SkønhedHår

Original maleri: Shatush udstyr. Forordninger, især, er resultatet

I det arsenal af hver pige ser over hendes skønhed, er der en række af gennemprøvede hemmeligheder af tid. En af de mest populære kvinders luner anses for at hår farve, som du nemt kan opdatere billedet. For dem, der ikke har besluttet sig for en radikal ændring, kan du prøve at male eller Shatush Ombre, hvor farven på dine Lokker vil være så tæt på de naturlige nuancer.

Farvning Shatush hår - hvad er det?

Denne metode er mere korrekt at kalde den oprindelige melirovanie dannede ikke-standard måde. Hår udsat for en sådan procedure, der minder om sol-bleget. Mest naturlige effekt kan opnås på grund af tilstedeværelsen af tynde tråde, kun et par nuancer forskellige fra grundfarven.

Shatush farvningsfremgangsmåde - er en form for at fremhæve farver med effekten af trækkraft, der udøves i det fri uden brug af hætter og folie. At opnå det ønskede resultat, bør farvning underkastes hyppige små tråde, udvalgt på en kaotisk måde.

Interesseret i denne teknik?

Hår farve Shatush kan bruges ikke kun unge piger, men også modne damer. Først denne teknik tillader lidt fortyndet sort, ofte derefter tilføjer et par ekstra år, gør det mere spektakulær, og den anden - er forfriskende.

Denne form for fremhævning ser lige godt på tykt og tyndt, krøllet og glat hår. Det kan bruge enhver pige reshivshayasya til farvning. Shatush teknik er mere mærkbar på de lange og mellemstore strenge. På korte frisurer vil det se unaturligt og meget mærkeligt.

Hvordan til at bestemme den rigtige nuance?

Inden vi går videre til farvning, er det nødvendigt at vælge den rigtige nuance, hvorfra det endelige resultat vil afhænge. Efter at have besluttet at gøre maleriet Shatush på mørk hår, er det bedre at foretrække farver, der er forskellig fra din naturlige farve ikke mere end to eller tre farver. Alt for lyse maling skabe en lettelse effekt, yderligere understreger de mørke rødder.

For visuelt forstørre volumen og få den mest naturlige farve, kan du vælge en kombination af to eller tre lignende nuancer. Professionel mester kan anvende gradient teknik indebærer anvendelse af flere lignende farver.

Fordele og ulemper ved teknologien Shatush

Denne teknik har en række fordele. På grund af den minimale udsættelse for kemikalier påvirker det ikke tilstanden af hår. Desuden er det en af de bedste måder at diskret skjule tidlige grå hår. Grå tråde blande sig med den klarede og vil ikke skille sig ud fra mængden.

For nylig, flere og flere kvinder foretrækker naturlige hårfarve, og derfor ikke kan løses på farvningen. Shatush teknik, der giver en blød overgang fra mørke til lys, sparer naturlige tråde. På grund af manglen på klare linjer modsætning hertil krøller blive den mest naturlige look.

Det forstås, at ligesom enhver anden maleri, Shatush teknik har sine ulemper. En af de største ulemper ved denne teknik kan antages, at afviklingen af proceduren bør beskæftige sig med en person med bestemte færdigheder. Derfor, for at opnå det ønskede resultat er bedre at benytte sig af en kvalificeret professionel.

indledende procedurer

Hår bør begynde at forberede sig til et par uger før farvning. For at udjævne de mulige negative konsekvenser forbundet med brugen af det farvende sammensætning, er det nødvendigt regelmæssigt at bruge en fugtgivende maske og gøre olie wraps, forbedre strukturen af krøller. Et par dage før farvningen anbefales at stoppe hårvask. Dette skyldes det faktum, at oxidationsmidler og klaringsmidler, indeholdt i malingen bedre trænge ind i strukturen af beskidte hår. Rent hår værre medgørlige at væve. Efter den sidste vask af hovedet er ikke ønskeligt at anvende geler, Musa, lak og andre styling produkter, gør det vanskeligt at gennemføre proceduren.

For at opnå et mere effektivt resultat, nogle gange er du nødt til at foretage en foreløbig justering af den oprindelige hårfarve. Til dette formål er strengen påføres grundlæggende skygge, og et par dage anvendes Shatush udstyr.

Brugen af oxiderende midler og klaringsmidler er fyldt med uforudsigelige konsekvenser, så der træffes beslutning om farvning Shatush på lys hår, er det vigtigt at huske på sikkerheden af proceduren. At gå videre til forhindre muligheden for allergiske reaktioner over for farvesammensætningen eksponering er det nødvendigt at foretage tilsvarende test.

Hvad der er behov for proceduren?

Før der iværksættes en selv-farve hår, er du nødt til at tage sig af det på hånden var alle de nødvendige elementer, herunder klemmer til at sikre de strenge, glas eller plast redskaber til at blande farvesammensætningen, kvalitet naturlig børste bredde på højst 3 cm og kam med hyppige tænder.

Manglende folie giver mulighed for en glat overgang, og hætten er ikke nødvendigt, fordi lightening komponenter skal kontakte med luft.

Self-farvning: Udstyr Shatush

For at opnå det ønskede resultat ikke nødvendigvis gå til salonen. Derhjemme, den bedste pasform er en simpel teknik med fleece, som kan udføre enhver nybegynder, der ikke har visse færdigheder. Hele proceduren tager mindre end 40 minutter.

Først og fremmest er det nødvendigt at opdele alle hår i fire konventionelle zoner og sikre hver af dem ved hjælp af præ-arrangerede terminaler. Derefter bliver hver del opdelt i strenge af ca. 2 cm tyk.

Så har du brug for at rede dit hår nemt, afgår fra rødderne op til 10 cm, så indersiden af hver krølle dannede en slags luftpude, som ikke tillader farvestoffet at trænge ind.

Forblanding blev fremstillet bestående af oxidanten og lettelse Pulveret påføres diskontinuerlige strenge backcombed uforsigtige bevægelser, derefter omhyggeligt og grundigt skraverede.

en halv time senere maling vaskes af med varmt vand. For at gendanne den beskadigede struktur af hår på dem til at anvende den keratin og aircondition.

anbefales Brunetter at stoppe valget på en blød toning betyder så tæt som muligt på den naturlige farve. At fastholde og sikre resultatet hårlokker vasket farvestoffer shampoo.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.