SundhedSyn

Farvede linser uden dioptrier: anmeldelser af linser, foto farvede kontaktlinser uden dioptrier

Der er forskellige måder at ændre dit udseende. Øjnene af en anden farve eller skygge vil få beundring og forundring af associerede virksomheder og venner. Foretag iris lysere helt ændre ansigt vil bidrage til color linser uden dioptrier. De er beregnet til dekoration.

Fred i andre farver

Kontaktlinser er sammensat af halvt vand placeret i skeden. De er beregnet til vision korrektion og erstatte briller. For at ændre udseende tilgængelige farvede linser uden dioptrier har et centralt hul på størrelse med eleven. Ifølge intensiteten af farven og den naturlige sind, de er opdelt i:

 • farvetone;
 • mættede farver;
 • multifarvet.

Alle produkter er fremstillet i overensstemmelse med størrelsen af øjeæblet lidt og begrænse adgangen for oxygen. For varigheden af at bære farvede linser til øjne uden dioptrier er:

 • dag - sat på i flere timer og løsladt;
 • den gennemsnitlige periode med brug - 3 uger eller en måned;
 • Kvartalsvis - designet til at bære i 90 dage.

objektiver individuelt udvalgt. Før du køber bør du konsultere din øjenlæge, især hvis du har problemer med synet.

En-dags eller engangs-

Begynd at bruge de bedste endags kontaktlinser. De kræver ingen vedligeholdelse, kasseres efter brug, og er de billigste. Sådanne genstande er tynde og bløde. Dette er en stor mulighed for en gradvis tilvænning til at bære øje linser. I nogle saloner får lov til at forsøge at hjælpe dig med at vælge den bedste farve og model.

Dag farvede linser uden dioptrier til 55% vand. De passerede over en tredjedel af luften, og øjeæblet trækker vejret frit. Der er ikke behov for daglig pleje. De sælges i pakker med 15 og 30 par. Korrektion kan købe dem på de ekstreme tilfælde, som med dioptrier produkter er dyre.

Anmeldelser kvinder, der anvender engangsemballage kontaktlinser, overvejende positive. Damerne siger, at sådanne produkter er lettere at tage på. Bevægelserne skal være nøjagtige som hos Guldsmeden. Lys gelatine shell gradvist vænne øjeæblet og øjenlåget for et fremmedlegeme. Desuden er ingen tid spildt på pleje.

Linser langvarig brug

Beregnet til forlænget slid, farvede kontaktlinser uden dioptrier solgt 2 i pakken. På æsken er der et billede, hvor man kan se farven. Opbevar produktet i en speciel flaske med en væske. Efter at have fjernet deres behov for at blive lagt ind i sagen igen. Før du bruger den anbefalede dryppende rent vand eller et specielt værktøj i linsen. Efter brug af enheden skal rengøres før om på opbevaring.

Øjnene er meget følsomme over for bakterier og snavs. Farvede linser uden dioptrier er emner til personlig brug. Må ikke give dem til prøve på en anden person, selv en relativ, og at tage andre menneskers. For at undgå at falde i snavs øjet skal rengøres regelmæssigt og vask kontaktlinser. Omsorg for dem er den samme, uanset formålet: at korrigere vision eller bare for skønhed.

På pakken periode er designet til hverdagsbrug. Der er også en dato, hvor linsen kan bruges. Hvis du bruger dem en gang imellem, hvis den opbevares korrekt, de er egnede til det andet angivne tal.

farvetone produkter

Farvede farvetone kontaktlinser uden dioptrier til formål at skabe en mere mættet farve af iris. De giver et billede af udtryksfulde og mystisk. Styrkelse den naturlige farve farvetone linser er mindre synlige for øjnene. male indhold på mindre end de andre. Som et resultat, de er blødere, tyndere, mere luft ledes, så eleven og hornhinden til at trække vejret.

Ud over at ændre det billede, der farvetone linser bruges:

 • at beskytte dine øjne mod stærkt lys, udskifte solbriller;
 • anvendes, når øget følsomhed over for UV-bestråling;
 • hvis det er nødvendigt for at skjule manglen af iris;
 • korrigeret syn;
 • skjule sandart.

Ifølge statistikker, er mere end en tredjedel af kvinderne kontinuerligt eller intermitterende farvede linser uden dioptrier. Anmeldelser af dem er gode. Mange simpelthen begejstrede for muligheden for at gøre øjnene mere udtryksfuld charme kunne lide manden eller stød venner og kolleger.

