Kunst og underholdningLitteratur

Bernard Shou, "Pygmalion": en kort indhold leg

Overvej stykket, som blev skabt af Bernard Shou ( "Pygmalion"). Synopsis det præsenteres i denne artikel. Virkningen af stykket foregår i London. Grundlaget for det blev lagt myten om Pygmalion.

Resumé begynder med følgende begivenheder. En sommeraften, kraftig regn. Forbipasserende, forsøger at flygte fra ham, der kører mod Covent Gardenskomu marked, samt til søjlegang af katedralen St .. Paul, der havde søgt tilflugt på flere mennesker, herunder en ældre dame med sin datter, klædt i aften kjoler. De venter på den damer søn, Freddy, finde en taxa og vil være her for dem. Alle disse mennesker, bortset fra en mand med en bærbar pc peering ivrigt i torrents af regn.

Freddie giver penge til blomsten

Freddy vises i det fjerne. Han kunne ikke finde en taxa, og løber til forhal. Men på vej Freddie slog tilfældigt på gaden blomsterpige som farende ud af regnen, og spark ud af hænderne på en pige med en kurv med violer. Flower brister misbrug. Beliggende i søjlegang af mennesker noget hurtigt skriver i en notesbog. Hun beklager, at hendes violette tabt, og tigger om at købe en flok af obersten står her. Han giver hende en lille ting for at slippe, men farve ikke tage. En forbipasserende henleder opmærksomheden på pigen, uvaskede og scruffy klædt blomst pige, det faktum, at en person med en notesbog, sandsynligvis skrible opsigelse af det. Hun begynder at klynke. Forbipasserende, men forsikrer os om, at denne mand er ikke fra politiet, og alle de tilstedeværende overrasket, der afgør, med præcision oprindelsen af hver af udtalen.

Lady, mor, Freddy, sender sin søn tilbage til taxa fundet. I mellemtiden stopper regnen, og hun kommer med sin datter til busstoppestedet.

Møde Genri Higginsa oberst Pickering

Følgende begivenheder fortsætter Bernard Shaw "Pygmalion". Resumé af mødet med Higgins Pickering præsenteret nedenfor.

Oberst er interesseret i de menneskelige evner, som er i besiddelse af en notesbog. Det synes Genri Higginsom og siger, at han er forfatter til "Universal alfabet Higgins". obersten selv er skaberen af den bog med titlen "Talt sanskrit". Hans navn Pickering. Denne mand levede i lang tid i Indien og kom til London specielt at mødes med Higgins. Tom ønskede også i lang tid for at komme i nærkontakt med obersten. Disse to kommer til at gå til oberst til hotellet til middag.

Flower får en "stor stat"

Men så igen begynder det at blomsterpige beder om at købe hende blomster. Higgins i sin kurv kaster en håndfuld mønter og går sammen med obersten. Hun bemærker, at hun har nu, efter hendes standarder, en stor formue. Når Freddie kommer med fanget dem, endelig, taxa, hun får ind i bilen og kører væk, larmende smække døren.

Eliza kommer til professor Higgins

Du læser produktbeskrivelsen af plottet, som har skabt en Dzhordzh Bernard Shou ( "Pygmalion"). Synopsis - er et forsøg på at fremhæve de vigtigste begivenheder i stykket.

Higgins demonstrerer den næste morgen Oberst hjemme hans fonografiske udstyr. Pludselig, hans husholderske, fru Pearce, Higgins rapporterede, at professoren ønsker at tale med nogle meget enkel pige. Det ser i går blomsterhandler. Hun ser ud til ham som Eliza Doolittle og siger, at han ønsker at tage ved lære af professor i fonetik, da det ikke kan være sammen med hende udtale af et job. Eliza hørte i går, at Higgins giver disse lektioner. Hun var sikker på, at han ville acceptere at arbejde med glæde penge smidt i går, uden at se i hendes indkøbspose.

Paris, konkluderede Pickering og Higgins

Sådanne beløb ham til at tale, selvfølgelig, latterligt. Men Pickering tilbyder væddemål Higgins. Han ansporer ham at bevise, at han kan i løbet af få måneder, da han hævdede, dagen før, forvandlet til en hertuginde gade blomsterhandler. Higgins dette tilbud er fristende. Hertil kommer, obersten er klar, hvis han vinder, til at betale omkostningerne ved Eliza uddannelse. Kvinden tager fru Pearce til badeværelset for at vaske.

Mødet med faderen til Elise

Elizas møde med sin far fortsatte sit arbejde af Bernard Shaw ( "Pygmalion"). Synopsis af episoden følger. For Higgins efter nogen tid far til Eliza kommer. Dette er en simpel mand, en ådselsæder. Men det er slående i sin veltalenhed født professor. Higgins beder ham om tilladelse til at forlade på sin datter og det giver ham 5 pounds. Når Eliza kommer til den japanske kimono, allerede vaskes, Doolittle i første omgang ikke kunne genkende hende.

Elizas succes med fru Higgins

Higgins et par måneder førende dame til sin mors hus. Professoren ønsker at finde ud af, om det har indgået et sekulært samfund. Fru Higgins er en gæst Eynsford Hill med søn og datter. Det er de mennesker, der stod i Portico Higgins i dag, da jeg så for første gang Eliza. Dog vil de ikke kender til en kvinde. Først Eliza taler og opfører sig som en high society dame. Men så begynder hun at tale om sit liv og samtidig bruger en gade udtryk. Higgins forsøger at foregive, at dette blot er en ny moderne jargon, og dermed udglatter situationen. Hun efterlader publikum, der forlader den ekstatiske Freddie.

