Rowdy og dovne sjæle konstant kæmper, svømning i sump vand. Ved kredsen af frygtelige straffe sat i spidsen for vagt Phlegyas - grundlægger af flegiyskih røvere, søn af Ares.

Sjette cirkel. Falske lærere og kættere

Enhver, der prædikede de andre guder og introducerede folk på afveje, faldt på den syvende (Dante) Krug Ada. Den flammende byen er sjælene af syndere. Der lider de i den udendørs hot som en ovn, deres grave. Vogt deres frygtelige monster - mytiske søster Furies med slanger i stedet for hår. Mellem sjette og de følgende cirkler afgrænser stinkende voldgraven. Begynd fjerntliggende områder, hvor tortureret til mere alvorlige synder.

Den syvende cirkel. Mordere og voldtægtsforbrydere

Indsendte 9 helvedescirkler Dante fortsætter syvende - stedet, hvor plaget sjæle mordere anderledes planen, herunder selvmord, tyranner.

Lie til mordere og vold er i midten af steppe, hvorover hælder regn af ild. Han brænder den onde, som de er sønderrevet af hunde, fanget og tortureret harpy. Selv træerne, altid stå hjælpeløst vende dræbere i den syvende kreds af helvede. Skærme regelmæssigt udsat for tortur sjæle forfærdelig mytisk monster Minotaur.

Ottende Cirkel. forrådt

Vi har en mest imponerende af de 9 cirkler af helvede. Ifølge Bibelen, kristne, præcis som i andre religioner, snyder udsatte en af de værste straffe. At Dante de fik stedet er så ødelæggende, at kun den udødelige sjæl og kan eksistere her.

Ottende cirkel repræsenterer Zlopazuhi - 10 grøfter, som er blandt de filth sandsigere og spåkoner, skyldige præster til positioner, hyklere, troldmænd, falske Vidner, alkymister. Syndere koges i en harpiks, slog kroge, lænker ind i klipperne og plaske dine fødder i brand. Torturere dem forskellige skadedyr og sygdomme. Guardian er værd at kæmpe Geryon.

Niende cirkel, centrum. forrædere

I centrum af helvede, i Dante, er frosset i en iskold sø Cocytus Lucifer. Hans ansigt er vendt nedad. Han torturerer og andre berømte forræder, Judas, Brutus, Cassius.

Blandt de helvedes koldt lide og alle de andre tilhængere af sjælen. Vogt deres gigantiske Antaeus, forræderen Ephialtes spartanerne og søn af Uranus og Gaia Briard.

konklusion

Endelig fik vi ud af den infernalske verden skabt af Dante Alighieri. "Guddommelige Komedie", hvis indhold vi er så dækket, - produktet er kommet ned til os gennem århundreder på grund af sin ejendom til at imponere sind læsere. Værket er fortjent betragtes som en klassiker, en skal læse.

Vi ved nu, baseret på hvad, der er skabt de legendariske Dante 9 cirkler af helvede, og hvad de repræsenterer. Bemærk igen, at billedet ser ud til at læseren, ramte omfang og indhold: hvis hele mands frygt for døden og efterlivet er indeholdt i en enkelt idé, udtrykt ved digtet "Den Guddommelige Komedie". Hvis før du ikke har åbnet denne bog løgne, 9 cirkler af helvede, og det er klar til at placere din sjæl ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.