Mad og drikkevarerOpskrifter

Pink laks salt opskrifter

Mange af os er meget glad for fisk, en person, der kan lide stegt fisk, og lidt salt og tørfisk. I denne artikel vil vi tale om saltvandsfisk, nemlig lyserøde laks. Pink laks salt opskrifter , som er rigeligt til stede på internettet og i kogebøger, elsket af mange, men ikke alle ved, hvordan man får det rigtige bejdsning. Sådan lage lyserød laks, bør alle vide, der elsker at spise denne delikatesse fisk. Rød fisk ligesom alt, men det er prisen for saltet laks, "bid", så det er tilrådeligt at lære at koge det. Hertil kommer, intet kompliceret om det. Du vil bruge mindre tid og samtidig spare en temmelig stor sum penge.

Du kan altid værdig til at dekorere din ferie bordet sådan en vidunderlig skål som laks salt opskrifter hjem, hvor saltning, du vil lære af denne artikel. Tabel med røde fisk med det samme får en rig udseende, men på samme tid, behøver du ikke at bruge en masse penge, hvis du lærer at sylte denne vidunderlige fisk. Hertil kommer, at gøre dette, du behøver ikke at være en kok. Pickle fisk kan endda en person, som vidste intet om madlavning. Nå, vil vi ikke tale meget, og gå direkte til sagen: saltet laks, hjemmelavede saltede opskrifter.

Til at begynde med, selvfølgelig, skal købes i en butik frosne lyserød laks. Vælg fisk, der har en behagelig udseende. Bemærk, at der på det det var ikke en tyk is skorpe, laks - fiskene er ikke billig, og det giver ingen mening at betale for vand til en pris af fisk. I butikkerne er der et stort udvalg af denne bemærkelsesværdige fisk kan købes som et renset og hele kroppe. I vores tilfælde, selvfølgelig bedre at købe færdiglavede frosne fileter. Men hvis du kan lide at spare, købe en hel, uflåede fisk, desuden være i stand til at spille i lotteriet at finde kaviar.

Så du har købt frosne hele laks kroppe. Når fisken er lidt optøet, er det nødvendigt at begynde at skære. Skær bugen og fjern indersiden, hvis du er heldig, kan du finde et lille kaviar. Da vi taler om, hvordan man forbereder fadet, saltet laks, saltet kaviar opskrifter overveje enden. Når du renset indvolde, afbrød finner, hale og hoved. Derefter skæres stammen af fisken langs højderyggen og derefter slette det. Og nu jeg nødt til at gøre det meget hårdt arbejde. Arm pincet og fjerne de resterende knogler fra kødet. Hvis fuglen er endnu ikke helt frigive, er knoglerne fjernes ganske nemt. Når du klare alle de opgaver foran dig bør være baseret på to stykker af rød fisk. Hvis hele denne proces ikke inspirere dig, så køb de færdige laksefileter.

Som du sikkert har gættet, er det tid til at forberede marinaden. For at gøre dette skal du blande en spiseskefuld sukker, tre spiseskefulde salt, til en lille allehånde og krydderier smag. Den resulterende blanding grundigt gnide laksefileter. Mange husmødre forveksle dette øjeblik, fordi de er bange for utilstrækkelig saltning eller overdrive fisk. Tro mig, ville intet som dette sker, da fiskene, herunder laks, det har evnen til at absorbere så meget salt som den har brug for.

Nu skal du ombryde hver fisk i et stykke køkkenrulle. Håndklæde er nødvendig for at suge det overskydende vand op fra laksefileter, som overskydende fugt vil forhindre din fisk jævnt prosolitsya. Når du ruller kroppen i håndklæder, læg dem på en tallerken og opbevares i køleskab. Nogle hævder, at oven på fileterne at sætte noget meget tungt. Dette er misvisende og behøver ikke dette, og alt så godt gennemblødt med marinaden. Pink laks meget hurtigt prosalivaetsya og nedkølet det er nødvendigt at stå op kun 7-10 timer. Efter at du har brug for at få fileter, afvaskes overskydende salt og lidt tør. I denne tilberedningen er færdig og klar saltet laks. Du kan klippe det og gøre sandwiches.

Og lad os nu snakke om saltning af laks kaviar, hvis du tilfældigvis finde den. Som du ved, kaviar fisk er i en tynd film, der er nødvendig for at omhyggeligt bryde ud og få alle de æg. Nu omhyggeligt og forsigtigt skylle æggene og læg den på en tallerken. Drys med salt og lidt sukker, hvis du ønsker. Igen, ingen frygt skyde over kaviar som fiskekød vil ikke tage en stor mængde af salt. Bland æggene med salt og let drys med naturlig citronsaft. Alt sted den i køleskabet natten over, og om morgenen til morgenmad sandwich med rød kaviar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.