Det begynder efter mødet at sende et brev til Eliza til 10 sider. Pickering og Higgins efter afgang af gæster kappes fortælle fru Higgins som de underviser Eliza, tegne sine udstillinger, opera, kjole. Det vil sige, de behandler den pige som en dukke. Fru Higgins er enig med fru Pearce, mener jeg, at de ikke tænke på noget.

Higgins vinder et væddemål

Både forsøgslederen efter et par måneder er taget ud til den store reception Eliza. Pigen har en svimlende succes. Alle tror det er Hertuginden. Higgins vinder et væddemål.

Ankommer hjem, professoren nyder hvad endeligt afsluttet eksperimentet, hvorfra han er lidt træt. Han taler og opfører sig på sin sædvanlige bister måde, uden at betale den mindste opmærksomhed på Eliza. Hun ser trist og træt, men stadig er det blændende smuk. Som Eliza begynder at akkumulere irritation.

Eliza løber væk fra hjemmet

Kan ikke stå, lancerer hun ind i en professor i hans sko. Hun ønsker at dø. Pigen ved ikke, hvordan vi skal leve, hvad der ville ske med hende næste. Efter alt, er det blevet en helt anden person. Higgins siger, at alt vil være fint. Elisa formår dog at røre ved det. Det bringer balance og professorer fra denne lille hævn for sig selv.

Om natten, pigen løber væk fra hjemmet. Om morgenen den Pickering og Higgins tabte hovedet, at bemærke, at Eliza var væk. De tiltrak hende selv til politiet ønskede liste. Higgins uden Eliza føles uden hænder. Han kan ikke finde sine ting, ikke ved, hvilken type virksomhed han udnævnt dag.

New Life ådselsæder Doolittle ( "Pygmalion")

Synopsis af de aktioner, der afsættes til beskrivelsen af et nyt liv, ikke kun af Eliza, men også hendes far. Fortæl os om, hvad der skete med ham.

Fru Higgins kommer til sin søn. Så rapportere til Higinsu og den kommende af pigens far. Han har ændret sig meget, og ligner en velhavende borgerlige. Doolittle snaps indigneret Higgins, fordi han havde hans skyld at ændre din livsstil og blive meget mindre en fri mand. Det viste sig, at et par måneder siden, Higgins skrev til en millionær i Amerika, der grundlagde den verdensomspændende grene af Ligaen af moralsk reform. Han sagde i brevet, at en simpel ådselsæder Doolittle, er nu den mest originale moralist i England. Amerikansk døde, og før sin død testamenterede ådselæder andel i hans tillid, forudsat at han ville læse i sin League of moralske reformer til 6 foredrag om året. Doolittle begræder, at han selv har gifte sig med den ene, med hvem han levede i flere år uden registrering relationer, for nu har han til at se respektabel borgerlig. Ifølge fru Higgins, vil faderen være i stand til endelig at tage sig ordentligt for sin datter. Men Higgins ønsker ikke at høre om, hvordan du returnerer Eliza Doolittle.

Retur Eliza

Dette stykke er en hentydning (ironisk) på den gamle myte om "Pygmalion og Galatea." Synopsis af den videre udvikling efter. Fru Higgins siger, at hun ved, hvor hun er. Hun besluttede at vende tilbage på betingelse af, at Higgins hun undskylder. Han er ikke enig med nogen form for gå efter det. Eliza vises. Hun er taknemmelig for den Pickering, at han opførte sig med hende som en ædel dame. hjulpet Efter alt, han ændrer Eliza, der måtte leve i et hus af uopdragen, sjuskede og rå Higgins. Professor slog. Hun tilføjer, at hvis Higgins vil fortsætte med at lægge pres på det, vil det gå til en kollega Higgins, en professor i Nepean og vil have, at assistenten. Eliza truer med at fortælle alle Nepean Higgins lavet opdagelser. Professor mener, at hendes opførsel er nu endnu mere værdig og bedre, end da hun bragte ham sko og iagttog hans ting. Higgins sikker på, at de nu vil være i stand til at leve sammen som "mindelig tre gamle ungkarl."

Vi vil beskrive det endelige produkt af begivenheder "Pygmalion". KORT play indhold blev præsenteret ovenfor. Pigen går til brylluppet af sin far. Hun, tilsyneladende, vil stadig bor i huset Higgins siden formået at blive knyttet til ham, og han for hende. Og de alle vil fortsætte.

Således ender vi er interesseret i produktet, som skaber Bernard Shaw ( "Pygmalion"). Resumé giver et overblik over de vigtigste udviklinger i de verdensberømte skuespil. Den består af fem akter. I 1913 grundlagde han Bernard Shou play "Pygmalion". Synopsis du kan også lære ved at se en af de mange produktioner. Der er en musikalsk baseret på hendes ( "My Fair Lady").

Grundlaget for historien blev taget af stykket, hovedpersonen - Pygmalion og Galatea (myte). Synopsis af historien, men er blevet betydeligt omarbejdet. I sin Galatea har professor Higgins ikke se den person. Han er ligeglad med, hvad der vil ske med hende, efter at hun bliver "hertuginden". Men oprindeligt otnesshiysya sympatisk til sit ophav Elisa kender sit værd. I Kuhns bog "Legender og myter fra det gamle Grækenland" kan du læse historien om "Pygmalion og Galatea." Myte blev en oversigt over hvilke lagt til grund af spil af interesse for os, vil det hjælpe til bedre at forstå arbejdet i George Bernard Shaw.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.