Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Hvad er turkesteron? Asteroide: Sandheden om narkotika

Før du tager nogen medicin, er det nødvendigt at sikre dets sikkerhed, anvendelighed og effektivitet, stifte bekendtskab med dem, der brugte det. Dette gælder ikke kun for medicin, men også forskellige tilsætningsstoffer til at øge eventuelle processer i kroppen. Lad os på denne måde asteroider og deres vigtigste aktive ingrediens - turkesteron.

Hvad er turkesteron?

Turkesterone turkesteron - phytoecdysteroids er en organisk forbindelse, som er isoleret fra jorden dele af planten Ajuga turkestanica (Turkestanskaya zhivuchka). Stoffet er indbefattet i sammensætningen af kosttilskud, men stoffet anses ikke. Turkesteron, som undersøgelser har vist, viser ikke toksiske egenskaber med langvarig brug af det.

egenskaber turkesterona

Beskriver et stof har adaptogenic og styrkende egenskaber, stimulerer funktionalitet, udøver en anabolsk virkning, beskytter mod virkningerne af stress. Det hjælper til at forbedre erythropoiese immunogenez, biosyntese af proteiner, især musklerne. En positiv effekt på lipid, kulhydrat, elektrolyse udveksling. Generelt er det forbedrer både fysiske og psykiske tilstand på den person øger funktionaliteten af forskellige organer og organ systemer.

Knoglefrakturer, destruktive ændringer i mavetarmkanalen og mukøse ydre hud, anæmi, myocardial dystrofi, toksisk skade af nyre og lever fremmer regeneration gendanner metabolisme i væv berøres af disse patologier.

En anden egenskab turkesterona, som bør nævnes, er dens evne til at stige på bekostning af albumin, totalt protein i blodserum.

Virkning på kroppen

Turkesteron - stoffet, hvis anvendelse har en gavnlig virkning på organismen:

 1. Det forhindrer for tidlig aldring.
 2. Det forbedrer den generelle fysiske tilstand og funktionalitet af det menneskelige.
 3. Det stimulerer dannelsen af muskelmasse (anabolske effekt), mens der ikke giver de androgen (hormon) virkninger på kroppen, hvilket gør det sikkert for kvinder og børn.
 4. Adaptogenic egenskaber af lægemidlet hjælper kroppen hurtigt og smertefrit at genopbygge sig de nye betingelser (især til at forbedre motion).
 5. Det stimulerer belastningsmodstand.
 6. De gavnlige virkninger af lægemidlet har om præstation, udholdenhed, uden at være doping og frit anvende og konkurrencer. Fordi turkesteron (Turkesterone) anmeldelser blandt sportsfolk indsamler eneste positive.

Kontraindikationer og bivirkninger

Men turkesteron indeholder en række kontraindikationer:

 • særhed stof;
 • dyskinesier;
 • epilepsi;
 • hypertension;
 • tendens til forstoppelse;
 • den exciterede tilstand af legemet;
 • søvnløshed.

Bivirkninger af lægemidlet manifesteret i udviklingen af søvnløshed, samt forhøjet blodtryk hos patienter med ustabil nervesystem.

Hvad er et præparat, som indeholder turkesteron?

Asteroide indeholdende turkesteron - primært ikke-hormonale lægemidlet med en stimulerende virkning og anabolsk sammensætning og vegetabilsk helt: den indeholder ekstrakt af nævnte allerede zhivuchka Turkestan og Leuzea carthamoides (Maralieva root). Lægemidlet er leverandør for kroppen fitoekdizonov: ayugosterona C integrsterona, inokosterone, poliplodina B rapisterona, turkesterona, Ecdysterone - et kraftfuldt naturlig anabolske.

Fitoekdizony (ecdysteroid, phytoecdysteroids) er rygter om at være hemmeligt brugt af sovjetiske atleter ved OL stadig 80, der, på en eller anden måde, kunne det være årsag til deres svimlende "gyldne" sejre. Så herlighed narkotika sælges over hele verden, og, da de stadig ikke doping, bliver de brugt af vægtløftere og bodybuildere i mange lande.

Ifølge undersøgelser, en dosis phytoecdysteroids inkluderet i omfattende turkesteron asteroide, er dens virkning ikke give en tilsvarende dosis af det samme metandrostenalona. Det er også mange gange bedre end hans toniziruyushemu og anabolske monopreparations baseret levzei knust stængler, som allerede er anerkendt som ineffektiv på grund af den lave koncentration i strukturen fitiekdizonov. A omfattende turketeron asteroide vinder skyldes et chok dosis af dette materiale (65 mg hver kapsel).

Hvad gør en asteroide krop?

Ifølge producenten, at lægemidlet har en høj effektivitet og en masse positive effekter på organismen:

 • Det fremskynder sæt "tørre" muskelmasse;
 • accelererer dannelsen af protein i cellerne;
 • Det gør musklerne mere nødhjælp;
 • "Burns" fedtlag;
 • sænker koncentrationen af kolesterol i blodet;
 • øger udholdenhed;
 • genererer resistens over for stress og ekstreme situationer;
 • Det øger effektiviteten af både fysisk og psykisk;
 • forbedrer erektion;
 • forøger libido.

Hvis målet - et sæt af muskelmasse, turkesteron (asteroide omfatter det i tilstrækkelige mængder) modtager månedlige kurser til 500 mg per dag, senest 7 timer før sengetid. Mellem kurser gør 30-dages pause. For at få et perfekt resultat under behandlingen bør følge den rette sport ernæring for at overvåge tilstrækkeligt indtag af B-vitaminer - "materialer" til protein.

Omfattende turkesteron asteroide har nogen skadelige bivirkninger som i en lang periode, selv dens anvendelse ikke ændre sammensætningen og koncentrationen af hormoner i blodet, undertrykker ikke testosteron, ikke dræber leveren. Omvendt lægemidlet forbedrer ydelsen som hjertemusklen, og lever, normaliserer dannelsen af creatin, er en kraftig antioxidant. Derfor er fremstilling omfattende turkesteron - asteroide - vil være nyttigt ikke kun vægtløftere, bodybuildere, bodybuildere, men martial kunstnere, repræsentanter for holdsport, atleter, folk engageret i tungt fysisk arbejde, er i stressede situationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.