FormationHistorie

Fort Boyard: historien om byggeri, ødelæggelse og restaurering

Ved kysten af Frankrig, i Biscayabugten, den berømte Fort Boyard. Historien om dets oprettelse var længere end den periode, som angivet. Men fortet stadig findes en vært, der ikke kun stoppet ødelæggelsen processen, men også gjorde ham berømt over hele verden.

Ideen om oprettelsen af fortet

For første gang, vi tænker på at bygge i det syttende århundrede. På det tidspunkt blev det bygget militær skibsværft i byen Rochefort. Det var vigtigt at beskytte dem mod flåden af Storbritannien, som kunne indrejse i Biscayabugten. Ludvig XIV begyndte at tænke over, hvordan man skaber midt i strædet Fort Boyard. Historien om dette projekt, og er forblevet i sindet af monarken, da ingen vovede at tage op på gennemførelsen af planen.

Anden gang tanken om et fort der i det nittende århundrede, under regeringstid af Napoleon den Første. Forholdet mellem Frankrig og Storbritannien var meget intens, så genoplivet behovet for at kontrollere Biscayabugten. Kort sandbanke i den rigtige Strædet er blevet udpeget. I 1801 begyndte han den første arbejde.

konstruktion

Siden begyndelsen af byggeriet der var alvorlige problemer. Stenblokke, der skulle blive grundlaget installeret på havbunden. Dette førte til, at de faldt til jorden under sin egen vægt. Blokke skævheder og forlader.

Byggeri blev standset i 1809. De genoptog arbejder kun i 1837:e, på tidspunktet for Louis Philippe første. Årsagen var altid de samme spændinger i forholdet til Storbritannien.

Vi afsluttet opførelsen af fæstningen i 1857, hvilket skaber et ganske imponerende struktur. Længden var tres-otte meter og bredde - enogtredive meter. Højden af væggene nåede tyve meter.

Brug af fortet

Fort Boyard, historien om opførelsen af der varede mere end halvtreds år, tidspunktet for dens åbning, har mistet relevans. Faktum er, at i denne periode signifikant øget langtrækkende artilleri. Fra den modsatte bred, de kan beskytte dig mod invasionen af sundet fjendtlige skibe.

Fæstningen opstaldet garnisonen, der består af to hundrede og halvtreds mennesker. Konstruktionen, selvom det var nytteløst, men forblev underordnet militæret.

På grund af sin afsides beliggenhed fra fastlandet og den imponerende fæstning i sindet velegnet til tilbageholdelse. Oprindeligt husede østrigerne og preusserne fanget i slutningen af det nittende århundrede. Senere indeholdt politiske fanger.

Men fangerne fandt hurtigt et andet sted. Det viste sig at være øen Ny Kaledonien. Så fortet var den franske flådes placering. Kontorets forblev der indtil 1913.

Under Anden Verdenskrig fæstningen blev udsat for alvorlige skader. Dette skyldtes, at tyskerne blev trænet i at skyde på hende. Efter det af fast en fugl, der førte beskydning beskadigede væg i en endnu mere uskøn.

I anden halvdel af det tyvende århundrede, har landets regering besluttet at overføre til private hænder fort. blev holdt handler. Hvem var ejer af den sømilitære fæstning Frankrig?

fort værter

I 1962, skæbne en af de franske fæstninger besluttede at auktion. Den oprindelige pris var syv et halvt tusind francs. I kampen mod ekstra spænding viste to kandidater - tandlægen Eric Ert og en repræsentant for Selskab for Beskyttelse af fortet. På tandlægen af Avoriaz vendte tre tusind francs mere. Han blev den nye ejer af fæstningen, betale sine tyve otte tusinde francs.

Eartha har haft hverken midler eller ønsket om at genoprette fortet. Derfor er konstruktionen ødelagt. Grunden til dette var ikke kun eksterne faktorer som vind, regn og fugle, men også for den menneskelige påvirkning. Turister slæbte den mur af sten som souvenirs.

I 1989 besluttede ejeren at slippe af fortet, og sætte det på markedet, øger omkostningerne ved halvanden million franc. Erhvervet hans producer Zhak Antuan, der har specialiseret sig i afviklingen af TV-spil, betale en symbolsk sum af én franc er Generelle Råd departementet Charente-Maritime, risikerede og indløsning befæstning hos tandlægen. Siden dengang begyndte genopbygningen af strukturen.

rekonstruktion af fortet

Efter overtagelsen af fæstningen Zhak Antuan indledte sin genopbygning. Til at begynde med fem og tyve fødder væk blev bygget en platform, der tjente som en fortøjning. Den enorme bygning til at rense fra guano, der dækkede alt. Tykkelse nedbrudte fugleklatter nået halvtreds centimeter.

