Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Bodybuildere kvinde. Funktioner af deres eksistens

Når vi hører udtrykket "kvindelige bodybuilding", ufrivilligt er der et spørgsmål i mit hoved: "Hvad for" Hvorfor lemlæste hendes krop? Personligt er jeg ikke en trofast modstander af bodybuilding eller nogen anden sport, og jeg er sikker på, at en kvinde har ret til at gøre med sin krop, hvad han ønsker. Men vi taler ikke om mit, men om den offentlige mening.

Det er klart, at alle smag er forskellige. Nogen som tynde personer, hvoraf nogle - buttet. Men bodybuildere, kvinder, der ikke vil forlade nogen ligegyldig, enhver person, der forårsager en oprigtig rædsel, eller i det mindste beundring. Kvindelige bodybuilding, selvfølgelig, vandt ubetinget ret til at være mindst, eller endnu mere spændende og professionel end mænd, hvilket anses for mere traditionelle. Damer, vendt mod muskelvækst, konkurrere og træne på lige fod med de modige kolleger. På trods af den tvetydighed af forekomsten af højt bodybuildere, vi har, for at lære af dem: disse bodybuildere, kvinder gør udøve en del af livet, kan knække nødder på dine nyheder og glemme alt om cellulite!

Men hvad der venter atleter i deres alderdom? Bodybuilding, samt andre magt sport, giver hans "tidligere" overvægt, slap hud (med tilstrækkelig muskelmasse efter afvisningen af uddannelse). De første pass brystmuskler mister elasticitet og fasthed, og det vil være mærkbar så tidligt som inden for 2 år efter ophør af ansættelsesforhold. Generelt tallet af den tidligere "Dronningen af musklerne" - ikke et syn for sarte sjæle. Bodybuildere, kvinder i alderdommen betaler for store belastninger, som de oplevede i deres ungdom og ungdom.

I alderdommen, kvindelige bodybuildere blive en anden "tro følgesvend" - fedme. Den vane overdreven magt i betingelserne for intensiv træning fortsætter selv når de selv har ingen uddannelse.

Utvivlsomt, i denne form for aktivitet der er plusser. Bodybuilders kvinder tror, at de bodybuilding klasser forbedre deres selvværd og gøre kroppen attraktiv. Nogle lokkende konkurrencer og show "i al sin herlighed" af hans krop - selvom den skønhed her er meget relativ. En separat kategori af involveret i bodybuilding for de penge desperate kvinder (det er ikke en dårlig forretning), men du skal betale for det, efter min mening alt for meget - sundhed og skønhed. Desuden er det nødvendigt ikke blot at arbejde for resultatet og af hensyn til fremtidige overskud, men også til at investere i dig selv, og i tilfælde, også en masse penge. Kvinder bodybuildere Rusland deltage i alle arrangementer og screeninger for egen regning, som bodybuilding, samt mange andre sportsgrene, er det ikke finansieret på et passende niveau.

Må ikke forsømme og mentale sundhed atleter. De er nødt til at modstå konstant pres af den offentlige mening. Se smil og manglende forståelse for andre mennesker og med alt dette fortælle dig selv, "Jeg gør det rigtige, min krop og søge den ideelle." Faktisk yderligere bodybuildere kvinder falder ind under kategorien af "ikke kan lide alle" lykkelig, nyttige og forståelige kun til en lille kreds af ligesindede. Inderst inde ved de, at samfundet ikke accepterer dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.