HobbyHåndarbejde

Blomster med sine egne hænder - en enkel og originale

I den moderne verden er det meget populært og værdifuld håndlavede. Mange husmødre (og ikke kun, som, selv meget travle mennesker) finde noget at gøre for sjælen, for at distrahere fra de huslige pligter. En af disse interesser - blomsterne med sine egne hænder. De findes i forskellige former for håndarbejde - scrapbooking, kanzashi, perlebroderi, modellering af kold porcelæn og polymer ler, osv også. Kunstige blomster med sine egne hænder lavet af skrot og affald - plastflasker, kartoner, aviser og gamle ting.

De mest populære blomster af papir og stof. En af de muligheder, hvordan man gør blomster med sine egne hænder fra papiret - gør det formede dorn (eller klippe med en saks) nogle blomster, lim dem på hinanden (for pyshnoty) og dekorere midten af en sten eller strazik. En anden mulighed - gardenia. Igen skal du nadyrokolit store blomster (eller navyrezat), suge dem i vand og fjern hurtigt. Så spidsen af blækket dunk tidligere fortyndet med vand. Og foldet fletning otte kronblade. Så nedbrydes og lad det tørre. Ved at kombinere to sådanne blomst til en anden, og placere i midten af en støvdrager, får vi en gardenia.

Stof blomster med dine hænder får meget varmt og luften føles. Valg og former meget. Lad os overveje nogle af dem. Den nemmeste måde - at tage båndet (satin, organza, silke) og hængte den på en tråd i den ene ende til at danne en krave. Tilslut derefter enderne af båndet. I midten af perlen sy eller lim Bijouteri sten.

Idet det lange stykke klæde (bredde 12 cm), er det nødvendigt at vride de flade overflader. Startende fra midtvejs blomst ved at øge en diameter mere. Hvori twist ikke kun perifert, men også dreje sig stofstrimlen. Spidsen skal altid sikre bunden af lim.

En anden mulighed - rosa satin. Til dette er det nødvendigt at skære skiver fra satin bånd (eller et stykke af materialet) og enderne af stearinlys til at brænde dem. Det er vigtigt at gøre det meget forsigtigt - legkozagorayuschayasya stof. Og holde cirklen behøver ikke direkte over ilden, og den side, at han kun brændt varm temperatur. Du kan gøre dette med en lighter på den mindste tid. Det næste skridt - at samle. Du skal lægge alle de kredse i den kommende blomst og sy eller lim (i dette tilfælde er det bedre at bruge limpistol). Og glem ikke at holde sig (at sy) midtvejs. Dette kan være en perle, strazik, sten, støvdragere.

Det er nemt at tage den næste blomst. Du skal bruge et stof, der ikke torochitsya når cut. Fra denne nedskæring cirkler af samme diameter. Hver af dem tilføje op fire gange og sy hver for sig. Så har du brug for at indsamle alle de resulterende nål kronblade sammen. Det er bedre at sy dem på en pap base - skåret fra den tætte kardstoka kreds af mindre diameter end antaget blomst, og få den til at vedhæfte kronbladene. Mellemøsten, er ikke nødvendig. Det viser sig, at hovedparten og meget luftige blomst.

Det viser sig, gør blomsterne med sine egne hænder er ikke så svært. De vigtigste ting - at ville lære. Og så kan du eksperimentere med stoffer, lag og farver, hvilket skaber mesterværker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.