Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at bage en cherry pie "fornøjelse"

Cherry Pie "Delight" - en vidunderlig kombination af blød dej, en blid cremet creme og bær "sur". Denne wienerbrød er perfekt som en dessert til en fest eller en romantisk middag. Eller måske du bare ønsker at forkæle dit kæledyr med noget velsmagende? Så velkommen til at komme på arbejde, og du vil ikke fortryde det - en lækker kirsebær pie lide det, så fortvivl ikke, alle uden undtagelse. Men først træffe beslutning om en hvilken som helst opskrift vil gøre kager.

Funktioner dessert

Det skal straks bemærkes, at enhver kirsebær pie "fornøjelse" altid består af tre lag.

Første lag - dejen. Det kan være ganske anderledes. Elsker smuldrende? Foretag Marie. Flere bud og smeltning i munden betragtes kiks base. Også bagt kirsebær tærte butterdej. Ved brug af flere lag får du sprøde kager. Under alle omstændigheder bør det nedre lag af genstanden være fremstillet af dej. Den mest bekvemme én til forberedelse af cirklen er rullet ud, lægges på bakken eller beholder, der havde afsatser. De vil hjælpe med at holde formen, når den fyldes med den "interne" kage med fløde og kirsebær.

Andet lag - creme. Det bør være sammenhæng i en tyk, sød smag og cremet sammensætning. Derfor er det vigtigste komponent er normalt en ost "mascarpone", eller ligner det "Omichka" og "Fun". Hvis du ikke har disse produkter, forsøge at gøre en cherry pie "Delight" med tyk creme, kogt fede mælk og blandes med flødeskum ost og smør.

Tredje lag - kirsebær. Det er svært at forestille sig en kage uden de sure bær. De kan være friske eller på dåse, men observere en obligatorisk betingelse - manglen på frø. Undertiden kirsebærrene placeres direkte på dejen, og toppen dækket med fløde. Smagen af det i princippet ikke ændrer sig.

Sådan koger cherry pie "Delight" med mørdej

  1. Halve kopper mel blandet med halv teskefuld salt, chop kniv med den blødgjorte margarine (120 g), indtil en homogen sprød masse.
  2. Idet midten af fordybningen, hæld ¼ kop koldt vand og ælt en glat dej. Det skal være indpakket i plastfolie og læg i køleskabet i 2-3 timer.
  3. Forbered fyldet, så hun havde tid til at køle af. 600 g friske kirsebær løs fra knogler og sted i en si til opsamling af saft flyder. Den resulterende væske blandes med 1,5 spiseskefulde stivelse og hundrede gram sukker. Sæt en vægt på en langsom brand og bring i kog. Hæld en blanding af frisk kirsebær og blandes. Tilberedt fyld spredes på kagen helt afkølet kun i formen.
  4. Pas på at forberede cremen, som også før sprede kagen skal være nedkølet. 250 g 33-35% fedt creme slag med 150 g sukker og 250 g ost "mascarpone".
  5. Kølet valse dejen cirkel med en diameter lidt større form, der havde en reserve på kanten, afbrød overskydende om nødvendigt. Bage kagen i en ovn ved en gennemsnitlig temperatur på 15 minutter.
  6. Efter fuldstændig afkøling på en sand bund Sæt smør, fløde, og derefter - en masse af kirsebær. Efter afkøling i en time en vidunderlig kage er klar! Lakomtes for dit helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.