Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækre og hjertelig kyllingelår med kartofler i ovnen

Kyllingelår med kartofler i ovnen forbereder overraskende hurtigt og nemt. Det er især bemærkelsesværdigt, at denne parabol kan udstedes meget appetitvækkende og ansøge om enhver ferie bord, hvis det ønskes.

Kylling underlår med kartofler: opskriften på duhovochnomu kabinet

Nødvendige ingredienser:

  • nye kartofler mellemstore knolde 7-8;
  • kylling underlår - 6-7 stykker (afhængigt af antallet af gæster);
  • Gulerod big - 3 stk;
  • sort peber - 1/3 af en ske;
  • dild og persille - til halvdelen af bjælken;
  • Store pærer - 1-2 stykker;
  • solsikkeolie - 7 dessertskeer;
  • salt tilsat jod - del tid en lille ske.

Kyllingelår med kartofler i ovnen: tilberedning af kød til at grille

Erhvervet shin kylling skal være godt vaskes, og derefter fjerne dem fra hele huden. Efter dette, er kødet forpligtet til at sætte i en emalje eller plastic skåle, tilsæt den nødvendige mængde salt tilsat jod og duftende peber. Alle produkter er ønskeligt at røre og bort i et stykke tid.

Kyllingelår med kartofler i ovnen: forbereder grøntsager til at bage

7-8 friske kartofler, 2 store løg og 3 store gulerødder bør vaskes grundigt, og derefter skræl og hak i små størrelse tern. Efter at grøntsager bør sættes i en beholder, tilføje til dem salt tilsat jod og den hakkede persille og dild.

Kyllingelår med kartofler i ovnen: dannelsen af retter

Til dig arrangere et middagsselskab, bør du tage en tæt folie, skæres pladser ud af det (6-7 stykker, antallet af ben) med en side på 15-20 cm, og derefter smøre hver med solsikkeolie, sat i midten af de forarbejdede grøntsager og kylling ben knogle op. Efter denne kulinariske folie skal pakkes ind, således at knoglen af kødet var på ydersiden, og alle de andre bestanddele forblive inde.

varmebehandling

Alle dannede "sække" af folien bør sættes på en bageplade, som du vil sende i en forvarmet ovn i halvtreds minutter. Som tiden går, kylling underlår med kartofler brug for at komme, sætte i individuelle underkopper og tjene gæsterne lige i udlagt tilstand.

Bagte kartofler med kylling underlår: tilberedningen

Hvis du ikke har tid til at bage smukke fad af kylling og kartofler i duhovochnom kabinet, kan det gøres på komfuret. Med henblik herpå bør flere skafter placeres i en flad skål eller en gryde, tilsæt til det hakkede løg halvringe, friske hakkede gulerødder og et par kartofler, hakket i skiver. Derefter ingredienserne krævede peber smag, olie og salt, og derefter udfylde en eller to kopper drikkevand. Yderligere fad skal være lukket, og derefter langsomt slukke inden tres minutter. Efter en times madlavning middag af kartofler og kylling bør drys med hakket dild og persille og hæld frisk fløde og udvidet i anrettede retter.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.