Hjem og familieBørn

Hvordan at samle en portefølje af første-klasses elev

Næsten hver moderne skolelærere spørge forældre, hvis børn er lige begyndt at lære at lave en portefølje første-klasses elev. Til et sådant forslag ikke sætte dig i en blindgyde, skal du have en idé om, hvad det er, hvilke dele af den skal omfatte, og hvordan man bedst kan arrangere det.

Hvor skal man begynde?

Portefølje grader - det er ikke bare en samling af hans værker, men også en kilde til data om barnet, hans interesser, hobbyer og miljø. Hvad der præcist er inkluderet i albummet og hvilke oplysninger til at angive, afhænger af din skoles behov, men under alle omstændigheder, der er bundet til at blive opdelt i tre sektioner: personlige oplysninger, rapporter sejr og succes, børns kreative værker.

Om mig

Den "Om mig" begynder med en titel side, der er vært for et foto af ejeren, hans navn og efternavn. Næste er en liste med en indholdsfortegnelse. Følgende emner er inkluderet, som hver især er nødvendigt at belyse og illustrere fotografier eller tegninger.

 1. Navn.
 2. Familie.
 3. Den daglige rutine.
 4. Hometown.
 5. Hobby.
 6. School.
 7. Favorit fag og krus.
 8. Tidsplan.
 9. Venner.
 10. Lærer.
 11. Fremtidige erhverv.
 12. Selv, palme print eller kontur.

Endvidere portefølje omfatter et første klasses elev sektionen "Mine resultater", som hele tiden opdateres i løbet af produktionen af nye premium papirer. Det kan være eksamensbeviser fra sport, læse og skrive til konkurrencen og intellektuelle konkurrencer, kreative arrangementer og udstillinger, samt takkebreve. For første gradere er der ingen grund til at adskille intra- og ekstra-læseplanerne resultater, så dokumenterne er placeret i mappen er ikke i henhold til, og for modtagelsen.

Se "Mit arbejde" - den mest omfattende. Her gemmes billederne og applikationer, essays, digte, historier, historier - noget opfundet og beskrevet på en ung skribent papir. Hvis et barn sculpts af ler, strikke eller brodere, beskæftiger sig med noget andet kreativt arbejde, og håndværk kan ikke placeres i mappen, kan du fotografere dem og sætte i billederne portefølje.

Hvordan man laver en portefølje til en første klasses elev, dreng

albumcoveret - det er så individuelt, det er svært at anbefale noget konkret. Den vigtigste ting, alle detaljerne i udsmykningen er solidt fastgjort, således at barnet vil ønske at ikke bare én eller to gange for at se hans show hver relativ og ven. Emne dekoration bedst fortælle mig selv elev og forældre vil kun præcist og smukt legemliggøre børnenes plan. Maskiner og robotter, superhelte og militæret tema - uanset hvad barnet tæt og interessant, kan finde en plads i hans portefølje. Enkelte plader garnere med fragmenter af puslespil, klistermærker og udskæringer af børns magasiner, eller blot udskrive en færdig skabelon og placere oplysninger om det.

Portefølje grader til piger

Slotte og prinsesser, dukker og feer, lyserød papir, rhinestones og blomster - noget som ser deres fremtid portefølje af lille pupil. Forældre kun har brug for hjælp med at oversætte ideer og sørg for, at der i et anfald af kreativitet barn ikke har mistet en sans for proportioner. Det ville være bedre, hvis initiativet kommer fra barnet, så vil han udvikle en retfærdig indtryk af, at arbejdet blev udført på egen hånd, men med lidt forældrenes hjælp. I sidste ende, oprettelsen af albummet - det er ikke en kedelig pligt, men en kreativ handling i sig selv bidrage til udviklingen af talent barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.