HjemlighedKonstruktion

Etagedæk

Lofter i bygningen er der omslutter (de er adskilt af mellemrum vertikale) og pejling, er der modtages og transmitteres ved væggen belastning.

Den tidligere, til gengæld til sit formål er opdelt i:

  • gulvplader løsnet sig fra hinanden boligområder gulve;

  • loftsrum, de deler på loftet og det gulv, som folk lever;

  • kælder, som isolere kælderen i de boligområder gulve;

  • kælder, indhegnet fra de underjordiske bolig gulve.

I højhuse i deres antal er domineret af aflukkede rum, som er genstand for en lang række krav, såsom:

- en vis styrke eller bæreevne, beregnet i udformningen af bygningen;

- stivhed eller neprogibaemost defineret acceptable standarder for udbøjningen;

- Høj lyd isoleringsplader, beskytter den øvre og nedre etage af lydene;

- varmeisolering, især relevant i områder med store temperaturforskelle;

- høj brandmodstand, svarende til de gældende regler for brandsikring;

- omkostninger - minimal vægt og volumen.

Ved opførelsen af mursten, blok og log huse er meget ofte brugt præfabrikerede eller monolitiske gulvplader, som produceres på fabrikker, der producerer armerede betonkonstruktioner. Arkitekter under anvendelse af sådanne separationsteknikker gulve føre overlappet størrelse område til standardstørrelse.

Den næste vigtig forudsætning for en sådan overlapning er deres isolering - påfyldning leddene og ujævnheder af pladerne, eftersom de er installeret, med fokus på loftet i stueetagen. Dette gøres ved hjælp af en cement-sand-blanding. Oven på den udglattede overflade anbringes dampspærrefolie, og det holder isolationslag med en tykkelse defineret Thermal beregning.

Typehus gulv plade er lavet af massivt, letvægts eller beton med hulrum. Sidstnævnte har den højeste isoleringsevne i øvrigt de er lettere, og derfor har en lav belastning på væggene og fundamentet af bygningen. Typisk er disse plader er op til 80 år.

Beam teknologi betyder generelt installere bjælker i en vis afstand fra hinanden. De tjener som basissubstratet, og de passer ind i fyldet, udfører omsluttende funktion.

Bjælker er lavet af metal (karm), træ og beton.

I dag, sten og træ gulv huse blev udbredt overlapning på træbjælker.

Det interval, hvor de er placeret på bærende vægge, er fra halvfjerds til hundrede centimeter. De stærkeste anses sådanne stråle etagedæk, der har et formatforhold på bjælker: syv til fem og et firkantet tværsnit.

Af bjælker stablet rulle af individuelle brædder eller plader, som hældes over sandet. Dette samtidig forbedrer både varmeisolering og lydisolering egenskaber overlapper. Så lagde han på træstammer af bestyrelsen dæksel, som regel i et eller to lag.

Enderne af bjælkerne er indlejret i ydervæggene, og at ved kontakt med kold vægmateriale og de ikke rådner ikke ødelagt, behandles de med et dobbelt lag af tagpap og harpiks.

Trægulv dæk har en række fordele:

- For det første er det meget mere lav pris;

- for det andet, lette vægt;

- derefter forarbejdning ease, høj lyd og varmeisolerende egenskaber, etc.

Til aflukkede rum har god lydisolering, bør gulve ikke være tæt stødende op til væggen. Hele omkredsen mellem behovet for at efterlade et luftgab af en eller to centimeter tykke, som derefter skal fyldes med nogen lyd-bevis materiale, såsom polyethylenskum eller blød fiberplade. Mellemrummet fra toppen er dækket med en sokkel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.