Mad og drikkevarerOpskrifter

Tart af butterdej med bær: Opskrift

Hvad kunne være mere lækker end kage af butterdej med bær? Til fremstilling af en batch kan anvendes praktisk talt enhver frugt, såsom blåbær, kirsebær, jordbær eller hindbær. Med andre ord, passer til dem, der vokser i haven eller i skoven. Der er mange måder at tilberede kager butterdej med bær. Her er nogle gode opskrifter.

Tart af butterdej med bær: Opskrift

For at forberede en bagning behov:

 1. 500 g af eventuelle bær.
 2. 500g butterdej.
 3. En halv kop sukker.
 4. Tre spiseskefulde stivelse.
 5. Kylling æg.

fremstillingsmetode

For at forberede kagen af butterdej med bær, ikke nødvendigvis at forberede dejen. Det kan købes klar. Dette vil spare tid. Selvfølgelig kan det ske, og som reserve. Til kager viste sig mere mørt og smuldrende, det er værd at ælte dejen tilsættes lidt cognac eller vodka. Det er ikke nødvendigt, men det er denne komponent vil gøre kagen mere lækker. 500 gram dej bør opdeles i dele. En portion bør rulle ud, så den er i overensstemmelse med størrelsen eller formen af gryden. Retter, som er bagt i kagen, er det værd pre-smurt. Derefter kan formen forskydes valsede dej.

Bærrene har brug for at sortere ud, godt vasket. De bør blandes med sukker. Lad bærrene vil stå i omkring 15 minutter, efter det er nødvendigt at flette dem med væsken, og tilsæt lidt stivelse. Det er alt. Påfyldning er klar.

Det skal bemærkes, at stivelse tilsættes bærrene, det giver mulighed for at forbinde dem sammen. Denne komponent er meget vigtig. Især hvis der anvendes til fremstilling af flere slags bær.

Et andet lag af dej efter behov for at rulle ud. Det er nødvendigt at foretage nedskæringer i den samme retning. Ved bagning dejen skal åbne, og i sidste ende vil der være huller. Dette vil gøre det kage af butterdej med bær smukkere.

Formularen skal lægge et lag af fyld og det forsigtigt jævnet med jorden. Efter at du har brug for at lukke tærte dej lag med nedskæringer. Bagværk nødvendigvis smøre ægget. Fremstilling af en kage i en halv time i en ovn forvarmet til 200 ° C.

Før du tager ud den færdige kage fra formen, lad den stå et stykke tid.

Åbent pie af butterdej med bær

En sådan variant af bagning - det er en anden måde at behage slægtninge original og velsmagende dessert. Udarbejdelse af denne kage tager ikke meget tid. Desuden er specielle færdigheder, der kræves. Kog bedre tærte med bær fra skællet usyrede dej. Som det viser sig lækker. For at forberede du har brug for:

 1. 250g butterdej.
 2. 200 g hytteost.
 3. To hønseæg.
 4. Flere store skefulde sukker.
 5. 10 g vanille sukker.
 6. Teskefuld mel.
 7. 300 gram frosne eller friske bær.

Hvordan til at lave mad

Først og fremmest er det nødvendigt at gøde jorden for bagning. Dej, hvis det har været frosset, er det nødvendigt på forhånd at frigive. Derefter kan den rulles på en tilstrækkelig tynd plade, tykkelse på fem millimeter. Den dejplade bør placeres i en bradepande, der tidligere smurt. Hvis det er nødvendigt, kan bunden lå pergament. Prøvebænken er nødvendigt at punkteringer anvendelse af en konventionel prop. Forberedt fundament bør placeres i et køligt sted.

Nu kan du lave fyldet. For at gøre dette, bland sukkeret med æggene. Pisk de produkter, du har brug for at skum udseende. Efter denne del af omkostningerne til at hælde den vaniljesukker og mel. Fyldet er nødvendigt at tilføje flødeost og bland forsigtigt piskeris. Massen skal være homogen.

Skemaet skal tages ud af køleskabet. På grundlag af behovet for at sætte kogte udstopning. Dejen skal danne en rand. Præformen derefter skal placeres i en ovn forvarmet til 200 ° C. Bages i ca 30 minutter værd. Næsten færdige kage er nødvendigt at fjerne fra ovnen og altid cool. Først da er du nødt til at sætte på toppen af bagning lag af bær. Dette er den sidste fase. Til denne dessert, kan du bruge frosne og friske bær.

Lækker kage bages. Tart af butterdej med bær skal skæres før servering. Du kan også udvide wienerbrød på enkelte plader. Serveres kage stande med te eller kaffe. Hvis det er nødvendigt, kan den færdige dessert gøres lidt sødere, drys den med flormelis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.