ComputereNotebooks

Bærbar Lenovo G500

Hver af os mindst en gang i livet købe hjemmecomputer. Nogen gentager disse forløb hvert andet eller tredje år, nogle mere eller mindre hyppigt. Ikke desto mindre, hver er i en situation, hvor du har brug for at vælge fra en enorm mængde af de nuværende modeller med forskellige parametre for den enkelte, der vil komme op.

Hvilke kriterier bør begrænses til området for at søge efter? Pris, parametre, formfaktor - hver har sine egne krav. Men hvis du foretrækker portabilitet, enkelhed og pålidelighed, Lenovo G500 - dit valg.

Tekniske specifikationer for din bærbare computer

Streng design - et karakteristisk træk ved producenten, og denne model er ingen undtagelse. laptop taske - uden hævder at være prætentiøse, det skjuler en hurtig processor af den tredje generation og op til 16 GB RAM. Medium størrelse skærm understøtter HD, hvilket sikrer en høj definition billede. Afhængigt af modifikation lagringskapacitet varierer fra 320 GB til 1 TB. I nogle forsyning Lenovo G500 udstyret Radeon-grafik til 2 GB. Laptop batteri kan tåle op til 5 timer. Huset indeholder alle de nødvendige stik: mic og hovedtelefoner, USB-porte (med understøttelse af 3,0), hukommelseskort slot, Ethernet-port, HDMI. Kvalitet lydsystem garanterer klar lyd. Du kan nyde dine favoritnumre eller komfortabelt se en film på dvd. Og med en trådløs Wi-Fi-adapter er nem at holde forbindelsen.

Igen, problemet med valg, eller som nærmer G500

Når du køber en computer, skal du klart forstå de opgaver, du ønsker at løse med hjælp af en værdifuld køb. På grund af forskellige modifikationer bærbar Lenovo IdeaPad G500 tilfredsstiller en temmelig bred vifte af forbrugernes behov. Ved minimum indstillinger er et beskedent kontor arbejdsnarkoman, beregnet til registrering, rapportering, web browsing og andre små kontor anliggender. At forsøge at tage hjem, hvis ikke højtstående repræsentanter for det lineup, så i hvert fald trygt indtage en midterste niche i den samme række. Dette er processoren i5 og ovenfor, 6 GB RAM, 500 GB - HDD. Med en bærbar computer, kan du fordrive tiden på internettet, mens der er en video behandling eller opførelse af en vigtig rapport. Hvis der på det tidspunkt vil det være nødvendigt at oprette fjernforbindelse til kontoret og hurtigst muligt at løse et lille problem, og denne opgave vil give IdeaPad G500. Hvis du oprindeligt havde planlagt at huske dine favorit spil i sin fritid, så dit valg - topmodel. Suppleret med et eksternt grafikkort, samlet specielt til fans af racing og "skydespil" eller eksperimentatorer - dem, der er kommet op, kan du downloade den nyeste processor og fylde 16 GB "RAM".

Vi anser den bærbare Lenovo G 500: kundeanmeldelser som et kriterium for udvælgelse af

Hvis du mener, det siger, at to mennesker tænker og hurtigere og mere præcist, det er et godt råd til den valgte model vil komme i handy. Og hvis en sådan rådgivning, mening, vil historier om personlig erfaring være et dusin? Eller endda hundredvis? Der kunne næppe være forkert, hvis det kun ved et uheld, vil ikke blive gift. Til dette formål, og har et system med anmeldelser.

Næsten alle online-butikker, kan du vurdere produktet og kommentarer med en detaljeret forklaring af sin vurdering. Af vælgerne dannede produkt rating. Så på om de samme funktioner og prisen for to lignende produkter, kan du vælge den, der forårsagede en stor sympati købere. Men blindt stoler alt du læse på internettet er absolut umuligt. Hertil kommer, er opmærksomme på den specifikke model, som skrev en positiv eller negativ respons, samt årsagerne til forfatteren for at vurdere købet. Hvis køberen ønskede at spille i et 3D-spil til junior model, den bærbare i dette tilfælde en lav rating ikke fortjener, fordi det ikke er designet til sådanne opgaver.

Udstedelse pris, eller hvordan man finder den optimale kombination

Med jævne mellemrum er der en situation, hvor i jagten på lave priser, mister vi en uforholdsmæssig stor del af kvaliteten. Eller tværtimod, at forestille sig de ideelle parametre for at kende prisen og forfærdet. En gylden balance et sted midt imellem. Den mest attraktive i Lenovo G500 - pris. Ikke fordi det er lavt, men fordi alle kan vælge for ham den ideelle kombination af computerens indstillinger og mængden af penge, der er nødvendige for disse parametre til at give. Hvis du ikke har brug for en fire-dobling i processorkraft i forhold til din gamle laptop, behøver du ikke at betale for det. Fordi G500 vælges individuelt. De gennemsnitlige priser for denne linje af bærbare computere fra Lenovo spænder fra 7000 til 30 000 rubler.

nips

Alle devaysa, herunder Lenovo G500, hvis karakteristika er beskrevet ovenfor, ud over de direkte tekniske parametre, er der andre funktioner. Blød plast forventes ikke at få væsentlig indvirkning på ydeevnen, og bekvem bløde tastatur vil ikke hjælpe køle det arbejde, men på grund af disse ekstra små ting gradvist og øge tilliden til det faktum, at have gjort dette køb, vil du ikke fortryde.

Bærbar fra Lenovo leveres med Windows 8 Pro systemet havde tid til at etablere sig godt. Den officielle licenserede version af den populære operativsystem kan næppe kaldes "behagelige ting", samt et integreret system backup og recovery. Og den første og anden mest - en solid argument til fordel for denne model.

nyttige tips

At købe en ny bærbar computer, håber vi, at det vil tjene os i lang tid. Sådan beskytter du dig fra alle mulige problemer med teknikken? For det første køb af dens eneste dokumenterede butikker med et godt omdømme. Dette fritager ikke dig mod utilsigtet fabrik defekt, men stadig give en garanti for kvalitet varer.

For det andet, at tage sig af deres udstyr. Undgå uvedkommende debris og væsker under tastaturet, forkert på den ujævne overflade af den bærbare computer placering (dette fører til overophedning og svigt af komponenterne). Hvis du ikke skal bruge batteriet i længere tid, skal det fjernes, aflade halvdel. Hold øje med rettidig opdatering af anti-virus software. Med forbehold for overholdelse af disse grundlæggende regler for din Lenovo G500 vil vare meget længere, end du forestiller dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.