HjemlighedKonstruktion

Socket indbygget i bordpladen: formål og funktioner i installationen

I udviklingen af fremtidens køkken design skal tænke på forhånd, hvordan og hvor vil blive placeret udløb. Byggeriet markedet tilbyder en række arter. De adskiller sig i deres parametre, men det vigtigste, de har - er den sikkerhed og brugervenlighed.

En sådan innovation er indbygget i køkkenbordet optrækkelige sokkel, almindeligvis optrådte for nylig. Tidligere har en sådan anordning været på alles sind, har der været en begrænset kapacitet til at designe og form. Socket indbygget i køkkenbordet, er ikke blot et stik til elektriske apparater, og ægte møbel. Nysgerrige øjne kan ikke se, hvor det er placeret. Da stikket skjult under en særlig hætte. Desuden er det er en meget bekvem enhed gør det muligt at skjule fra fugt og spray kilde til mulig kortslutning og brand. Blok sockets forsænket i bordpladen er sædvanligvis monteret i den øverste del af køkkenbordet, og på dens overflade er kun en hætte med en foldbar håndtag, for at fjerne skjulte udløb om nødvendigt.

Socket, indbygget bordplade: væsentligste bestemmelsessted

Denne enhed bruges til at tilslutte en række af elektriske husholdningsapparater. En overflod af forbrugerelektronik er i øjeblikket opmuntrende hylderne i butikker og supermarkeder. Det blendere, mixere, Multivarki, mikroovn og andre apparater, uden hvilke det er meget svært at forestille sig moderne køkken. Derfor er tilstedeværelsen af køkkenet flere madsteder som nødvendigt. Denne opgave kan nemt håndtere forskellige former for stikkontakter, indlejret i køkkenbordet.

Fordele ved skjulte stikkontakter

Indbyggede stikkontakter i bordplade (foto vedhæftet) give køkkenet en visuel orden og komfort, fordi det praktisk talt ikke give sin tilstedeværelse. Markant spare tid på at søge efter strømforsyningen, kræver ikke at trække lange kabler, forlængerledninger og andre ting. Og, som allerede nævnt, sådan forbindelse i høj grad reducerer risikoen for en kortslutning i nettet, da de ikke falder spray olie og vand ved tilberedning. De sparer væsentlige arbejdsområdet. De vigtigste fordele: funktionalitet, ergonomi, attraktivt design. En sådan moderne stikkontakt er meget populær med alle, uden undtagelse, værter.

Hvordan man vælger en sokkel

Udvælgelse af forretninger - en ganske alvorlig proces, der kræver særlig opmærksomhed. Først og fremmest må vi ikke glemme, at vi har at gøre med den aktuelle. Her er nogle tips:

  • Før du køber, inspicere produktet. I dette tilfælde vigtigt ikke kun at designe, men frem for alt mangel af mekaniske skader.
  • Hvis du har brug for at tilslutte en lang række teknikker til at vælge jordforbindelse.
  • Hvis huset er beboet små børn, anbefales det at installere stikkontakten, nøglehullet.

virkemåde

1. Klik på hullet i låget.

2. Træk udløbet fra køkkenbordet.

3. Tilslut krævede apparatet.

4. Drown udløb efter frakobling af enheden på plads.

Udtrækkelig stik, indbygget køkkenbordet kan dovorachivat i alle retninger, og endda rotere 360 0, hvilket er meget praktisk at bruge.

Den moderne marked tilbyder en række muligheder for disse produkter, med et bredt udvalg af farver. Nogle indbyggede stikkontakter er baggrundsbelyst i forskellige farver.

Udførelse af installationsarbejder

Indstilling af stikkontakten i bordpladen er meget ofte udføres in-house. Det kræver ikke meget arbejde og tidskrævende. Først og fremmest skal du sørge for at slukke i elektriske panel drevet. For ekstra sikkerhed, kan du bruge gummihandsker.

Nu kan du begynde installationen stik. For at gøre dette, forberede køkkenbordet, mærke på det uddybe størrelsen af produktet, skal du indsætte stikket og skru det medfølgende skive.

Tilslutning af elektrisk installation til vekselstrøm sker gennem en konventionel prop.

Det vigtigste i processen med forberedelse og installation - ikke beskadiger ledningen. Hvis du ikke har de færdigheder af el-arbejde, bedre arbejde til fagfolk.

stikdåser Legrand

Det franske selskab Legrand, som har fået ry på verdensmarkedet af høj kvalitet elektrisk udstyr, vil snart fejre sit 150 års jubilæum. For folk bevandret i elektrisk Legrand stikkontakt - en garanti for kvalitet. Når det er påkrævet installation af strømforsyning system, de professionelle har en tendens til at vælge de produkter af denne bestemt mærke. Rækken af produkter er meget stor og kan tilfredsstille de mest usædvanlige og dristige indretningsarkitekter.

Indbygget stik i bordpladen Legrand et forøget niveau af slag, støv og fugt beskyttelse. Blokke udstyret med et fjederbelastet låg, der åbnes ved 180 °, og hærværkssikret hætter med specielle skruer til montering i en monteringsboks. Efter at have trykket enhed jævnt udvider. Gjort udløb af korrosionsbestandigt metal.

Egenskaber

Fatningen er indlejret i en bordplade, den har følgende fordele:

  • Dækklodsen og ramme lavet af metal, der tilvejebringer slagfasthed.
  • Der er gummipakninger giver beskyttelse støv og fugt.
  • Blokke er fremstillet i et ultratyndt design: rammen har en tykkelse på 2 mm.
  • Omkring hætten rumme en LED-baggrundsbelysning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.