For at starte TV-spil, som var ansvarlig for producenten, har de nødvendige faciliteter er udarbejdet i 1996. Efterfølgende rekonstruktion fandt sted i 1998 og i 2003-2004. I løbet af denne tid ydervæggene, udført tætning af terrasser blev renset, restaureret central gårdsplads.

Populære eventyr TV-show

Spillet "Fort Boyard" først dukkede op på tv-skærmene i den franske i 1990. Essensen af projektet ligger i det faktum, at holdet, der består af seks personer, skal bestå en række tests af fysiske og intellektuelle plan. For deres korrekte udførelse af spillerne modtager spor og hints, som i slutningen af det spil, du kan samle op et fort skat.

Spillet, der har gjort kendt Biscayabugten (på hans kort er ikke svært at finde), har sin egen legende. I historien om den onde, men den kloge gamle mand Fura i to århundreder bor i fortet. Han var engageret i plyndringer, indsamling al sin styrke. Folk forbandede den snu gammel mand, og han mistede evnen til at undvige. Han kan tage bytte, for at indsamle det nødvendige antal nøgler, der er spredt på det hemmelige rum. I hvert rum er der fælder. For at klare alle de forhindringer, er det muligt at blive rig.

Plot af spillet spilles af professionelle skuespillere, der også sørge for, at dens regler ikke krænkes.

Hovedpersonerne i spillet og deres beføjelser:

  • La Boule - slår en tamburin i begyndelsen og slutningen af spillet, ledsaget af medlemmer, der blev taget til fange i deres kamera.
  • Passepartout - dirigerer spillere i rummet.
  • Tamer Felinda - med hjælp fra deres menigheder (Tigers) bevogtede statskassen.

De nuværende regler i spillet

I løbet af sin eksistens, at spillet "Fort Boyard" flere gange ændre reglerne afhængigt af medlemsstat og visionen om arrangørerne. Målet er stadig det samme - en skattejagt. Fra 2015 den første franske version indeholder seks etaper.

  1. "Tests". For halvtreds minutter, holdet har brug for at få den nøgle, der vil åbne portene til statskassen. Få nøgler kan beståelse syv tests.
  2. "Retssal". Denne kommando er sendt, er forhindret i at samle det nødvendige antal nøgler eller har mindst én fange. Deltageren skal bestå en mini-spil, eller gå til fortet fængsel.
  3. "Eventyr". Inden for tredive minutter, er holdet involveret i flere eventyr. For sejren i hver af dem, modtager deltagerne en patron med en anelse indeni. Hvis testen er ikke tilfreds efter en forudindstillet tid, er det prompt forbrændes i patronen.
  4. "Prison Break". Fangen kan flygte fra fængslet, overvinde forhindringer og et halvt minut. I et mislykket forsøg holdet taber denne gang, og det er et minus i den samlede mængde af ædle minutter for at være i statskassen.
  5. "Rådet for Shadows". Dette er en mulighed for at forlænge dit ophold i statskassen. Tre deltagere er mini-test og hvis det lykkes scenarie er føjet til den samlede tid (to minutter), ti - 30 sekunder.
  6. "Treasury". Når et hold stiller alle nøglerne til porten, Felinda fører Tigrene. Bly distribuerer deltagernes patron tips og begynder en nedtælling. Spillere skal udrede fingerpeg om søgeordet og markere svaret, at sprede sin krop og kanonkugler på det ønskede bogstav, afbildet på gulvet i statskassen. Med den rigtige scenarie, holdet får adgang til de penge, men deres tid er begrænset takeaway. Hvis det ikke lykkes, holdet får en trøstepræmie i form af tre tusinde euro.

Fort og biograf

Fort Boyard, hvis historie begyndte i det nittende århundrede, blev brugt i filmen. For eksempel i filmen "Eventyrere", instrueret af Robert Enrico, som blev udgivet i 1967, har en kamp scene, der varer femten minutter. Skyderiet fandt sted over tre uger. Ved udgangen af det arbejde, det begyndte en voldsom storm, så besætningen måtte evakueres med helikopter.

interessante fakta

Indtast det område af fæstningen er kun medlemmer af spillet Fort Boyard. Guidede ture for turister er begrænset til en visning af bygningen fra havet.

TV-spil har vundet popularitet i hele verden. Stone fort blev besøgt af repræsentanter fra mere end tredive lande, herunder Rusland og Ukraine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.