Kunst og underholdningLitteratur

Billedet af Pugachev i værker af Pushkin og Yesenin: en sammenligning

På russisk litteratur er der mange eksempler på, at kunstnerne var inspireret af historiske begivenheder og personligheder og skrev om dem deres værker. Og nogle gange sker det også, at nogle forfattere skriver om én person. Dette er, hvad der skete med oprøret, der blev udtrykt gennem billedet af Pugachev i værker af Pushkin og Yesenin. Skriften-sammenligning på dette emne ofte bede eleverne om at skrive.

Genrer værker af Pushkin og Pugachev Esenina

To store digter Pushkin og Yesenin, hver på én gang tog opgaven med indvielsen af Pugachev oprør. Det ser ud til, at se på de samme begivenheder bør være den samme, men de har fået en masse forskelle. Blandt andet - anvendelse til dette formål forskellige instrumenter.

Pushkin brugte billedet af Pugachev i sit værk "The Captain Daughter". Det er en historisk roman, dvs. Bogen beskriver en bestemt historisk epoke. Skrevet ved at se udviklingen af handlinger.

Yesenin havde valgt for sin fortællende genre dramatisk digt. Han følte dybt ånd oprør og identitet Pugacheva, beundrede ham.

Vi kan sige, at billedet af Pugachev i værker af Pushkin og Yesenin finder forskel, da de genrer af deres værker, hvilket er overraskende, da begge studerede næsten én historiske beviser.

Pugachev i værker af Pushkin

Pugachev i "Kaptajnens Daughter" af Pushkin vises mere som leder af en bande røvere, snarere end lederne af opstanden. Han ønsker at være ligesom Grishku Otrepiev, grusom eventyrer. Villige til at dræbe uskyldige mennesker, der står i vejen for ham. Han er godt klar over, at opstanden er dømt til at mislykkes, og det opfører sig som et jaget dyr.

Ikke desto mindre kan endda Pushkin ikke benægte, at Pugachev har den generøsitet og venlighed. For eksempel kunne han gøre nogen skade Grinyov der engang hjalp leder af opstanden. Det er en moden, erfarne folk, folk, der er villige til at lytte, og som er klar til at gå. Det er den alsidighed af billedet er knyttet til livet af helten. Så Pushkin oplevede Pugacheva, studerer historiske dokumenter.

Pugachev at arbejde Esenina

Yesenin blev også undersøgt historiske dokumenter, men det viste sig Pugachev meget mere attraktiv. Yesenin giver sin karakter et træk, som dagdrømmer, Pugachev virkelig ønsker i den kasakhiske steppe efter behag. Lederen af oprør af digteren har nu en romantisk sjæl. Han er meget venlig og tilgiver selv hans kolleger forrædere, der giver det og myndighederne.

Lidt ødelægger billedet af Yesenin Pugachevskaya tillid. Han mener, at det hele og er altid glade. Som i digtet står der, at folk elsker ham for oprør, men naturligvis er det sandt, ellers ville det simpelthen bange for ham.

Sammenligning af billedet af Pugachev i værker af Pushkin og Esenina

Skriften på dette emne bør begynde med en gennemgang af de enkelte billeder, som vi gjorde ovenfor. Så, allerede forberedt beskrivelser, vil det være meget let at lave en sammenlignende beskrivelse.

Billedet af Pugachev i værker af Pushkin og Yesenin ligesom nogle karaktertræk. Så almindelige de er mishandling af uskyldige og skyldige, og nogle gange vise venlighed. Både derfor er der Pugachev er stærk, usædvanlig personlighed, men Yesenin det virker næsten geni. Forfattere Pugacheva giver gave fremsyn, helten ved, at hans forsøg på at skabe et oprør og befri bønderne mislykkes.

Bemærk, at billedet af Pugachev i værker af Pushkin og Yesenin, og har ganske store forskelle. Den vigtigste af disse er at forstå den rolle Pugachev oprør. Pushkin forstod ikke, og troede, at dette kun er et isoleret tilfælde, at opstanden ikke kunne ende på en anden måde. Yesenin også set Pugachev alle russere, bønderne og følte en slægtskab med dem, det var bare en folkelig opstand. Ikke underligt så mange forfatter beskriver naturen, ligesom forbinder opstanden og Pugachev med det. Esenin han er udstyret med en poetisk sjæl, mens Pushkin det bare en smart, men ikke meget dyb person.

Årsagerne til disse forskellige meninger

Der er flere grunde til, at billedet af Pugachev i værker af Pushkin og Yesenin viste sig forskelligt.

For det første, Pushkin tilhørte den højere, adelen. Han kiggede på det som en trussel mod oprør, en fejl begået af vrede og forstod ikke det formål, som det blev gjort. Det kaldes dette oprør - "meningsløse og nådesløs". Yesenin voksede også op i landsbyen, blandt bønderne, så vi kan sige, at han var fra en lavere kaste, hvorfra der var oprørere. Derfor er det tætte og klare og formål og midler. Dette forklarer, hvorfor sådan et negativt billede af Pugachev kom i værker af Pushkin, En U Esenina det er meget mere behageligt.

For det andet, den store digter levede med en forskel i hundrede år. I løbet af denne tid, har det ændret den politiske situation, der var afskaffelsen af livegenskabet og tsaristiske regime. På det tidspunkt var der en gennemgang af alle historiske begivenheder, herunder et oprør af Pugachev. Hans sag ophøjer og roser, skabte mange værker om dette emne.

Pugachev i historien

Ville være ufuldstændig uden en gennemgang af den historiske billede af Pugachev i værker af Pushkin og Yesenin. Skriften på dette emne er meget muligt at fuldføre en kort historisk note.

Emelyan Ivanovich Pugachev blev født i Don-regionen og har alle de funktioner i Kosak. Han har altid haft en særlig lederegenskaber, samt opfindsomhed. Have bestået to krige, Pugachev gik til Yaik floden, og der erklærede sig dræbte Peter III. Stedet blev valgt med vilje, fordi kort før, at der i dette sted var der voldelige sammenstød bønder og den herskende elite. Vi kan sige, at Pugachev kun førte denne opstand. Han var i stand til at indsamle en betydelig hær, ikke en gang, men organiseringen af tropperne er tydeligvis ikke nok. Som følge heraf blev den 9000:e oprørshær besejret af kun 3 tusind regulære tropper. Pugachev selv fik myndighed af sine egne kolleger. Han blev henrettet i 1775 i Moskva.

Billedet af Pugachev i værker af Pushkin, kunne Yesenin hjælpe til bedre at forstå karakteren af den opstand og en leder i studiet af de historiske aspekter af emnet. Generelt disse værker tilbyde et kig på begivenhederne på den anden side, den menneskelige side.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.