HobbyHåndarbejde

Hvordan til at dekorere de støvler med deres egne hænder. Hvordan til at dekorere støvler til drenge og piger

Enig i, at enhver, selv den bedste kvalitet sko, varme fødder er ikke dine børn om vinteren frost bedre end almindelige støvler. Det er det, det er almindelig.

Og så du ønsker at baby fødder var ikke kun varme, men også sko med dem årsag beundrende blikke af andre. Hvordan man kan opnå en sådan kombination? Meget simpelt - læse denne artikel, og du vil lære at dekorere støvler til børn hurtigt og smukt. Konventionelle grå eller sorte støvler ser ret kedeligt. Vend dem i unikke mesterværk du vil være originale og stilfulde ideer skitseret nedenfor.

decor ideer til unge herrer, eller Hvordan til at dekorere støvler til drenge

Du sandsynligvis ikke set på salg på markederne i smukt dekorerede støvler. Men de fleste af dem er indrettede med perler og pailletter. Men denne mulighed kan ikke kombineres med den maskuline karakter af dine krummer. Derfor vil vi overveje andre muligheder for udsmykning, mere alvorlige. Der er flere smarte løsninger, der reagerer på de mange spændende spørgsmål: "Hvordan til at dekorere støvlerne?"

gøre ansøgning

For eksempel, indretning i stil med applikationer - hvordan er denne mulighed? Velegnet til din lille mand? For at gøre det til en realitet, du har brug for et stykke gammel filt eller filt. Og tyk nål, tråd, der passer applikationen eller fugtbestandige klæbemiddel til stof. Først finder vi en passende billede. Bedst af alt, hvis det er bare en silhuet. Følgende billede er en figur af en bjørn, men du kan vælge en hvilken som helst anden, og du kunne lide barnet. Overfør billedet til filt, skåret ud og tillægger støvler med hjælp af tråd og nål eller ved hjælp af lim. Det er alt. Dette er den nemmeste løsning. Hvis du ønsker at komplicere det lidt, kan det være en multi-color anvendelser af flere tegn eller udføre yderligere dekorative elementer på den øverste kant af støvlerne. Naturligvis vil det mere kompliceret udgave tage dig mere tid til at udføre, men resultatet vil være mere fremtrædende.

I øvrigt kan vi konstatere, at denne version af udsmykningen af børns støvler kan være hensigtsmæssigt for piger. Bare ændre farven og formen af ansøgningen. Dette vil hjælpe dig med at finde en nem løsning om, hvordan til at dekorere støvler til piger. De vigtigste ting her - din fantasi.

Hvordan til at dekorere børns støvler? universel udgave

Her er en anden oprindelige idé. Meget ofte i garderoben baby der er ting lavet i form af mundkurve af dyr. Det kan være huer, vanter, sokker og så videre. Så lad os ikke glemme skoene og lære, hvordan du kan dekorere dine støvler i samme stil.

Alt hvad du behøver for dette - trimning filt, velegnet til skygge til filt støvler, maling på stof, nål og tråd, kan du også købe "øjne" præfabrikation og lidt fantasi. Du kan komme til at arbejde.

På billedet er to eksempler på støvler, lavet i form af mundkurve af dyr. For en dreng er mere egnet løsning med grævling til piger - med en kat. Grundlæggende kan du vælge noget andet dyr, måske endda et barn vil fortælle dig, at de foretrækker. Børns støvler til at dekorere deres egne hænder i denne stil vil ikke være for dig nemt.

Støvler-grævling

Option støvler i form af næsepartiet grævlingen indebærer anvendelse af maling. Udførelse af farvning, kan du fortsætte til konsolideringen af ørerne og øjnene. Du kan enten bruge lim eller en nål og tråd. Brug hvad du vant. Fastgør tapperne på siderne af støvler, lige under øjenhøjde. Badger næse kan betegnes med maling, eller gøre det fra et stykke filt eller filt.

kattens snude

Boots-kat fremstillet på samme måde. Den eneste forskel er formen på ørerne og øjne og næse, og overskæg kan broderes ved hjælp af garn til strikning. Ja, en meget original look og haler på støvlerne. Placere dem på ryggen, vil vi få en endnu større lighed for dyret end behage babyen. Du er nu bekendt med endnu en måde at forklare, hvordan at dekorere støvler.

