Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Svenda-bænken: teknologi, fordele, anmeldelser

Hver atlet har sit eget system, program, metoder og teknikker til udvikling af pectorale muskler. Svends håndled er ret gammelt, men ufortjent glemt måde at træne på brystet.

Metode Creator

Carlsen Svend, en norsk bodybuilder, er skaberen af denne "sjældenhed" metode til at pumpe brystets muskler. Den nævnte sportsmand - vinderen af mange konkurrencer - har tre europæiske og en verdensrekord for sine skuldre. På et tidspunkt var han kendt, mange huskede den store fyr med udtrykket "Viking Force!", Som han altid råbte under konkurrencen.

Til sin måde at pumpe brystet på, er der brug for to pandekager - en ideel øvelse til afslutning af træningen.

Da denne øvelse længe er blevet glemt, er det usandsynligt, at nogen vil bruge den i gymnastiksalen. Hvis du vil overraske dine kolleger, så start med at gøre denne øvelse, hvilket er ret effektivt.

Klassisk præstationsmetode

Vi skal tage to pandekager fra baren, der vejer omkring 5 kg. Om nødvendigt kan vægten reduceres og gradvist øges.

 • Startposition. Pandekager presser deres palmer tæt i brystet, hænderne bør bøjes i albuerne, og albuerne styres i forskellige retninger.
 • Ved udånding skal du trykke på pandekagerne foran dig på brystniveauet eller øge dem lidt, palmer, mens du klemmer meget tæt, så pandekagerne ikke falder til gulvet.
 • Vi vender tilbage til startpositionen, så gentag øvelsen det nødvendige antal gange for hver enkelt person.

Ved første øjekast virker alt meget simpelt, men i virkeligheden er svendens bænkpress meget mere kompliceret. Til at begynde med, hvis det er svært, kan du træne med en lettere vægt. For uddannede mennesker, til hvem denne presse gives let, kan du tage den tredje pandekage, i hvilket tilfælde udførelsen bliver meget vanskeligere.

Træn med håndvægte

Hvis du gør denne øvelse hjemme, og du ikke har pandekager på lager, betyder det ikke noget - denne øvelse kan gøres med håndvægte. Vægt vælges individuelt til dit uddannelsesniveau. Til at begynde med, prøv at tage to håndvægte på 5 kg, og så kan du øge vægten. Vi presser håndvægte til hinanden og bringer dem til brystet, vi hæver albuerne. Vi indånder og presser håndvægte foran os, ved udånding vender vi tilbage til den modsatte position.

Svends brydning med håndvægte er ikke svært i teknik, men det er ganske svært fysisk. Denne metode er ikke en effektiv metode til bodybuildere, men det er praktisk til den generelle fysiske udvikling.

Træning ligger liggende

Denne teknik ligner den klassiske presse af håndvægte, men de skal holdes parallelt og presses mod hinanden. Således skabes en stor belastning på pectorale muskler. Vi slipper hænder, albuer på samme tid er bredt opdrættede, i bunden er musklerne i brystkontrakten, når håndvægten bevæger sig til startpositionen. Svends bænkpress er mere velegnet til at træne brystets muskler med en lavere vægt end som en grundlæggende øvelse.

Drage fordel af motion

For personer, der ønsker at pumpe deres pectorale muskler betydeligt, er Svend bænkpressen ideel. Teknikken til at udføre denne øvelse er meget enkel og kræver ikke mange færdigheder. Men hvis du er en professionel bodybuilder, så er denne presse lidt forældet og vil ikke give dig stor fordel som for en professionel. Men stadig fysisk udføre bænk presser Svend svært, fordi ikke alle kan tage to pandekager på 10 kg. Derfor beslutter dig selv, det er egnet til dig en sådan øvelse som en primær eller som en ekstra øvelse.

Denne øvelse rammer præcist pectoral musklerne, begyndere klager ofte på, at de har kramper i brystet. I dette tilfælde skal du trække vejret, fordi din krop ønsker at sige om træthed.

Fejl under udførelse

Atleter, der først udfører denne presse, klager over, at det ikke giver resultater. Faktisk er resultatet allerede efter den første tilgang, og hvis en person ikke bemærker det, gør det Svend-bænken presset forkert. Almindelige fejl:

 • Tilbagebøjning, til relief;
 • Stikker fingrene i hullerne til pandekagerne - det gør også opgaven lettere;
 • For meget skilt albuer;
 • Hvis du gør denne øvelse ikke pandekager og håndvægte, så er de forbudte at opdrætte fra hinanden.

Betydningen af denne øvelse er, at hænderne blev tæt presset til pandekagerne / håndvægte.

Enhver øvelse i bodybuilding kan forårsage alvorlig skade for atleten, så dette ikke sker, i dette tilfælde er det nødvendigt at kende følgende:

 • Brug kun den vægt, som den er behagelig på, ikke straks tage pandekager på 10 kg, hvis du ikke er sikker på dig selv;
 • Det er ikke nødvendigt at bøje albuerne fuldstændigt, så du kan trække ledbåndene;
 • Overholde den korrekte vejrtrækning;
 • Styr dine palmer: hvis du løsner dem, kan pandekager falde lige ved dine fødder og dermed føre til langvarigt traume.

Feedback om øvelsen

På specialiserede fora, atleter, der kender denne metode til at pumpe pectoral muskler, forlader pressen for Svenda anmeldelser. Mænd taler om god muskel stress efter det er udført. Mange mennesker skal bare gøre 3-4 sæt 10 gange for at få det ønskede resultat, idet man gør Svend bænkpressen, er fordelene ved øvelsen enorme. Også folk bemærker at hjemme er dette den bedste øvelse, du kan tænke på uden at have en professionel opgørelse. Det bemærkes, at når du udfører en bænkpress med håndvægte, er effekten god nok, ikke meget værre end med pandekager.

Kvinder, der udøver Svend-bænkpressen, noterer sig også positive resultater. Det er også vigtigt for piger at pumpe musklerne i pressen og hænderne. Denne øvelse hjælper dem med dette. Den interne del af hænderne og pressen modtager deres belastning og derved opnår det ønskede resultat.

Generelt er der på specialiserede steder mest positive svar på pressen både fra kvinder og mænd.

fund

Så, du kan gøre bænkpressen hos Svend:

 • Med pandekager fra baren (klassisk version);
 • For dem, der ikke har denne fortegnelse, kan du bruge almindelige håndvægte (de skal presses sammen);
 • Liggende på ryggen med håndvægte.

Hvis du er en professionel bodybuilder, er denne øvelse kun egnet til slutningen af træningen, i tilfælde af en begynder atlet eller træning hjemme, kan det være så grundlæggende.

Denne presse kan bruges af både kvinder og mænd. En god belastning på pectoral musklerne er nødvendig af alle.

For ikke at skade dig selv under træning skal du overholde sikkerhedsreglerne: Tag ikke for meget vægt, og prøv ikke at planlægge albuerne helt, for ikke at blive strakt.

Svends håndled er svært at udføre fysisk. Der kræves lang træning for at veje mere end fem kilo. Husk at processen med at pumpe musklerne er ret langvarig og kræver enorm tålmodighed, og hyppige gentagelser af denne øvelse efter et stykke tid vil bringe det ønskede resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.