Linser med mættede farver

For en fundamental ændring i udseendet af linsen passer med rige farver. Malingen er inde og ikke rører øjeæblet. I salonerne kan hente naturligt dybe farver og gøre iris i usædvanlige farver: violet, lilla, smaragd. du kan bruge alle farver til lyse øjne.

Køb farvede linser uden dioptrier, bør være opmærksomme på skarpe overgange rundt om pupillen. Om eftermiddagen, i gode lyse øjne anstrengt mindre. Hullet i linsen ikke begrænser gennemgangen og er designet til en afslappet tilstand af organer vision. Om aftenen, eleven indsnævrer og omkring det der er en strimmel, hvorigennem kan ses en naturlig skygge af hornhinden.

Når retningen af lyset fra lamperne på objektivet med intens farve vises kunstig glans, og reflekterede stråler. Det bør overvejes, når tilgængeligheden af kontaktlinser vil skjule. Den mest populære farve øjne unge kvinder - lysegrønne. Næste på efterspørgsel - mørkeblå.

Fans chokere andre og vise erhvervslivet slid linser til lyse usædvanlig øjenfarve: rød, guld, sølv. De lysende produkter kan være flere timer og ikke mere end én gang i 10 dage.

Multi-farvet linse

For flerfarvet omfatter linser, hvori tegning har fra 2 til 5 toner. Golden fælge glidende overgang til eleven og gøre det selv i aften ubemærket. De sorte bjælker på ydersiden giver øjnene udtryksfuldhed, visuelt øge dem.

Skelnes fra naturlige iris dannet af flere toner af farve linser uden dioptrier. Foto produkter til emballage og bekræfte det er en mappe. Den komplicerede belægning mønster teknologi øger deres omkostninger. Sådanne produkter er hårdere og tykkere end en enkelt farve. Luft ledes kun 34%. Vi har brug for en grundig daglige pleje i form af rengøring.

Dag kontaktlinser er købt mindre hyppigt. Afhentning og slid sådanne flerfarvet modeller anbefales efter høring en øjenlæge. Efter inspektion vil anbefale øjendråber til afstresning.

Ændre farven på lyse øjne

Piger med lyse øjne, ændre farven på hornhinden kan endda skygge linser. Blå forvandlet til grøn, grå - i blå og endda brun. Til dette har vi brug for at finde den rigtige tone. Dette kan kun være en praktisk måde - montering. Vælg en salon, der får lov til at prøve. Konsulenten vil fortælle dig den bedste løsning.

Linser og lyse flerfarvede under de lyse øjne kan du bruge enhver. Iris ikke er synlige gennem den tætte lag og malingen ændrer ikke farve. Du kan vælge hvilken som helst farve i kataloget.

Farvede linser til mørke øjne

Ejere af brune og sorte øjne er mere vanskeligt at ændre deres tone. Linserne er fyldt med en lille mængde maling og mere end halvt fyldt med vand. Tint model gennemskinnelig. Resultatet er en blandet farve og uventet skarp kontrast rundt om pupillen ved kantåbninger.

God pasform og ser naturlig farvede linser uden dioptrier for brune øjne med et særligt underlag. Det undertrykker den mørke farve og gør det muligt at dreje dine øjne for lyset. Ulempen ved høje fremstillingsomkostningerne og tæthed. Luften praktisk talt ikke overgår til iris, og øjne trætte hurtigt, begynder at kradse.

Af de mere subtile og bløde modeller bør være opmærksomme på den multi-farvede linse. De ser naturlig, mindre transparent og skjule naturlig mørk øjenfarve.

Anmeldelser dark-eyed kvinder af lyse tætte linser er anderledes. Nogle mennesker ikke føler irritation i øjnene. Andre klager over optræder i et par timer kløen. For at hjælpe med at vælge de rigtige linser kan kun øjenlæge. Det vil fastslå årsagerne til sygdommen og ordinere forebyggende medicin.

Farvede linser med dioptrier

Linse for at korrigere erstatte briller og skjule manglerne i udsigt. De er ikke i centrum af hullet. I stedet har en gennemsigtig syntetisk halvkugle med dioptrier for korrektion af synet. Vælges sådanne produkter kun læge, der konstant overvåger sundhed organer syne og tildeler behandlinger for deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.