Nyheder og SamfundBerømtheder

Formand for RSA Igor Yurgens: biografi

Et velkendt russisk økonom Igor Yurgens, formand for alrussiske Union af forsikringsselskaber, ekspert, forsker, forfatter og bare en interessant person, siger lidt om sig selv. Derfor, i øjnene af den brede offentlighed, lukkede han og obskure figur. I mellemtiden karriere Igor er meget interessant.

Familie og barndom

Yurgens Igor Yurevich blev født november 6, 1952 in Moskva, i en familie med en rig historie. Igor bedstefar engang arbejdede i den berømte firma Alfreda Nobelya. Historisk Jurgens nedstammer fra de baltiske tyskere. Men faderen til Igor - Yuri Teodorovich meste af sit liv i Aserbajdsjan, i Baku. Der dimitterede han fra universitetet i Baku. Under krigen Jürgens kæmpede i den nordlige flåde, han tjente på en ubåd. Efter Anden Verdenskrig vendte han tilbage til Baku, hvor han arbejdede som journalist, og derefter begyndte at bevæge sig op fagforeningen linje og i mange år var sekretær for centralkomiteen af fagforeninger i Aserbajdsjans olieindustri. Toppen af sin karriere var posten som sekretær for All-Union centralkomité fagforening Petroleum. På et tidspunkt var en højtstående Jurgens også chefredaktør for avisen "Trud". Igor mor, Lyudmila, arbejdede i mange år som musiklærer. Barndom Igor var ganske sikker og glad i familien havde rigdom, drengens mor betalte en masse tid, men han havde ikke levere nogen problemer til deres forældre.

formation

I skolen, Igor studeret meget godt. Efter eksamen fra high school i 1969, Igor Yurgens trådte Moscow State University. M. V. Lomonosova, Faculty of Economics, der med succes har eksamen i 1974. Lærere huske Jurgens som en aktiv og motiveret til at studere studerende. Igor har ikke mistet bånd til deres alma mater, og i dag er han formand for klubben af kandidater i økonomisk fakultet Moskvas Statsuniversitet.

Tidlig karriere

Efter universitetet, Igor Yurgens siv i fodsporene på sin far, og får et job i international ledelse-russiske centralkomité fagforeningerne. For 6 år arbejdede han på kontoret for sekretæren og udføre forskellige opgaver, for eksempel arrangeret turen i USA af koreografiske ensemble "Volzhanka". For nyuddannede fra gymnasiet, det var på det tidspunkt et godt stykke arbejde. Modstanderne siger, at sådan et sted Igor var forpligtet til at udelukkende Relations far. Selv i de års studier ved University of Jurgens lean med at lære fremmedsprog, han taler flydende engelsk og fransk, og det tillod ham at få fremmet.

UNESCO

I 1980 blev Igor Jurgens udnævnt til UNESCO Office of International Relations i Paris. For dette arbejde blev han anbefalede til fagforeningerne. Inden for fem år, Jurgens arbejdet for UNESCO, beskæftiger sig med eksterne forbindelser med Sovjetunionen. Præcise oplysninger om titlen på hans position i organisationen er det ikke. Det vides, at han arbejdede i afdelingen for eksterne forbindelser af FN inden for videnskab, kultur og uddannelse.

Fagforeningsaktiviteter

I 1985 Yurgens Igor Yurevich, biografi, som i mange år har været forbundet med fagforeningerne, er vendt tilbage til Sovjetunionen. Han fortsætter med at arbejde i All, nu en konsulent med international styring. To år senere blev han souschef i administrationen. Og i 1990 han headede det. Under arbejdet i fagforeningerne rejste Jurgens en masse af Sovjetunionen, og var ofte i udlandet, herunder at arbejde som konsulent for fagbevægelsen i Afghanistan.

