HobbyHåndarbejde

Hund maske deres egne hænder

Efter at have læst denne artikel, vil du være i stand til at gøre deres egne smukke hund maske, som kan sættes på et karneval eller en børns part. Du vil lære flere måder at fremstillingsindustrien - fra papir, filt og polymer ler. Lad os komme i gang.

Papir hund maske på hovedet

Lav en maske lige nok. Du skal bruge tykt farvet papir eller pap, lim, saks. Hvis der ikke er farvet papir, kan du tage en enkel og dekorere det så maling, markører eller farveblyanter. Du kan bruge en skabelon, som du kan se nedenfor.

Første snit silhuet af brune pap ansigter. Så kan en lyserød trekant næse og mund. Skær slidser til øjnene. gøre øjenbryn lavet af sort karton. Lim alle delene sammen. hund maske lavet af pap klar! Nu skal du bare nødt til at sy eller lim elastikken til fastgørelse til hovedet.

Varianter af fremstilling af sådanne masker kan indstilles. Derudover kan du lave en tredimensionel ansigt, hvis du gør det ud af trekanter, som derefter limet sammen.

Filt Hund maske deres egne hænder

Til fremstilling af masker er bedre at købe en tyk og tæt filt, da sådant materiale vil rynke mindre og bedre til at sidde på hans hoved. Du kan bruge en skabelon, som er vist ovenfor, eller tegne deres egen, for eksempel som på billedet nedenfor.

Først og brun filt, klippe hundens snude. Du kan bare dække op kanterne, så de bliver stærkere. Lav store slidser til øjnene. Så kan beige filt patches omkring øjnene (så du fremhæve øjnene). Så sy tråden brune næse eller også gøre det ud af filt. Det skal bemærkes, at masken i sig selv er bedre til at lave en tyk og tæt filt, øjne og næse kan være lavet af tyndt. På den forkerte side sy tyggegummi eller to reb til at fastgøre masken til hovedet. hund maske lavet af filt klar! du kan lave et brag på hovedet af den kunstige pels, hvis det ønskes.

Sådan laver du en hund maske lavet af polymer ler

Lav en hund maske lavet af polymer ler er meget vanskeligere og dyrere end papir eller filt. Men resultatet er det værd. Først skal formen af næsepartiet af papmache. Blanketten skal være tyk nok til, at det ikke er at sælge på modellering. Derefter tage ler og rul den til en tynd pandekage tykkelse på højst fire millimeter. Fastgør det resulterende lag til at danne en papmaché og glat. Ler skal sidde fladt på maske lavet af papmache. Hvis et eller andet sted i reservoiret brød, luk derefter op den resulterende huller plast. Glat eventuelle ujævnheder. På dette stadium også gøre pels tekstur med en tandstikker eller syning. Zatoniruyte maske pulver til leret eller tørre pastelfarver. Foretag huller på siderne. Sæt det i ovnen i en halv time eller en time. Fjern masken og lad den køle. Nu, hvis du vil kan du male maling maske (bedre at tage acryl).

Prolachte produkt grind uregelmæssigheder, hvis nogen. Bind et reb til hullerne eller tyggegummi. hund maske er klar! Du kan tilføje det, hvis det ønskes kunstig pels.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.