HjemlighedKonstruktion

Gør knuser af gulve? Hvad skal man gøre i dette tilfælde?

I dit hus er gulvene konstant knirkende. Hvad skal man gøre i dette tilfælde? Først, se nærmere på dem. Faktum er, at sprækker og små revner forekommer mellem brædderne i løbet af tiden. Som et resultat begynder gulvene at græde.

For at slippe af med disse ubehagelige lyde er det nødvendigt at reparere de dannede slidser eller udskifte særskilt slidte plader. I nogle tilfælde kan en fuldstændig foring af kønnene være påkrævet. Men lad os ikke gå til ekstremer, og overvej først muligheden for at forsegle revnerne.

Så gulve knirke, hvad skal man gøre? Forbered en speciel kit. For at gøre dette har du brug for halvtreds gram cement, så mange almindelige savsmuld, tyve gram fliser og hundrede og halvtreds gram almindeligt vand. Lim fortynder i vand. Den resulterende blanding bringes i brand og koges, indtil der opnås en homogen masse. Derefter fjernes blandingen fra ilden og tilsættes cement og savsmuld i den. Stænk disse ingredienser i små portioner. Tilsæt en lille mængde tør byggemaling til gulvets farve. Påfør kittet på spalterne i varm tilstand.

I tilfælde af at revnerne mellem brædderne er store, hjælper kitt ikke. I en sådan situation bør du rally gulvet. Hvordan gør man det? Tag de negle ud, med hvilke gulvbrædderne er fastspændt til bjælkerne. Derefter tager to bord tre gange ud af en mur og tager et bord ud. I bøjlerne skal du bøjle armbøjlerne. Massive gulvbrædder med kiler og negle spiker dem. Efter dette skal du fjerne hæftene, læg brættet på plads igen og samle resten af gulvbrædderne i henhold til ordningen.

Hvis derefter gulvene knuser igen efter et stykke tid, hvad skal jeg så gøre? Det eneste svar er at gennemføre hele gulvet fuldstændigt. Processen er ret besværlig og kræver visse færdigheder fra dig. Hvis du vil slippe af med den ubehagelige squeak en gang for alle, kan du handle ganske anderledes, nemlig at lave flydende gulve i dit hus. Hvis nogen endnu ikke har hørt om en sådan slags sex, er det tid til at lære sig hende. Nu skal vi tale om, hvordan man laver væske gulve og overveje nogle af deres egenskaber.

Det er meget vigtigt at forberede overfladen, før man starter alt arbejde. Det skal være primet, tørt og rent. Ellers vil gulvet ikke vare længe. Og i den nærmeste fremtid vil det svulme og skrælle.

I sig selv er gulvet en tør selvnivellerende blanding, der tidligere er fortyndet med vand. På overfladen af gulvet skal blandingen flyde glat. Du skal arbejde med løsningen i fyrre minutter. I løbet af denne tid er det nødvendigt at have tid til at bruge en speciel rulle til et gulv med store spines for at rulle løsningen.

I tilfælde af at du også vil isolere dit gulv, så under påfyldningsløsningen, kan du desuden lægge et system med varmt gulv. Hvordan man laver varme gulve, måske i dag ved næsten hver eneste mand. På trods af dette skal vi huske de vigtigste faser af at installere et varmt gulv. Først og fremmest er dette forberedelsen af lokalerne, det vil sige alle de værker, der er forbundet med demontering af gamle gulve eller gulvbelægninger, gulve og så videre. Næste trin er forberedelsen af stigerør til tilslutning af det varme gulv. Så er det nødvendigt at lægge vandtætningen og hæld den sorte plade. Før du begynder at lægge rør, skal du lægge en folieisolering. Så snart systemet med varme gulve er fuldt monteret, laves en prøvekørsel. Hvis alt er gjort korrekt, og der ikke er lækager, så kan vi sikkert gå videre til en ren plade.

Som du husker, begyndte vores samtale med spørgsmålet "hvilke kreationer er knirkende?". Lad os nu opsummere vores samtale. Hvis du vil slippe af med kun squeak, så skal du faktisk gøre noget særligt, du behøver ikke. I tilfælde af, at ønsket om at have smukke, højkvalitets og varme gulve råder over, vil omkostningerne for både finansielle og fysiske være meget større. Den endelige beslutning er altid din.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.