For dem, der ved, hvordan man strikker

Her er en anden idé. Men denne mulighed er kun egnet til dem, der ved, hvordan man strikker. Der er ikke behov nogen lim eller andre yderligere materialer. Strikkepinde og garn - det er alt, hvad du behøver. Match det til dine følte støvler i farve garn. et par lyse farver kan bruges til børnesko. Fjern skæppe på den øverste omkreds af støvler og en skive på egerne i et passende antal loops. To nåle kan bruges til denne strikning eller fem, som du foretrækker. Fordelen ved den sidstnævnte mulighed er manglen på et søm i det færdige stof.

Rækkefølgen af udførelse af anlægsarbejder

Så vælge en passende jacquard mønster (billedet er en kombination af hvid og grå garn) eller hæves og strikket stof den ønskede længde. Efter at du har brug for at sikre det med indersiden af støvlerne og vende sig væk til højre side. Alt - dine unikke støvler er klar! Disse vil være meget svært at overse.

Bemærk, at denne måde at dekorere børns støvler velegnet til både drenge og piger. Det hele afhænger af farve og mønster. Hvordan til at dekorere støvlerne, hvilke farver til at bruge, hvor bred for at gøre revers - beslutte, styret af sin smag.

Den sværeste i udførelsen af indretning til støvler

Afslutningsvis vil jeg gerne dele med dig tanken om at dekorere de støvler med hjælp af broderi. Hvis du har en misundelsesværdig tålmodighed, vedholdenhed og nøjagtighed, så vil du helt sikkert være en kraft til at realisere denne idé.

Du skal bruge en nål til broderi, silke tråd og et smukt mønster. Selvfølgelig gøre jobbet vil være lettere, hvis du har de færdigheder af broderi broderi. Du behøver kun at justere at brodere på filt overflade. Måske den første gang vil ikke komme ud meget godt, men i processen med opnåelse af erhvervserfaring og dygtighed, vil du hurtigt mestre denne teknik. Jeg er enig, at alle de vanskeligheder overvindes af dig, er det endelige resultat. Efter alt, støvlerne er i sagens natur meget holdbare. Det betyder, at mere end én baby vil være i stand til at vise dit arbejde, lytte til rave anmeldelser fra andre.

De simpleste ideer til dekoration støvler

Og her er hvordan du kan dekorere dine støvler til dem, der til disse formål ikke altid har tid.

For første mulighed ville kræve lyse garn og tyk nål. Threading en nål garn segment og på forsiden af støvlerne gør broderi, der minder om blonder (store krydser). På det du vil tage et maksimum på 10 minutter i slutningen af en snøring reserve ægthed. Fæster forberedt på forhånd kvaster fra samme garn eller pomponer. Vi binde et bånd på og bære disse støvler med glæde.

For den anden mulighed, skal du bruge en smuk fletning eller blonder, rhinestones og lim. Så det hele afhænger af din fantasi. Fletning kan placeres langs den øverste kant af støvler, og resten af overfladen for at dekorere med rhinestones. Gør det med hjælp fra limpistol er meget praktisk og tager ikke meget tid. Men resultatet er ikke ligefrem gå ubemærket hen.

Begge disse nemme måder indretning svar på dit spørgsmål er: "Hvordan til at dekorere støvler til piger?"

Og for at skræddersy disse muligheder for mænd, kan du blot erstatte den første udformning af garnet farve, og i det andet erstatte fletning og krystaller, såsom dekorative kæder og ornamenter i militær stil (stjerner, ankre, spænder og så videre).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.