I 1990 All ophørt med at eksistere, men i stedet skaber en EU-LO af Sovjetunionen, og Jurgens valgt sin sekretær. I 1992, efter sammenbruddet af Sovjetunionen, skabte General LO, Igor blev næstformand i organisationen. Det var faktisk efterfølgeren til All-Union. Jurgens arbejdede der indtil 1997.

forsikringsvirksomhed

I 1996, Igor startede først at arbejde i forsikringsbranchen. Han blev valgt til formand for Den Internationale bestyrelsen i forsikringsselskabet fagforeningernes "Mesko". Virksomheden har specialiseret sig i den frivillige forsikring af lokaler på et reduceret program fra regeringen i Moskva. I april 1998 er der en ny stor fagforening, der blev ledet af Igor Yurgens. Alrussiske Forsikring - en organisation designet til at forsvare interesserne for iværksættere forsikringsvirksomhed på forskellige niveauer. Jurgens kandidatur til posten som formand blev nomineret af grunde, der havde på det tidspunkt blevet etableret gode forbindelser i regeringen og i økonomien. I denne stilling Igor arbejdede indtil 2002. I 2001 blev han valgt til medlem af "ROSNO" Bestyrelsen for forsikringsselskabet, der var i strid med reglerne bosatte sig i BCC, og i 2002, Jürgens forlader Unionen af forsikringsselskaber.

I 2013 blev han igen valgt til posten som formand for BCC. Og i 2015, han også formand for PSA. Igor Yurgens er lykkedes at kombinere arbejde og i Unionen af forsikringsselskaber, og den russiske Union af forsikringsselskaber. Disse organisationer er involveret i at beskytte rettighederne for omfanget af forsikringsvirksomheden, i virkeligheden er foreningen af det nye format. Jurgens fortsætter med at gøre det, han er bekendt. Men på vej fik han en anden oplevelse.

industriledere Union

I 2000 Jurgens er medlem af bestyrelsen for den russiske Unionen af erhvervsfolk og iværksættere. Et år senere blev han valgt til næstformand og sekretær for foreningen. Denne organisation forfølger målet om at forbedre erhvervsklimaet i landet, fremme modernisering og økonomisk udvikling, dannelsen af et positivt billede af russisk forretningsmand i landet og i udlandet. I denne stilling Jurgens arbejdede indtil 2005.

I 2006 vendte han tilbage til RSPP på opfordring af Alexander Shokhin, der ledede EU. Først arbejdede han der uden omtale af deres deltagelse, og derefter ind i RSPP bestyrelse bureau.

"Renaissance Capital"

I 2005 ganske uventet, Igor Yurgens, et foto af, som kan ses i rapporterne fra enhver større begivenhed inden for forsikring, går på arbejde i et investeringsselskab. Alle, der spurgte Jurgens spurgte, hvorfor han sluttede sig til "Renaissance Capital", fik det svar, at investeringer - er det vigtigste sfære af økonomien, som han er interesseret. Virksomheden, han trådte den såkaldte Kvartet af lobbyister, dvs.. E. Til gruppen, der var engageret i at forsvare interesserne for de finansielle koncerner på forskellige niveauer. Igor engageret samspil med statslige og offentlige organisationer. Jurgens kom til "Renaissance Capital" på opfordring af Alexander Shokhin, der har arbejdet tæt sammen inden for rammerne af Unionen af erhvervsfolk og iværksættere. Indtil 2005 Igor arbejdede for synergi investeringsgruppe med regeringen. Jeg har endnu ikke modtaget et tilbud om at arbejde på selve regeringen. I 2010 forlod Jurgens "Renaissance Capital".

