Sport og FitnessUdstyr

Trinbræt til cykler: om at købe dem?

I dag flere og flere mennesker køber deres egen cykel. På den ene side, ridning på det bringer stor gavn for kroppen, og på den anden - det er en bekvem transportmiddel, der ikke er bange for ingen trafikpropper, ingen trafikpropper på vejene. Køb af tilbehør til denne form for transport har tendens til at trække tiden ud, og med god grund. Hvis nytten cykelcomputer kan argumentere, installationen trin for cyklen - det er noget, du skal overveje først.

Charms og mangler

Lad os starte med en oversigt over de fordele. Trinbræt til cykler er meget nyttige i tilfælde, hvor en person bruger sin jernhest for daglige ture rundt i byen. Dette kan være postlevering, rejse fra hjem til arbejde og tilbage, der udfører daglige indkøb. De erhvervelse trin for cykler til at slippe af behovet for at finde et træ eller pæl, som de kunne lænede sig imod. Med det, kan du sætte cyklen overalt, hvilket frigør deres hænder. For sikkerheden er det bedre at bære en kæde med en lås den til en pæl eller et gitter, hvis du har brug for at gå til butikken eller til et andet rum i lang tid. Hvis nærheden af endpoint daglige ruter har veloparkingi, så i princippet er det muligt at undvære trinbræt til cykler. Det er heller ikke brug for det, hvis du elsker at gå på skove, haver eller marker, hvor ofte der er træer eller engagere sig i professionel sport. Til udvikling af høj hastighed spiller en vigtig rolle i vægt af cyklen, og derfor i dette tilfælde være overflødig fodstøtte. I alle andre tilfælde, dette tilbehør gør et godt stykke arbejde, især hvis stammen ofte bruges på din jernhest.

Sådan installeres trinbræt på cykel

Installationen af denne enkle objekt afhænger af dens type. Normalt er denne proces er udtømmende malet i undervisningen, der er altid knyttet til dette tilbehør, uanset om det kører bord for cykel Cube eller nogle billige kinesiske version. Det vigtigste i denne branche - det er et valg passer til dit køretøj model. Og så købet er bedre at gøre trin, ankom til hendes butik på hendes cykel. Tja, hvis dette ikke er muligt, er det bedst at pre-arrangere en mulig tilbagebetaling eller erstatning køb. Alle trin til cykler er opdelt i tre hovedtyper:

  1. Den sædvanlige etbenede, som læner sig til siden. Dette er den nemmeste og mest overkommelige løsning.
  2. Biped fodtrin, svarer til dem, der er installeret på motorcykler. Denne type giver større stabilitet.
  3. Lang fodstøtte, som forbinder rammen til jorden. Det er bedst egnet til dem, der ofte transporteres i bagagerummet af tunge byrder eller bruger veloshtanami.

For trin på rammen af en separat installation er ikke nødvendig. Nogle bipedal modeller også kræver ikke installation og er kun placeret hvis det er nødvendigt. Derfor er de nødt til at bære rundt i din taske eller rygsæk. På den ene side kan det virke lidt akavet, men på den anden - en masse vægt belastning og modstand trin, denne proces retfærdiggør. Opsummering ovenstående notat, der i sidste ende har brug for i denne metode til at bruge, er bestemt af tilbehøret cykel. For en person fodstøtte kan være en anden fashionable chip, og nogen vil lette rejser og skabe ekstra komfort. Således at det endelige valg er dit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.