Nyheder og SamfundBerømtheder

Maksakov Peter: biografi og foto

Er der dem, der i det mindste for en gangs skyld ikke har læst sekulære nyheder iblandt os? Eller bare ikke interesseret i livet i berømte mennesker? Jeg kan ikke holde styr på deres skæbne? Ofte i en sådan søgen efter oplysninger, vi forsøger hele selv, vi fantaserer og drømmer, at få et boost af energi og et incitament til handling. Det andet år i den kulørte presse blinker regelmæssigt navn: Maksakov Petr. Historien om hans familie og diskutere de opnåede resultater.

forgyldte ungdom

Levetiden for nogle mennesker, vi ser ved fødslen, vil nogen vide for sine roller i film og på scenen, sport poster eller faglige resultater. Og der er mennesker, som vi hører om kun i forbindelse med nogle sekulære nyheder. Selv journalister de kaldes: socialite, berømt festabe ...

Maksakov Peter refererer hverken til den første eller den anden: de særlige resultater og udestående talenter han ikke har. Men festende unge mand, også vil ikke nævne. Ja, i selskab med Moskvas forgyldte ungdom det er ganske godt kendt. Men ikke mere. På et tidspunkt, Peter mødtes med datteren Mihaila Mamiashvili (præsidenten for Den Russiske Brydeforbund) Tatiana Mamiashvili. Men romanen var ganske overfladisk og forhastet.

Hvad er så tiltrækkende om denne fyr, og hvorfor hans navn har været på læberne for andet år i træk? Der er et par svar.

bryllup af århundredet

Den første fyr "berømte" af deres ægteskab. Peter Maksakov og Yudashkin Galina - på deres bryllupsdag ikke sige, bortset fra at dovne. Først skal vi diskutere nogle forhastede roman: i begyndelsen af året mødtes og fik engageret i måske allerede. Så alle overvågede forberedelser til den store fest - bryllup af dette par, som fandt sted i juni 2015 næsten et år efter ægteskabet registrering i folkeregister.

Selvfølgelig kan det ikke undgå at tiltrække sig opmærksomhed fra en sådan begivenhed. Børn af berømte familier skabe en familie. Alle spekulerer et øjeblik til at kigge bag forhænget: hvad klæde datter af den berømte russiske designer, som vil være vært for ceremonien, bruden en ring og nogen inviteret. Hertil kommer, designere og begyndere, og amatører (og måske dem, der forbereder sig til brylluppet selv) er på udkig efter idéer og eksempler på stil og smag. Hvor ellers at kigge efter inspiration hvis ikke i sådanne ceremonier.

Maksakov Peter førte ned ad kirkegulvet skrøbelig petite pige, hvis far havde skabt for hendes brudekjole vejer 7 kg. Og før forlovelse kæreste gik til New York, til guldsmede, der restaureres og gøres justeringer til design af familien juveler - bedstemors ring.

Med ordene fra Valentin Yudashkin: gjorde børn ikke brug for at spille sådan en overdådig bryllup. Men de begge er klar over, at de er repræsentanter for offentligheden familie de er vokset op i en atmosfære af konstant interesse i deres liv, og reagerer roligt til alt foregår.

slægtsforskning

Hvis Galina Yudashkin er alle temmelig enkel og klar - datter af en af de mest berømte russiske modedesignere, så Peter Maksakov - personlighed næsten fortrolig offentlighed. Og dog hans familie fortjener særlig opmærksomhed. Efter alt, i familien af hans diplomater og teater personligheder og politik.

Men første ting først. Den mest berømte er nu Peters slægtninge er hans bedstemor og tante. Den første - en berømt skuespillerinde, hædret og Folkets Kunstner af RSFSR Lyudmila Maksakova. Det var hendes søn Maxim gav mor barnebarn. Tante - Maria Maria Maksakova - en opera diva og aktiv politiker. Hun blev en stedfortræder for Statsdumaen af VI indkaldelse og arbejdet i Kulturudvalget.

Maternal linje Maksakov Peter er en slægtning til Anatoliem Dobryninym. Den oldefar af en ung mand krediteret med "forebyggelse af en tredje verdenskrig." Det faktum, at Dobrynin tjente som sovjetisk ambassadør i USA fra 1962 til 1986. Og det var tidligt i sin karriere, efter rygter, han havde en mands samtale med Robert Kennedy på at løse Cubakrisen. Det er kendt, at Anatoly Dobrynin var en yderst følsom person. Og denne egenskab tillod ham at altid søge hans. I udtalelsen fra nære venner, alle medlemmer af familien arvede diplomati og evnen til at forhandle.

barndom

Hvordan har Peter tilbragte sin barndom Maksakov? Den biografi af denne unge mand er ikke meget begivenhedsrigt, så eventuelle interessante øjeblikke af sit liv interesse for læserne. Peter voksede op i Bryusov Lane i Moskva, i huset af sin bedstemor.

Nanny tog ham en tur på legepladsen til kirken af Ascension. Det er bemærkelsesværdigt, at her gik og Galya Yudashkin med sin lærer. Det var kirken af Ascension åbner dørene for repræsentanter for high society, først den sovjetiske og derefter eliten af den nye stat. Derfor, fra en tidlig alder, Peter så en masse berømte mennesker.

Grundskole drengen deltog i Moskva, i den berømte tyvende skole. Og så hans forældre besluttede, at engelsk uddannelse er mere egnet til deres afkom, og Peter Maksakov (biografi af hans livshistorie ligner ethvert barn af en bestemt slags) og derefter studerede jeg på Oundle. Denne skole til fire med en lille århundrede viste sig at være fremragende.

Videregående uddannelse og karriere

Selvfølgelig, søn af diplomater, efter familiens tradition, han studerede på Moscow State Institute og modtog en MBA der. Men inden da, alle i samme England, modtog han en grad i psykologi ved University of Durham.

Peters karriere i begyndelsen. Men nu er han udvikler flere uafhængige projekter. En af dem - mærket "Kreml Vodka" - et joint venture med Ilanom Shorom (Jasmine sanger mand). En anden - virksomheden "Smith" - skabt af Peter med dine venner for udvikling af nystartede virksomheder koncepter.

Det er indlysende, at Valentin Yudashkin har fundet anvendelse i praksis: i Valentin Yudashkin Peter tog stilling business konsulent.

uden snobberi

På trods af den udbredte opfattelse, at repræsentanterne for den "gyldne ungdom" - store snobber, Peter Maksakov (fotos, der er placeret i undersøgelsen bekræfter denne) er ganske demokratisk. Han går på arbejde med Chevrolet, han bor i huset Yudashkin eget hus kommer til at bygge næste dør (for at undgå at spilde kostbar tid på at bevæge sig gennem Moskva trafikpropper).

Fra ord Galina, hun og hendes mand er anderledes voldsomt temperament. Men begge lære undvige hjørnestenene i følelser og se det vigtigste - en elsket og en beslægtet ånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.