Institut for Samtidskunst Development

Tilbage i 2006 blev han præsident Jurgens almennyttig fond "Center for Udvikling af informationssamfundet", som er engageret i udvikling af optimale scenarier for den økonomiske udvikling i landet. 2008 Fonden blev omdannet til Institut for Samtidskunst Development (Institut for Samtidskunst Development) blev bestyrelse snart ledet af præsident Dmitry Medvedev. Jurgens var bestyrelsesformand. Organisationens mål blev arbejdet i en ekspert diskussion af og begrundelse for de nationale offentlige projekter. Under ledelse af Jurgens samlet et stort team af professionelle eksperter på forskellige områder, især økonomi. INSOR udarbejdede og drøftede forskellige muligheder for en reform af pensionssystemet, det juridiske og politiske system, men ingen klare projekter i organisationen, ud over projektet "Strategi 2012", har offentligheden ikke set. Og i dag, Igor fortsætter med at arbejde på Instituttet under Medvedevs regering.

Udendørs aktiviteter og udsigter

Igor Yurgens - meget aktiv person. Ud over sit erhverv, han har tid til at gøre en masse forskellige sociale projekter. Men han altid fastholdt de rigtige positioner. I 1994 blev han medformand for organisationen "Den russiske socialdemokratiske Union". I 1995 han kører for Statsdumaen deputerede fra blok "Labour Union", men taber valget. I 1997 han igen går til stemmeurnerne - i Moscow City Dumaen fra fonden for parlamentarisme Udvikling - og igen taber. I 1998 sluttede han sig til "Moskva klubben af kreditorer." I 1999 er hans navn nævnt som en kandidat til stedfortræder i Statsdumaen rådgiver Yevgeny Primakov. I 2002 Jurgens var formand for udvalget for handelskammeret på de finansielle markeder. Senere forlod han dette indlæg, men forblev medlem af TTP. I 2008 Igor blev medformand for partiet "retfærdig sag".

Jurgens har gentagne gange udtalt sig kritisk om den økonomiske forløb præsident Putin. I 2011 blev han set blandt de protesterende mod valgsvindel i Statsdumaen. Igor er en hyppig taler på forskellige konferencer og fora, han er medlem af bestyrelserne i mange store virksomheder og organisationer i Rusland, herunder "Nestle", "British Petroleum", "Hewlett Packard", og andre.

Videnskabelige og journalistiske aktiviteter

Igor Yurgens skriver og udgiver mange videnskabelige og journalistiske tekster. I 2001 forsvarede han sin afhandling og blev en kandidat for økonomiske videnskaber. I mange år, han er forfatter til "Rossiyskaya Gazeta", udgivet i mange online publikationer, det virker som en ekspert i forskellige programmer. Under hans editorship gik manuel "Risikostyring". Stor svar modtaget sin bog "Den umiddelbare opgaver de russiske myndigheder," "Udkast of the Future", "Russisk 21. århundrede: Vision for the Future".

undervisning

Siden 2007, Igor Yurgens, hvis biografi er tæt forbundet med økonomien begynder at arbejde på det Højere School of Economics. Han er en permanent seminar «GR i moderne Rusland", er professor i afdelingen for teori og praksis i samspillet mellem erhvervslivet og myndighederne. Jurgens er en del af redaktionen af to tidsskrifter, direkte skrive afhandlinger.

udmærkelse

I løbet af sin offentlige aktivitet har Yurgens Igor Yurevich vundet flere top priser, herunder Order of Merit, Sergius Radnezhskogo, den franske Order "For Merit" Orden Saint Charles (Monaco), flere afdelinger medaljer og diplomer.

Personlige liv

Igor meget kører, så tid til en privat liv, han er meget lidt. Hertil kommer, han beskytter omhyggeligt deres privatliv. Det er kendt, at han var gift. Igor Yurgens, hvis kone sjældent glimt i sociale arrangementer eller henvist til i pressen ikke tale om sin familie. Det er kendt, at hans kone Irina førte non-profit organisation "på sociale udviklingsspørgsmål Agency gensidig retshjælp", men dens aktivitet er ingen oplysninger. I Jurgens har en datter Catherine, der arbejder i public relations i ledende stillinger i internationale virksomheder blå himmel. Igor Yurgens siger, at hans vigtigste hobby - det er arbejde, det er også kendt, at han gør daglig 5-kilometer løb om morgenen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.