ComputereNetværk

Sådan slettes fællesskabet i "VKontakte": detaljerede instruktioner

Sociale netværk - en integreret del af vores liv. De giver os en fantastisk mulighed for at kommunikere med hinanden, se og downloade billeder og lignende. Men de kan bruges til at fremme de produkter, der er fremstillet eller tjenester, der tilbydes. Dette gøres ved forskellige grupper og lokalsamfund.

Gruppe i "EF"

I dag taler vi om det populære sociale netværk, som kaldes "VKontakte". Det er lige meget til hvilket formål brugeren at oprette en eller anden samfund - uanset om kommunikation mellem mennesker med fælles interesser, eller at reklamere for deres varer - før eller senere nogle af skaberne af spørgsmålet om, hvordan man sletter det samfund "VKontakte".

Og der er lignende spørgsmål med den begrundelse, at denne ressource ikke er designet til fjernelse af gruppen som sådan. Må ikke haste til blive ked, er der en vej ud. Nu skal du lære et par måder til, hvordan man fjerner samfundet "VC".

Den første mulighed

Log ind på din konto, og klik derefter på den del af dine grupper. Kig efter din og gå ind i det. Vi anbefaler, at du holder et eller andet sted et link til en offentlig side at være i stand til i fremtiden at kontrollere, om den er aktiv eller pensioneret. Så aktivere samfund til at styre funktionen og gå til fester.

fjerne deltagere

Manuelt fjerne alle de mennesker, der er her, er sammensat. Glem ikke at gøre det samme manipulation med deres egen konto, men kun som en sidste udvej, fordi så vil du miste al autoritet og har intet at gøre kan ikke, men den offentlige vil være aktiv. Husk, at dette kræver administratorrettigheder.

Bemærk, at ved siden af hvert billede en mand, en fest, der er en henvisning - "Fjern fra samfundet" Her med det og fjerner hver deltager individuelt. Dernæst efter fjernelsen af alle brugere, drej dit band ind i en lukket, hvis det var tidligere åben (hvor tæt samfundet, "VKontakte" - alle kender). Først derefter bør fjernes fra hendes egen.

Gruppen vil fortsætte med at eksistere i nogen tid

Luk vinduet gruppe og vende tilbage til din konto. Bemærk, at det nu er på din side vil mangle den offentlige, men hvis du indtaster adressen i browseren samfund, vil det stadig være tilgængelige. Må ikke haste til at blive forstyrret, fordi gruppen nu er lukket, og deltagerne i det længere. Den siger, at ingen andre vil være i stand til at deltage.

Vi kiggede på en af de måder at fjerne det samfund "VKontakte". Som du kan se, intet kompliceret om det. Men hvis din offentlige har 100 500 medlemmer, og en flerhed af albums med billeder, kan den manuelle fjernelse forårsage store vanskeligheder. Forestil dig, hvor meget tid det vil tage dig hele processen? Men for denne situation er der en løsning, så det er tid til at overveje den anden mulighed er at slette det samfund "VKontakte".

alternativ

For at implementere denne metode, du har brug for speciel software, som kaldes «VKBot». Det giver heller ingen særlig visdom og indsats for at fjerne alle data. I stedet du nævnte en multifunktionel ansøgning vil slette alle medlemmer af fællesskabet. Der vil også blive fjernet mediefiler uploadet til siden. Indlæg indsendt af dig eller dine abonnenter vil blive slettet. Generelt vil denne software fjerne alt indhold og data pablike op til kommentarer.

Så, hvordan du sletter det samfund "VKontakte" på denne måde? Først og fremmest køre ovenstående program. Når den starter, du vil helt sikkert brug for at indtaste dine kontooplysninger. Du vil se et særligt vindue, hvor du kan angive dit brugernavn og adgangskode. Bemærk, at de skal være i fuld med det brugernavn og kodeord, som du logger på din personlige hjemmeside tilsvarende sociale netværk.

Efter en vellykket logge ind, skal du se en menu, der vises foran dig. Det vil være en hel masse emner, men vi er med jer nu interesseret i kun én - "Gruppe". Dernæst finder vi de muligheder: "Slet kommentar", "Slet brugergruppen", "Fjernelse diskussionen" og så videre. Det vil sige, du markerer alt, i en eller anden forbindelse med fællesskabet måde.

Bare rolig i dette tilfælde om den rækkefølge, som afskaffelsen af indholdet, og data vil blive udført. En snack vil bare fjerne alle de tilgængelige pablike administratorer godt, og befri dig selv fra denne stilling. I denne fjernelse ender procedure. Som du kan se, er der ikke noget kompliceret og overnaturlige.

Bemærk, at hvis der ikke er behov for helt at fjerne gruppen, fordi det bare længere reagerer på nogle af dine kriterier, er det fornuftigt at blot udnævne en administrator andre brugere. Du vil kun blive overladt til at forlade fællesskabet. For nogle kan det være et nyt spørgsmål: "komme ud af samfundet" "Hvad" VKontakte I dette tilfælde de problemer virkelig ikke, du bare forlade gruppen, og det vil fortsætte med at eksistere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.