Hjem og familieTilbehør

Buggies Cybex Onyx: anmeldelser, billeder

"Saybeks" navnet, mange nye forældre er forbundet med begreber som komfort og kvalitet. De, der allerede har opdaget børnenes produkter fra denne producent, træffe et valg til hans fordel igen og igen, hvilket gør et nyt køb for dine børn. En af de mest populære produkter i virksomheden - Cybex Onyx, klapvogn, som har ikke blot alle fordelene ved "Saybeks", men også en lys udtryksfulde udseende. Eyeing lastbiler til elskede barn? Sørg for at være opmærksom på denne model!

virksomhed koncept

Cybex filosofi tolererer ikke halve løsninger. De varer, der fremstilles af dette mærke baby kan være næsten godt. Kun maksimal komfort, absolut pålidelighed og frække, trendy udseende. Det er ingen undtagelse og vogn-sukkerrør Cybex Onyx. Anmeldelser ejerne ofte fyldt med sådanne skældsord som "neubivaemaya", "autocamper", "skønhed". Den siger, at alle de ting, som de værdsætter unge forældre i børnenes transport, er denne model gennemføres fuldt ud.

Skønhed - frygtelige kraft!

Cybex Onyx, hvis fotos demonstrere al sin skønhed, er ofte valgt af dem, der betaler meget opmærksomhed til stil og udseende.

Denne transport er ganske imponerende "vækst", som understreger fordelen ved hendes model ser ud. Kørestole Cybex Onyx repræsenteret i flere farver, ud over hvilke de grænser, der er udstedt med jævne mellemrum. Grundfarven er ganske behersket: sort, "Mars" (rød), "ocean" (blå).

"Onyx" og trak chassiset. Rammen har et kvadratisk tværsnit, hvis akser er vippet tilbage, på grund af, hvad der synes dynamisk og udtryk. Gennemfør billede af stilfulde kompakte hjul med sorte hjul.

Hele billedet af denne model er designet i en sporty måde. Tilhører det fremhæver og trim sæder, der minder om striber på sport bukser.

sikkerhedssystem

Cybex Onyx er udstyret med en aftagelig kofanger. Det er nyttigt på vejen, kan det fastgøres legetøj. Desuden er det for sikkerhed lille restless opfylder fempunktssele har patenteret åbningsmekanisme med et enkelt klik. Dette gør det muligt for systemet til hurtigt at fjerne bæltet og slip barnet.

Det giver beskyttelse mod solen omgiver hætten, som kan foldes ud til en enorm størrelse, der dækker barnet næsten fuldstændigt. Stoffet, som er fremstillet af en hætte, har et niveau af beskyttelse mod ultraviolet stråling 50 UVB. Selve udformningen af hætten, også fortjener særlig opmærksomhed. Han har en skjult lynlås fold, der kan opløse evt. Så nedbrydes hætte til kofangeren. Dette er især markant i den kolde årstid.

Hel barn vil sikre en pålidelig silikone regnfrakke. Hverken vind eller regn, eller sne vil ikke blive forstyrret selv små passagerernes komfort.

Rammen og suspension

Cybex Onyx metalramme er fremstillet af en speciel legering. Alle enheder fungerede godt, baseret på den intensive udnyttelse og dynamisk rytme. Denne transport er i stand til at modstå en belastning på over sin egen vægt af et par kilo!

Buggies Cybex Onyx har fire par hjul. Alle fire par er afskrivning, hvilket gør transport slagtilfælde glat. Yderligere bekvemmelighed opnås ved at justere mulighed for omdrift: på en flad vej lettere at rejse med de flydende forhjul, og hvis belægningen er dårlig, så klippene skal installeres i positionen "ligeud". På baghjulene bremser er anbragt, en for hvert par.

stuvning

Hver detalje gennemtænkt og foldemekanisme klapvogn Cybex Onyx. Anmeldelser tyder på, at det er muligt at samle med kun én hånd. et par hjul i forskellige retninger, med forhjulet ikke pletter hætten, som det ofte sker i sådanne tilfælde.

Dimensionerne af den foldede klapvogn er kompakt, er det muligt at udføre som en kuffert eller bære i håndtaget. Hun står denne model ikke kan, ligesom de fleste andre. Men hvis det er sat på jorden, behøver tekstildele ikke få beskidte, fordi strukturen er konstrueret således, at den kun hviler på hjulet. Selvlåse vil ikke give en foldet klapvogn sammenbrud.

tekstil

Ud over lyse farver, tekstiler Cybex Onyx klapvogn er bemærkelsesværdig for kvaliteten. Han ikke bliver vådt under en fin regn (og i tilfælde af at der er en stor regnfrakke), ikke falmer i solen, er det ikke falme i vasken. Vask, ved den måde, er det muligt i en vaskemaskine, med en ramme den kan fjernes uden meget besvær.

Ekstra tilbehør

Producer giver kunderne mulighed for at udstyre en børns transport til deres skøn. Et bredt udvalg af varme kuverter, indsætter i sædet enhed, madrasser, moskitki, ekstra beskyttelse kits, arrangører, tasker, paraplyer og meget mere. Hvis det grundlæggende udstyr Cybex Onyx vil virke utilstrækkelig eller blot ønsker noget nyt, vil du være i stand til at supplere den klapvogn til din smag.

For dem, der har ældre børn og meget praktisk løsning ville være runing-skate. Det er fastgjort til stellet bag kørestolen og kan modstå betydelig vægt. Barn 5 år vil være bekvemt at holde rammen "Saybeksa", hvis han bliver træt på gåturen. Ved "Onyx" tilgang og mærkevarer skateboards, og modeller fra andre producenter.

Nyskabelser fra "Saybeks"

Som standard er denne model designet til børn fra seks måneder. Transport tilbage selv udvidet, men den nyfødte vil ikke arbejde - det umodne knogler har brug for meget mere støtte. Hertil kommer, at der ikke findes en bestemmelse "ansigt-til-mor" er heller ikke den bedste løsning for barnet. I dag er selskabets ingeniører udviklet et nyt system, der gør det muligt at integrere i "Onyx" autostol gruppe 0+ kokon.

På denne transport kan du gå endnu umiddelbart efter udskrivelse fra hospitalet. Hvis det er nødvendigt, og især i mangel af stolens egen visir stor hætte vil dække baby fra nysgerrige blikke og narrestreger dårligt vejr.

Cybex Onyx i en moderne by

For ikke så længe siden lastbilerne ramte paparazzi linser. En tændt op med ham ingen anden end sig selv Sara Dzhessika Parker. Kan du tænke på en bedre reklame end anerkendelsen af verdens berømtheder? Og Sarah og demonstrerer et sådant tilbehør som trinbræt til et ældre barn, der rider hendes datter. Af den måde, nogle af billederne i en kørestol ruller Tabitha, mens andre har barn Marion. Dette viser endnu en gang, at selv ved tilstedeværelse af rigdom er ingen grund til at købe nye lastbiler til en anden baby. Ikke forgæves, unge mødre kalder denne super-seje barnevogn!

Moderne liv dikterer sine egne betingelser. Transport til gåture med barnet for at være sikker og komfortabel, ser godt ud, skille sig ud fra mængden, for at understrege smagen af ejeren. En ung passagerer i det skal være behageligt og sikkert. Alle disse krav er i fuld overensstemmelse med en stok Cybex Onyx.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.