HobbyHåndarbejde

Origami moduler til begyndere

modul tillader dig at oprette origami papir figurer af enhver kompleksitet, størrelse og konfiguration. Denne konstruktør, hvert stykke er kun manuelt, og disse dele er undertiden kræves meget. Men hvad var resultatet! Næsten levende dyr og fugle, fantastiske blomster og bygninger, endda legetøj - som netop ikke gør mester origami trekanter uhøjtidelig.

For at mestre origami modul kræver ikke en masse tid. De vigtigste ting - at lære at samle modulet. Det er bedst at se, hvordan det gøres af erfarne håndværkere, eller bare finde en video på internettet, hvor langsomt og med alle de noter vist på fingrene. Når detaljerne er opnået er godt, kan du hente kredsløbet. Modular origami ofte går flertrins cirkler. Ved addition og subtraktion af elementer i hver successiv tier figur forstørret eller indsnævret i overensstemmelse hermed. Også en del figurer kan adskilles og ender på egen hånd, såsom vinger en fugl, grene mm

Det første skridt i at skabe origami modul er produktionen af modulet. For at oprette det får brug for en papir rektangel er 1/16 eller 1/32 af det ark størrelse A4. Med andre ord vil en af albummet ark 16 eller 32 blive frigivet modul, afhængigt af størrelsen af den fremtidige udformning. At gøre formen mere elegant, bedre udføre en del af rektanglerne mindre format ved at dividere den korte side af pladen i 4 dele og lang - 8.

Fold rektangel bredde på midten, så det blev 2 gange smallere. Nu igen i halve, men længden. Markere foldelinien og udfolde sig. Så denne linje, der er, til midten, bøje sig ned en af de øverste kanter i en vinkel, er det meget lig samlingen af et papir båd. Så bøje sig ned og den anden kant. Dele af parterne vil optræde på den vigtigste del af et par millimeter. De har brug for til at bøje bagover og lidt hjørner hængende rundt - indeni. Nu får jeg den rigtige ligebenet trekant, som kun mangler at fold i halvdelen langs midten fold linje, der er allerede planlagt. Fold så på en ekstern hjørne enhed blev dannet to lommer.

Når flere moduler er klar, så prøv at forbinde dem: hjørnerne er indsat i lommerne på en af de to andre, og således dannede figuren. Nogle gange er de fastgjort til lim, nogle gange - nej, det hele afhænger af præferencer master.

Gør origami modul kræver en foreløbig opgørelse af antallet af dele af en bestemt farve, men skønheden i denne form for aktivitet, som du altid kan ændre ideer i farten, at ændre nogen dele uden tab af kvalitet. Selvfølgelig er dette kun muligt, hvis i færd med at indsamle du ikke indsætte delene sammen. Papir er bedre at tage tætte, ikke tyndere end 80 gram per kvadratmeter, og vælg en farve dobbeltsidet - og hendes ansigt, og vrang malet, arbejder langt mere bekvem.

Egnet til reference med modulær origami praksis ordning "træ af moduler."

  1. Det nedre lag. Basen er sammensat af 15 moduler samles på en cirkel 7 (inde), hvorpå der er trukket lommer 8 (udenfor). Så for hvert par af ekstern 8-1 er bygget på et andet par af partielle moduler dermed bliver basen bjælker 5 og det begynder at ligne et snefnug. Endvidere er hver bjælke bygget op til den værdi, som kræves af design.
  2. Adapter. Det er ligesom begyndelsen tier består af 2 rækker eller 15 moduler.
  3. Det andet lag. Det er, som den første, men med mindre diameter.
  4. Adapter.
  5. Den tredje tier ...

Dette efterfølges af et tilstrækkeligt antal af etager til dial-snefnug består øverst af 6-eller 8-moduler.

Går træ på et træ spyd stukket ind i solid og tung base, for eksempel en urtepotte fyldt med ler. På toppen er fast stjerne, også af ler eller papir.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.