FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er det metal? Egenskaber og karakteristika af metal

Hvad er det metal? Arten af stoffet var interesserede i oldtiden. Hvem åbnede omkring 96 metal arter. Deres egenskaber, og vi vil tale i artiklen.

Hvad er det metal?

Det største antal af elementer i det periodiske system refererer til metaller. Det er nu, man kender kun 96 af deres art. Hver af dem har sine egne funktioner, hvoraf mange endnu ikke forstået.

Hvad er det metal? Dette er en simpel stof, som er kendetegnet ved høj elektrisk og termisk ledningsevne, en positiv temperatur ledningsevne koefficient. De fleste metaller har høj styrke, duktilitet og udbytte smedning. Et af de særlige kendetegn er tilstedeværelsen af metallisk glans.

Betydningen af "metal" er forbundet med den græske métallion, hvor det betyder "at grave ud af landet" og "min kopi". I den russiske terminologi det kom under regeringstid af Peter I af det tyske sprog (tysk. Metall), hvor ordet til at flytte fra det latinske.

fysiske egenskaber

metalelementer har generelt god duktilitet, med undtagelse af tin, zink og mangan. Densitet, er de opdelt i lys (aluminium, lithium) og tunge (osmium, wolfram). De fleste har et højt smeltepunkt, det samlede område varierer fra - 39 i Hg til 3410 grader Celsius for wolfram.

Under normale omstændigheder, alle metaller undtagen kviksølv og Frankrig, er fast. Hårdhedsgrad bestemmes på en skala på skalaen Moss, hvori højst 10 point overvejes. Således, det sværeste er wolfram og uran (6,0), det blødeste er cæsium (0,2). Mange metaller har en sølvskinnende, blålig og grå nuancer, men nogle er særegne gule og røde farver.

I deres krystalgitre er mobile elektroner, hvilket gør dem fremragende adfærd elektrisk strøm og varme. Det er bedst at beskæftige sig med det sølv og kobber. Det har den laveste varmeledningsevne af kviksølv.

kemiske egenskaber

Ved kemiske egenskaber af metallerne adskilles i en flerhed af grupper. Blandt dem, alkali-, alkalisk jord, lunger, og actinider actinium, lanthan og lanthanider, halvmetaller. Separat er magnesium og beryllium.

Typisk metaller varetager reduktionsmidler til ikke-metaller. De har forskellige aktiviteter, så reaktionen for et stof identiske. Den mest aktive er alkalimetaller, de reagerer let med hydrogen, vand.

Under visse omstændigheder, næsten altid interagere med metal med ilt. Reaktion på det er ikke kun guld og platin. De har heller ikke reagerer til chlor og svovl, i modsætning til andre metaller. Alkalisk gruppe oxideres i et almindeligt miljø, den anden ved høje temperaturer.

At være i naturen

I naturen er metallerne findes hovedsageligt i de malme eller forbindelser, fx oxider, salte, carbonater. Før brug, de gennemgår langvarige rensningstrin. Mange metaller ledsage mineralforekomster. Således er en del af cadmium zink malm, scandium og tantal kombineret med tin.

En gang i en ren form kun findes indifferente, dvs. ikke-aktive metaller. På grund af den svage modtagelighed over for oxidation og korrosion, har de vundet titlen ædel. Disse indbefatter guld, platin, sølv, ruthenium, osmium, palladium og så videre. D. Ædelmetaller er meget fleksible og har en karakteristisk lys glans i det færdige produkt.

Metaller er alle omkring os. I store mængder, at de er i jordskorpen. De mest almindelige er aluminium, jern, natrium, magnesium, calcium, titan og kalium. De findes i havvand (natrium, magnesium), er en del af levende organismer. I det menneskelige legeme, metaller er til stede i knogle (calcium) i blodet (jern), nervesystemet (magnesium), muskel (magnesium) og andre organer.

At lære og bruge

Hvad er et metal er kendt mere gamle civilisationer. Blandt egyptiske arkæologiske fund helt tilbage til 3-4 årtusinde f.Kr., har varer af ædle metaller er fundet. Den første mand opdagede guld, kobber, sølv, bly, jern, tin, kviksølv. De tjente til fremstilling af smykker, værktøj, rituelle genstande og våben.

I middelalderen blev det konstateret, antimon, arsen, bismuth og zink. De er ofte knyttet magiske egenskaber, der er forbundet med rummet, bevægelse af planeterne. Alkymister udført adskillige eksperimenter i håb konvertere kviksølv i vand eller guld. Gradvist, at antallet af opdagelser steget, og XXI århundrede alle kendte metaller blev opdaget.

Nu de anvendes i næsten alle områder af livet. Metaller bruges til at lave smykker, maskiner, skibe, biler. Af disse, gør rammer for bygninger, producerer møbler, diverse små dele.

Fremragende elektrisk ledningsevne gjort metal nødvendig for fremstillingen af ledninger, takket være ham, vi bruger en elektrisk strøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.