Hjem og familieTilbehør

Duge til køkkenet. hemmeligheder af valg

Dug til køkkenet har både praktisk og æstetisk værdi. På den praktiske side, det beskytter bord fra mekaniske skader, fugt og temperatur. Æstetisk værdi ligger i det faktum, at det kan skjule nogle fejl bord, giver køkkenet et originalt og smukt udseende. At vælge en dug til hjemmet, skal du tage hensyn til nogle af funktionerne i de materialer, som de kan fremstilles. Stor betydning er dens størrelse og form, når de vælger en dug. Der er nogle retningslinjer, der vil hjælpe til at købe en dug, der passer den generelle stil interiør eller til en bestemt begivenhed.

Hvordan at vælge den form for duge?

Valget af formularfelter duge bør baseres på formen af bordet, for hvilke det er erhvervet. Total lavet duge 4 figurer: rektangulære, runde, firkantede og ovale. Hvis bordet er firkantet, pladsen klud er egnet til ham. For en rektangulær tabel en rektangulær valgt påklædning. Roundtable involverer køber en runde eller firkantede dug til køkkenet. Ovale og rektangulære bord er egnet til at have en oval form.

For at skabe originale gardiner på det runde bord kan lægge en firkantet dug. Det vil også være interessant at se på kombinationen af de to typer af det runde bord: rund dug firkantede dug dækket en mindre størrelse. I dette tilfælde, bør de have kontrastfarver.

Hvordan at vælge den størrelse dugen til køkkenet?

Den optimale størrelse af dugen er bestemt, at kanterne ikke interfererer med dem, der sidder ved bordet. Den ideelle størrelse anses når klædet hængende fra hver side af bordet på mindst 20 cm. Men det kan have en lidt større størrelse. Den maksimale tilladte længde "Suissa" - 40 cm.

Af hvilket materiale er bedst at vælge en dug?

Til fremstilling af klude typisk bruge naturlige materialer eller med specielt beklædte stoffer. Og det første, andet og besidder både positive og negative egenskaber.

Bomuld - det mest populære materiale til fremstilling af køkkenudstyr. En bomuld og duge til køkkenet har et smukt udseende, hvis korrekt plejes langvarig, let at vaske og jern. Ulempen er blot, at de sidder i vasken.

Duge Teflon og akryl coating er modstandsdygtige over for høje temperaturer og væsker. En anden preimuschetsvom dem er, at de ikke glider på overfladen af bordet. Der er et par ulemper. Disse klude er kortvarige og kan nemt blive beskadiget.

En af de dyreste i omkostninger og attraktiv på ekstern sind betragtes duge viskestykker og jacquard. Men for dem er det meget svært at opretholde. Og de er ikke egnet til daglig brug.

Hvordan til at vælge farven på dugen?

Vælg den farve, du har brug for, er baseret på den stil i rummet og farver i det. For at gøre tingene let, kan du vælge lyse klud, der vil passe ind i ethvert interiør. Med dette tilbehør kan du skabe et gunstigt kontrast. Hvis køkkenet er i lyse farver, vil klæde af lyse farve oplive interiøret.

Ideel til køkkenet dugen i en passende celle, fast-farve eller med billeder af frugt og grøntsager.

Brug af dug for tabellen i rummet gør atmosfæren mere intime og varm, så du skal ikke sjuske, når de køber dette tilbehør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.