TravelingRetninger

Georgisk Road Militær - historie og modernitet. Stat, trafik, vejr, og passerer de steder på kortet georgiske Military Road

Georgisk Military Road er den nøjagtige længde af 192 km. I 1799, i henhold til datoen for de mapper på den justeret uafbrudt kommunikation. Mileage er markeret langs vejen. Hvis du foretrækker at gå ud til fods eller med bus, kan du se en hvid vejskilt. På hver side af afmærkede kilometer fra Tbilisi og Ordzhonikidze. Her stammer den georgiske Hærvej, som har et kort i rejsehåndbøger.

oversigt

Georgisk Military Road (billedet vist nedenfor) løber gennem de fire administrative distrikter i landet: Tbilisi, Dusheti, Mtskheta og Kazbek. Sammensætning befolkning data regioner henviser til de områder etnografiske som Mtiuleti, Kartli og Mohevi. Det vigtigste besættelse af de lokale er landbrug og dyrehold. Nu mest omfattende landsbyer betjene små virksomheder, der er involveret i behandling af mineralske råstoffer og landbrugsprodukter.

moderne muligheder

Georgisk Military Road i dag er den korteste vej fra Ordzhonikidze til Tbilisi, eller omvendt. 5:00 - dette er den maksimale tid, som den kan overvindes, derudover er det mest bekvemt. Til sammenligning: længden af jernbanen er omkring 1400 km, og for at gøre en sådan rejse, kan det tage op til 35 timer.

Ruten begynder i dalen af floden Terek, derefter stiger til over det, passerer klipper og kløfter, siv op til korset Pass. Georgisk Military Road hænger over dalen af Aragvi, her stammer Mletsky afstamning. Det udvider derefter og bliver mere rummelige. På den side kan du se det flade åbne rum, oversået med frugtplantager og haver. Så venstre, derefter højre blinkede forskellige bosættelser. Yderligere, for at opfylde den gamle hovedstad i Georgien - Mtseha. Efter at have foretaget farten på tværs af Kura, de rejsende kommer til Tbilisi. Scenic skønhed, majestætiske bjerge - alt dette gør det muligt at overskue den georgiske Military Road i dag. Vejret er omskifteligt, på en klar dag kan man se alle skønheden i området.

historiske oplysninger

Siden oldtiden var kendt sti løber gennem dalen af Aragvi og Terek. I de gamle krøniker har nævnt om denne vej. I et essay om Iberia græske historiker Strabo skrev om det som farligt og svært bjergsti. Rejsende, der vovede at gå denne vej, havde en farefuld rejse. Vi var nødt til at kravle op langs stierne, så smal, at de er fri til at bryde op to personer var umuligt. Fæstningen ligger i Daryal Gorge, i den mest utilgængelige og smalle bånd. Dette sted blev kendt som "porten af Georgien." Bekræftelse af dette er i krøniker. De siger, at de nomadestammer fra den nordlige side jævnligt ransaget. Af denne grund, blev dekretet af en af de georgiske konger af den smalleste del af kløften Darubal lagt sten. Senere en af fæstningen blev bygget høje klinter. Træ porte, jern-bundet, hængt op på granitklipper nær det. "Darian" på persisk sprog betyder "Gate af Alans". Allerede i begyndelsen af vor tidsregning Alans afgjort på Kaukasus. De førte uophørlige krig med Iberia, som er baseret i Georgien, for besiddelse af de bjergpas. Dette fremgår af den historiske rekord. Folk kalder kløften Aragviyskimi porten. Ruinerne af en gammel fæstning engang havde militær betydning, bevaret til vore dage. Georgisk Military Road ligger nu blandt de maleriske udsigt. Undervejs kan man beundre en del af den østlige væg, som kaldes "The Castle of Tamara".

udvikling

Den værdi, der havde den georgiske Hærvej, er steget over tid. I feudale tider, har storhedstid landet sin rolle som handelsvej steget markant. I det XVIII århundrede de russiske-georgiske relationer er blevet tættere, med den efterfølgende dannelse af en militær alliance. Så begyndte den næste fase af motorvej udvikling. Under regeringstid af Katharina II russiske militær blev sendt til Georgien, mens i løbet af de russisk-tyrkisk sammenstød georgiske soldater deltog i kampen mod tyrkerne i det sydlige Kaukasus. På dette stadium, banen var uslebne i alle henseender. Stien langs den blev parret med hårdt arbejde og et stort spild af tid. For eksempel i 1799 afstanden fra Vladikavkaz til Tbilisi russisk løsrivelse under kommando af general Lazarev overvandt mere end 30 dage.

betydning

Efter dannelsen af de to landes alliance georgisk Military Road er blevet endnu mere strategisk betydning. Dengang blev det kaldt "Daryal". Det er begyndt processen med genopbygning, som krævede en hel midler. Til beskyttelse af rejsende over hele begyndte vejen at dukke befæstninger. Den første skanse blev bygget i begyndelsen. Strukturen bestod i at styrke vagttårn og kaserne, som husede en beskyttende garnison. Placeret i nærheden af vejen taverner, hvor trætte rejsende kunne spise og hvile inden turen går tilbage på en lang rejse. Militære befæstninger kaldet skanser, gav stednavn Redant. Mod syd blev det bygget Dzheharovskaya fæstning. Dens ruiner er også bevaret til i dag. I den første halvdel af det nittende århundrede i Daryal Gorge bygget en anden befæstning, bestemt til militær garnison. Interiøret er helt forsvundet, mens væggene stadig står. Dusheti til landsbyen vejen blev bragt i 1859. Efter fire år, det holdt sin officielle åbning. Så det fik sit nuværende navn i stedet for den tidligere.

