Kunst og underholdningLitteratur

Hvor udtrykket "Var der en dreng?" Værdien af udtrykket

Udtrykket "Var der en dreng?" Er helt almindeligt på russisk. Vi bruger det til tider tankeløs, nogle gange forsigtigt, er det ikke at sætte i det meningen og værdier, der var forbundet med den oprindeligt. Denne sætning er normalt bruges under lignende omstændigheder, når betød at have en vis tvivl om eksistensen af et bestemt objekt. Så hvis vi spørger andre om, hvorvidt der er, hvad der er på spil.

Sommetider folk gentage denne sætning, med henvisning til sig selv. I mellemtiden, mange mennesker er interesseret i, hvor udtrykket "Var der en dreng?" Måske det var ikke opfundet med vilje og ikke udstyre den mening og betydning, som vi tillægger den nuværende tid.

oprindelse

Maxim Gorky roman "Life of Klim Samgin" fortæller historien om en mand, der efter en stor mængde tid på at analysere tidligere begivenheder og indser sin skyld. Tegn ikke finde en vej ud af en vanskelig situation, på grund af hans skyld dræbte den lille mand. Perfekt, når fejlen er ikke længere muligt at rette, men som en defensiv reaktion forekommer sætningen: "Var der en dreng?" Således søger hovedpersonen at retfærdiggøre sin egen passivitet og fejhed. Klim Samgin erfaringer forbundet med fortiden, viser, hvordan stammer i mennesket ønsket om at retfærdiggøre sig selv, at rationalisere eventuelle dårlige gerninger. bog karakter indser, at når opførte sig meget uværdig, men det skal opretholde en tolerant holdning til sig selv.

Forskere inden for historien siger, at den første gang er et udtryk bruges til at henvise til den Tsarevitj Dmitry. Mange skylden for drabet på en baby Borisa Godunova, som han helt åbent spurgte med en sætning: "Var der en dreng? Hvem sagde, at det eksisterede? "Som et resultat, vi stadig ikke ved, hvad den virkelige sandhed om begivenhederne i en fjern fortid. Det er, hvor udtrykket "Var der en dreng," så kender til alle. I øjeblikket er folk bruger det i forskellige tilfælde, nogle gange helt ud af sted. Hun har lige hørt overalt, og alle ved det.

Aporia

Når folk bruger dette udtryk i sin tale, de ofte ikke tænke over, hvorfor han sagde. Hvad leder dem? Simply, er det blevet en vane. Når der er tale om noget, mange er begyndt at ty til brugen af netop denne kombination af ord, uden at tænke over, hvor udtrykket "Var der en dreng?"

Spørgsmålstegn angivet ved brug af denne sætning er oftest menes med et retorisk spørgsmål. Det vil sige, ingen forventer at høre svaret på sådan et velkendt udtryk. Det ser ganske slank og holistisk. Det er blevet observeret, at når folk hører det, ufrivilligt begynder at smile og smørret grin. Nogle gange, efter at have sagt dette udtryk alle ordene tidligere opfattet lettere bliver det beslægtet med en vittighed.

fortryde

Ligesom Klim Samgin plaget af skyld for sin gamle handling, folk ofte ty til brugen af denne sætning i øjeblikke af alvorlige interne pine. Det giver dem mulighed for at lukke på deres egne tanker, hørte ikke den hysteriske stemme kommer fra dybet af sjælen. Når problemet allerede er ved at blive synlig, begynder at dukke nogle tanker om gyldigheden når afgørelsen. Beklagelse bliver en slags defensiv reaktion, gør det muligt at en eller anden måde lindre deres følelsesmæssig nød.

Hvis folk ikke ønsker at opdage, før andre, så icky indeni, og straks opfinde yderligere begrundelse, dækket med beklagelse. Ellers ville folk ikke være i stand til at leve resten af tilværelsen, stille og roligt, uden stærk anger.

skyld

I sagens natur er det en stor belastning for psyken. Faktisk, skyld er meget skadeligt for den person. Når der ikke er nogen mulighed for at en eller anden måde forbedre situationen, de bedste kvaliteter begynder at blive undertrykt, fordi de ikke kan gennemføres. Skyld dæmper selv ekstremt frygtsom erfaring og opfordrer folk til at fokusere på de negative aspekter.

Nogle mennesker med fremkomsten af en vis utilfredshed forsøger på alle måder at hjælpe andre mennesker. Dette understøttes ikke i alle tilfælde, jo mere, at personen begynder ofte at foretage lignende bevægelser ubevidst.

i stedet for en konklusion

Således rødderne af denne dybt historiske udtryk. Maxim Gorky fandt ham en fremragende brug i sin roman "Life of Klim Samgin" fra sætningen "Var der en dreng?" Og fortsatte sin udvikling. Selv de, der ikke har læst bogen, forstår udmærket betydningen af de ovennævnte udsagn. Det bare virkelig taler for sig selv. I dag er brugen af dette udtryk ofte findes i forbindelse med en sammenlignende analyse og afspejler manglende tillid til nogle begivenheder i en fjern fortid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.