SundhedAlternativ medicin

Hvad er tryksår? Hjem Behandling folkemusik retsmidler - effektive og nemme opskrifter

Liggesår - dead væv, der dannes som følge af kompression. Berørte mennesker patologi, længe placeret i den samme stilling. I liggende stilling og en siddende blodgennemstrømning er forstyrret, hvilket resulterer i nekrose udvikler sig, og derefter - liggesår.

Hjem Behandling af folkemusik retsmidler kan hjælpe med at lindre patienten af denne ubehagelige sygdom. De mest modtagelige mennesker med vitaminmangel, anæmi og metaboliske forstyrrelser. I denne kategori af borgere kan forekomme lignende fænomen i løbet af dagen. Før beskriver de metoder til behandling, er det nødvendigt at forstå, hvad symptomerne observeret hos mennesker.

kliniske billede

De første tegn på sygdommen - hud bleghed, smerter og hævelse af fremkomsten af bobler dække beskadiget. I mangel af rettidig lægehjælp begynder nekrose af væv og periost. Patologi går gennem fire faser, og jo højere den er, jo sværere er det at komme af med liggesår. I den afsluttende fase begynder patienten en øget tab af huden, også lider knogler og muskelvæv. Dødbringende for mennesker liggesår. Hjem Behandling folkemusik retsmidler bør være under streng lægelig kontrol, især i fjerde fase af sygdommen.

komplementære behandlingsformer

Slip af dette fænomen er ganske enkel, men kun i den indledende fase af sin udvikling. Først skal du rense det berørte område med særlige spritservietter, og først derefter anvende medicin til liggesår. Behandling (salver, olier, cremer, tinkturer) stoffer såsom "Levomekol", "Solkoseril", "Aktovegin" og "Levosin" vil medvirke til at reducere inflammation og lindre komplikationer. Hvis det slutter sig en sekundær infektion, derefter udnævnt antiseptiske og antibakterielle stoffer.

Store berørte områder rengøres kun operativ metode - overførsel af blødt væv. Når terapi er påkrævet for at bruge bandager, til dressinger og patches hjælpe med at forhindre krølning. Infusioner og afkog af lægeurter også bidrage til at fjerne liggesår. Hjem Behandling folkemusik retsmidler udføres i kombination med traditionelle metoder.

Helbredende opskrifter baseret på vegetabilske komponenter

1. gør indsamling, hassel, burre, tricolor violet (i lige store mængder) og to dele af trefarvet violet. 20 gram forseglet græs indsamling 0,5 l kogende vand i en halv time og derefter infunderet. Drikker tre gange dagligt i 130 ml.

2. Heal små områder vil hjælpe løsningen af strålende grøntfoder. Væske påført på det beskadigede område to gange om dagen, sat på toppen klud dyppet i en opløsning af kaliumpermanganat.

3. Smelt smørret pakke (to hundrede gram), poppel knopper tilføje til det (10 gram) og knust egebark (20 g). Masse madlavning i et vandbad i ti minutter og filtreret. Påfør salve på de ømme områder.

4. Opvarmet hundrede gram oliven (vegetabilsk) olie, voks sættes (tændstikæske) deri, bringes blandingen til en ensartet konsistens. For at sætte på tryksår.

Hjem Behandling folkemusik retsmidler giver positive resultater, hvis det gøres det mindst en måned. En terapeutisk virkning kan opnås ved hjælp af alkohol. Væske (30 g) fortyndet i vand og tør det pint hud. I stedet alkohol er vodka, Köln og eddike. Også, hyldebær, rå kartofler, honning, Calendula udførte behandling af liggesår.

Tips og anbefalinger til forebyggelse af sygdom

For at håndtere sygdommen, selvfølgelig, det er muligt, men det er bedre at forebygge det stikning til de grundlæggende regler:

- ofte skifte stilling,

- Vælg en elastisk madras uden buler og fordybninger,

- normalisere sin menu, som mælkeprodukter, frisk frugt, grøntsager, korn og forskellige kød bør medtages,

- drikke per dag til to liter vand,

- observere god personlig hygiejne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.