BilerBiler

Vehicle Ford Mondeo 4: beskrivelse

Ford Mondeo 4 er berygtet amerikansk bil, som nyder meget populært. Det blev givet til det offentlige er ikke så længe siden - i 2010. I virkeligheden er denne bil - en 2006 model, som havde en meget dybtgående arbejde på nyt design.

Kort om modellen

Ford Mondeo 4 som værende en stor bil, og opholdt sig. I dets dimensioner er en længde på 4850 mm. En bred - 1886. Højden lig mærket præcis halvanden meter. Og en temmelig god frihøjde - 13 centimeter. En sådan fast størrelse intriger - hvad der er indeni? En salon opfylder det frie rum og et hav af plads. Dette er - en af de fordele, som de forskellige "Amerikanske".

Så vi kan tale om design? Det udmærker sig ved en karakteristisk "Fords oppustet". Men nogle ændringer i bilen lidt. Dybest set de rørte ved fronten af maskinen. Afrundet hætte og over tågen optik tilføjet lysdioder. Flere stål og baglygter. De også supplere og lysdioder "gabaritkami". Maskinen begyndte at se mere sporty, og øget gitteret. Visuelt model begyndte at ligne en "sværvægter". Det er overflødigt at sige, selv de hjulkasser "hævede". Men på hele konstruktionen af Ford Mondeo 4 var interessant og værdig.

Udvendig og indvendig

Lille ændring kan ses i bilen. Under alle omstændigheder, er mindre end i det ydre af maskinen. Konverterer midterkonsollen - nu hun ser mere elegant takket være de glatte linjer. Enheder kan også prale af en god grafisk design. Ja og efterbehandling materialer er blevet meget bedre med hensyn til kvalitet. Af den måde, siden 2010, den valgfri læder. Der er også helt nye funktioner og elektroniske systemer. Onboard computer begyndte at vurdere omkostningseffektiviteten På en skala maskiner. Også, at maskinen er udstyret med styresystemet af blinde vinkler, hvilket er en meget forsigtig. Har kontrol over førerens træthed. Selv tracking system til vejmarkeringer udviklere har bygget ind i bunden optsional.

Men i resten af Salon Ford Mondeo 4 forblev så attraktive som det var før. I det indre kan vi se de sædvanlige metal stakes, flot blå baggrundsbelysning og brugervenlighed.

komplet sæt

Nu skal vi tale om det, hvad er modellen Ford Mondeo karakteristika. Tja, i denne henseende, "Ford", som altid, alt er fint. I første omgang skal det bemærkes, at de potentielle købere er fem komplette sæt at vælge imellem. Alle af dem tilbyder i alt 13 forskellige versioner med forskelligt teknisk udstyr. Omkostninger i forbindelse med frigivelsen blev lanceret af 1.119 millioner rubler og slutter ved 1,76 millioner s. Også denne model har et komplet sæt af business class.

Men basismodellen efterkommer Ford Mondeo 3 ser godt ud. Biler som standard med ESP og ABS, airbags (både for passagerer og for føreren) og gardinet og blokeringer (men kun bagdørene). Plus, denne model kan prale med en indbygget computer, klimaanlæg, servostyring og justerbar kolonne, lettere og tonede ruder. Selv et askebæger der. Model Ford Mondeo 3 havde dårligere udstyr, således at det nye produkt har behaget fans af komfort og alsidighed.

Tekniske funktioner

Nu nærmere på andre trim niveauer. I den maksimale version er alle, der eksisterer i bunden, men det er også tilføjet blind plet overvågningssystem og funktionen af "start-stop" (hjælp til at flytte i stigning). Der er også en parkeringssensorer, klimaanlæg og nøglefri motorstart. En anden toppen af rækken prale en regnsensor, xenon og bi-xenon optik, lygten skiver, elektroskladyvayuschimisya spejle, opvarmet forrude og injektorer ... kort sagt, alt det, du kan forestille dig, er der i denne bil. Selv navigationssystemet med ventilerede forsæder.

Under kølerhjelmen, er den grundlæggende model monteret 1,6-liters motor MT 120 "heste". Den maksimale hastighed er 195 km / t og forbrug - 9,2 liter i byen og 5,4 - på vejen. Konfigurationen Trend under hætten 4 Ford Mondeo motorer monteret 2-liters, 145-hk. Maksimal hastighed - 210 km / t, forbrug - 11.2 og 6 liter i byen og motorvej henholdsvis. Der er også en model og Titanium Årsdag 20. Ifølge deres hætter var oprindeligt helt identiske motorer. 2,0 ved 140 "heste", diesel! Maksimum er 205 km / t. En forbrug - kun 9,7 og 5,5 liter i byen og motorvejen.

Powertrain muligheder

Så ovennævnte, var oprindeligt under emhætter af nogle versioner sætte kun én motor option. Ja, men meget hurtigt dukkede op, og andre. For eksempel kan i picking Trend-modeller udstyres med både 145- og 161-hk motor. I versioner af Titanium var helt fem forskellige motorer. 145 l. a. (MT, 2 liter), 161 (AT 2.3), 2,0 AMT 200 "heste" og også AMT 2.0, men kun 240 "heste". Og, selvfølgelig, de førnævnte 140-hk.

I en serie af erindringsmønter modeller havde også fire motorer. 161, 140, 200 og 240 hestekræfter henholdsvis. Den dyreste er en version af AMT 2.0 - dens værdi er omkring 1,76 millioner rubler. Selv brugte betingelse vil være langt billigere.

Hvad du behøver at vide om bilen

Fordelen ved denne "Ford" er en fremragende håndtering. Sidder bag rattet i bilen - en sand fornøjelse. Ved ulemper de mennesker, der er ejere af denne maskine omfatter dårlig permeabilitet. Det er ønskeligt i denne model til "erobre" Kun glatte veje. Men fremragende brændstofforbrug. Meget økonomisk bil - det kan ikke undgå at behage. Maksimal brændstofforbrug eneste version med en 240-hk motor. Byen - næsten 11 liter på motorvejen - 6. En blandet tilstand - 7.7. Men på grund af det faktum, at Rusland er ikke så meget høj kvalitet benzin, kan forbruget stige, da det blev målt i de steder, hvor den "Ford", og blev oprettet.

Mange mennesker er villige til at bruge tuning Ford Mondeo 4. I princippet er det en god idé - at forbedre udseendet af din bil. Mange mennesker får en meget original og interessant. Nogen forvandler foran de andre - den bageste. Nogle gør en mere luksuriøst interiør. Generelt, uanset hvad du ønsker at ændre, det vigtigste - at henvende sig til fagfolk. Du behøver ikke at gemme det. Det er bedre at betaler for meget for det arbejde af specialister, men for at få et fremragende resultat kvalitet end spare, og som et resultat beskadige maskinen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.