ComputereNetværk

Som i "Klassekammerater" for at indtaste et lukket profil? Er det muligt at se private profiler i "Klassekammerater"?

Populariteten af social networking i dag er at bryde alle rekorder. Ikke nødvendigvis i hvert hus skal være en computer, for enheder med internetadgang - vægt. Nu netværket - er ikke bare underholdning, og evnen til at kommunikere, nye oplysninger, gennemse nyheder og film nyheder. Sociale netværk giver mulighed for at opfylde deres behov i kommunikationen stort set alle. Her, lytte til musik, se film, finde ud af den seneste udvikling og kan dele deres meninger. Men den vigtigste funktion af sociale netværk har været og er stadig den kommunikation, personlige og sociale liv for den enkelte.

Men det er umuligt at behage alle kategorier af brugere, så der var en vis graduering, og den ældre generation har valgt til sig selv, "Klassekammerater". Innovation er intet mindre end til andre tjenester. Selv om der er små, men det er en ganske mærkbar forskel i relation til tilgængeligheden af tjenester, deres betaling og funktionalitet. Således kan alle interesserede bruger beskytte sig mod de "besøg" af uautoriserede personer og til at blokere adgangen til din side. Men i "Klassekammerater" for at indtaste et lukket profil, få mennesker kender. Hvis du vil vide, hvordan man gør det, og om det overhovedet er muligt, at tale om.

Hvorfor tæt profilen?

Med grund er det simpelt. hvorvidt en almindelig person ville være glade, hvis det vil gå til naboen, spise fra hans køleskab ind i huset, lagde sig på sofaen og begynder at diskutere det indre af lejligheden? Næppe. Mest sandsynligt, vil reaktionen på en sådan gæst være skarpt negativ; i bedste fald tilbød han make sejl, og i værste fald - vil afsløre skandalen ud af huset, og beordrede aldrig at vende tilbage. Så det er her. På "Klassekammerater", hver bruger har en personlig side, som er indrettet i den måde, som finder det passende. Og han har al mulig ret til at afsløre ubudne gæster ude. Virtuel plads til mange bliver dyrere og mere komfortabel dagligdags virkelighed, så her vil nyde yderst behagelige følelser, provokerende lidenskaber kun når det er nødvendigt. Lukket profil i "Klassekammerater" fotos bogført det efterlader i sigte, men de grundlæggende oplysninger og evnen til at kommunikere med brugerens fravær. Således er det kun muligt at kommunikere med dem, der er behageligt, og undgå kontakt med fremmede. Men der er også omkostningerne til en sådan beslutning, med den mere kan du finde i det fordelene er mere negativ dannet parallelt.

Hvordan man laver et lukket profil i "Klassekammerater"?

Dette er faktisk en forholdsvis enkel og hurtig betjening, men desværre er det usandsynligt, det vil gennemføre gratis. På en personlig brugerkonto skal have de midler. Det bør erindres, at efter lukningen af profilen kun kan kommunikere med venner. Overvej, om det vil passe dig? Eller efter et stykke tid vil spontan mig? Efter alt, uafhængigt af andre brugere til at besøge siden, du kan, men svaret på dine beskeder, vil de ikke. Så hvis det besluttes at lukke profilen, det første skridt er at åbne "Mere" under den vigtigste foto. Her den indstilling, du vil ændre. Ud over den øjeblikkelige lukning af profil, kan du begrænse indstillingerne offentlighed. Da i dag er en betalt tjeneste, skal du vælge den betalingsmetode og bekræfte sin intention om at lukke profilen.

Kan jeg se, hvad skjult for dig?

Således er den forbudne frugt er altid sød og ønsker sindssygt at lære at "hjælpere" for at gå ind i en lukket profil. Den nemmeste måde ville være at tilføje som ven mand med en lukket profil. Du kan også vælge en af de venner af manden og hans klon på siden, og derefter sende ansøgningen til venner. Den anden måde, der viser, hvordan man gå på en anden side i "Klassekammerater", hvis profilen er lukket lidt mere kompliceret, men mere interessant. For at gøre dette, skal du gøre dig selv en lukket profil, og derefter helt fjerne kablet fra netværkskort, og tilslut derefter internettet igen. Nu ser lukkede profiler i "Klassekammerater" er muligt, men i sidste ende er du nødt til at sætte adressen præfiks = åben. Bemærk, at tjenesten nu kommer til at koste ikke mindre end 25 rubler.

Sådan forvirre dine venner og forvirre dem?