Af særlig vigtighed under Anden Verdenskrig

Georgisk Military Road spillede en vigtig rolle under Anden Verdenskrig. Det var den korteste vej, der forbinder det sydlige Kaukasus og Kaukasus. Georgien var under angreb af de tyske fascistiske angribere. Soldater forsvarede Ordzhonikidze, blev dræbt. I områder der støder op til den georgiske militære Highway mod vest og nord, det var den mest blodige og hård kamp. I disse steder blev det udført en heroisk kamp for Kaukasus. På den sydlige bred af Terek og Urukh blev udpeget en af linjerne. Det gik bedre dannelsen af de tyske fascistiske angribere. Efter militæret beslaglagde en del af Maikop og det nordlige Kaukasus, de forsøgte at komme til oliefelterne i Grosnyj og derefter bryde i Baku, og derfra med militære veje - i Georgien.

Baggrund og motiver af sammenføjning

Georges afhandling konkluderede i slutningen af det XVIII århundrede, designet den russiske protektorat løbet østlige Georgien. I nabolandene i en sådan aftale har forårsaget en bølge af utilfredshed. Tilskyndet af Tyrkiet Dagestan bander blev almindeligt at arrangere ødelæggende angreb. I 1795, den persiske krig erobrede Tbilisi, plyndret det og brændt ned til grunden. Riget blev truet med ødelæggelse. Befolkning tilbagegang har nået et kritisk punkt. Den sidste georgiske konge blev tvunget til at bede om hjælp fra den russiske regering for at redde staten fra den fatale ødelæggelse og udslettelse.

Den sidste etape

I 1801, Georgien endelig sluttede Rusland. Manifestet blev underskrevet på denne 12. september. I denne situation, det var den eneste løsning for landet, på grund af de mennesker, der er truet af trælbinde Persien og Tyrkiet. På det tidspunkt, religiøse og kulturelle udvikling i de to stater var den mest lignende, mens den på samme niveau. Desuden Rusland i besiddelse af den nødvendige styrke, der var i stand til at skabe de nødvendige betingelser for udviklingen af produktive kræfter i den georgiske stat og forene uensartede territorium.

geografiske aspekter

Den nordlige del af ruten løber gennem den etnografiske område Khevi. Dette ord i georgisk sprog betyder "slugt". Af denne grund, de lokale kaldte canyon-mænd eller mohevtsami. Nu distriktet dækker et areal på over 1.000 kvadratkilometer. Det strækker sig fra landsbyen Øvre Lars til korset Pass. Befolkningen - omkring 9000 mennesker. Ifølge de administrative regler Heavy hører til Kazbegi distriktet, som omfatter to og fire ossetiske georgisk landsby råd. Kazbegi er det administrative centrum i regionen. Relativt nylig, kom han status af en by. I Kazbegi guider ti år siden stadig er udpeget som en landsby. Den tidligste bosættelse i regionen, der ligger i kløften af Sno Gudashaurskoy Aragvi og Terek. De opstod længe før vor tidsregning. Adskillige århundreder siden Heavy-distriktet blev inkluderet i hertugdømmet Aragvi. Senere blev det omdannet til et selvstændigt område og opdelt i flere områder. Overlegenhed blandt dem tilhørte distriktet Edo, hvis centrum var St. Stephens - det gamle navn for byen Kazbegi. Det er forbundet med navnet på en munk, der engang havde reddet beboerne i landsbyen fra oversvømmelser.

teknisk gennembrud

I 1814 blev trafikken på georgisk militær Highway muligt for hjulkøretøjer. Senere blev det arrangeret en hurtig e-mail, der er bundet Tiflis til St. Petersborg. Tyve år senere, med denne måde at uafbrudt hest postvæsen blev organiseret. Fastholdelse af en regelmæssig og sikker passage krævede konstante reparationer. Hvad jeg var på det tidspunkt den georgiske Military Road? Status for aflevering på det rette niveau understøttes af de lokale. særlig farligt og vanskeligt at overvinde de områder omkring det, og i Daryal Gorge er. På dette tidspunkt, opstår ofte fænomener som snedriver og laviner. For at beskytte rejsende, der krydser den usikre zone, måtte konstruere en konkret galleri.

Den berømte stejle

Direkte bag pasning af en meget stejl vej. Dette er den berømte Mletsky afstamning. Han efterlader mere end 200 meter ned i dalen af floden Aragvi. Processen af sin konstruktion begyndte i tresserne i det sidste århundrede. At lede et projekt bestilt BI Statkovskogo. Efter ingeniøren tilbage fra en rejse til Vesteuropa, præsenterede han en plan for genopbygningen af vejen sadlen. Projektet blev godkendt. Konstruktionen varede i seks år. Mletsky afstamning blev bygget i en meget vanskelig og farlige forhold. Bygherrer måttet overvinde mange forhindringer for at skære ned skridt ind i klipperne, som kunne trygt opretholde balance og arbejde. Ikke desto mindre, er resultatet fortjener alle ros. Mletsky afstamning er et fremragende eksempel på ingeniørkunst, der påvirker glathed af vejen linjer. Ved slutningen af nedkørslen er der en kilde med en swimmingpool.

aktuelle realiteter

Siden 2006, af Rusland georgiske Military Road er lukket på ubestemt tid. Den formelle årsag til suspensionen af transport fungerede som en rekonstruktion af checkpoint. Faktisk forlade Den Russiske Føderation til Georgien i vejtransport lovlig måde var umuligt. I 2010 kontrolrummet igen begyndte at operere. Til Armenien, åbningen af grænserne og genoptagelsen af kommunikation er af afgørende betydning. Georgisk Military Road er åben igen, og omkring en tredjedel af republikkens gods kan transporteres lige over det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.