Når det bliver keder sig og har intet at gøre, kan du eksperimentere med de personlige sider af nettet. Oplysninger om, hvordan man "Klassekammerater" for at indtaste et lukket profil eller hvordan man kan gøre det ud til, at du ikke er hjemme og væk, kan, og vil ikke uvurderlig, men give mulighed for en gang lidt mere interessant. Ændringen af status til "online" til "WAP" angiver indgangen til internettet med din tablet eller en anden mobil enhed. For at gøre disse enkle manipulation, er det nødvendigt, ved indgangen til stedet i stedet for skrive wap.odnoklassniki.ru odnoklassniki.ru.

Se, om ejerne af lukkede profiler af deres gæster?

Hvis du tænker over, hvordan man "hjælpere" for at gå til det private profil og forblive ubemærket, så er svaret på det andet spørgsmål skal være enkel. Ejer profil af dine gæster vil se. Væk fra ham, vil han kun fejre deres venner. Den samme interesse er spørgsmålet om, hvordan man kan gå på et besøg i en lukket profil i "Klassekammerater" for at søge efter venner af denne mand? Det er ganske vanskeligt og måske endda vise sig at være urealistisk. Loven vil have igennem gæt og tips, for eksempel spore brugernes kommentarer billeder og statusser.

Hvad kan ses i den lukkede profil?

Faktisk kan den lukkede profil sammenlignes med den lukkede dør til lejligheden. Det vil sige, en outsider kan overveje et tæppe i nærheden af døren, for at vurdere kvaliteten af døren trim, behandle overheard lyde. Men hvis en masse oplysninger vil give det en grundig gennemgang af oplysninger om den anden side af lejligheden? Hvis du ikke er Sherlock Holmes og ikke egne teknikker til fradrag, er det meget lidt. Kun grundlæggende oplysninger, som kan fortolkes korrekt, når mødet med en mand. Tænk over hvordan man kan gå til en side i "Klassekammerater", hvis profilen er lukket. Se-du kan, men du vil ikke se så meget. Vil åbne den vigtigste foto, status, hvis nogen. Den findes også at se kommentarer til de billeder og status. Webstedet administration forsøger at opfylde deres brugere, og dermed er med til at skjule alle personlige fortrolige oplysninger mod nysgerrige blikke. Men lukker din side bliver et alvorligt skridt, såvel som dens åbning, som også har sin pris - de samme 25 OK eller 25 rubler.

Usynlig mand

Statistikken viser, at af søgemaskinerne har brug for ledere "usynlig". Hvem er de? Det er de mennesker, der ønsker at gå ubemærket hen. På fremmed side "usynlig" kan ikke gøre andet end at se på billeder og læse status. I hvert fald, hvis han skriver noget eller kommentarer, så kun afsløre sig selv. Hvis du bliver forvirret af muligheden for uopdaget tilstedeværelse af synlige og usynlige brugere på din side, bør du komme i nærkontakt med den lukke profilen, eller til den måde, de "Klassekammerater" for at indtaste et lukket profil. Hvis du adgang til siden for at forbyde, selv de usynlige kan ikke besøge hende uden at være en anden bruger. Lukket profil er ikke begrænset til den tidsramme, og åbn det kan kun være ejer. Nogle gange er det lettere at opgive lange operationer med profiler og let at oprette individuelle fotoalbum, der sætter restriktioner "for venner kun". Dette kan gøres gratis og hurtigt, og forandring - på ethvert tidspunkt.

Så uanset om eller ikke at lukke profilen?

Alle tjenester på "Klassekammerater" er betalt, hvilket medfører en negativ reaktion blandt de unge. Det er derfor, de vender deres opmærksomhed på "VKontakte" og Facebook, hvor mulighederne endnu mere. En væsentlig ulempe ved tjenesten er lukket profil er tabet af al fornemmelse af tilstedeværelse på sitet. Efter alt, hvis input til den anden er lukket, kan brugeren ikke se andre end venner. Så hvordan vil den søge tidligere skolekammerater, klassekammerater og kolleger? Svaret er simpelt: ingenting. Hvorfor komplicere livet for sig selv og andre? Er årsagen til alle vil kun ejer øsamfund og uvilje til at kommunikere med mennesker?

Relevansen af tjenesten "privat profil"

Sammenfatter alle de ovennævnte, kan vi konstatere, at der er grupper af mennesker, for hvem den lukkede profil er den eneste vej ud af situationen. Måske er det udtales indadvendte, selvstændig og berygtede personer, der foretrækker at søge efter og tilføje venner, og ikke til at levere sådanne muligheder til andre. Og nogle af de kategorier af mennesker lukket profil, og er ikke nødvendigt, da det er til megen nytte, og pengene til at betale. Privat profil, mens ved første øjekast ser det ud til at beskytte deres egen fred i sindet. I praksis er det repræsenterer nogle begrænsninger i kommunikation og adfærd, der er helt i modstrid med det grundlæggende problem med det sociale netværk, og det giver ingen mening at blive der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.